Dodane dnia 27-05-2013 19:26
Witam Wszystkich Eskwiliczyków!
Od napisania tu powinienem zacząć jednak życie się tak potoczyło, że najpierw dotarłem na obchody powstania Eskwilinii a dopiero potem na forum i tak też to zleciało. Najmocniej przepraszam.
Pozwolę się przedstawić.
Nazywam się Malik-al-Mulk. Od 2008 jestem związany z mikronacjami i od samego początku z Chattycją i Shanią oraz Al Rajn. Jestem obecnie urzędującym Prezesem Rady Ministrów Federacji Al Rajn oraz Trenerem najbardziej utytułowanej drużyny piłkarskiej w SAR Camel League (obecnie 40 drużyn w 4 ligach, w mojej gablocie 4 mistrzostwa, 2 puchary, 2 superpuchary, 5 tytułów Drużyny Miesiąca w Al Rajn). Z doskoku jestem Dziennikarzem i piszę do Emirate News swego czasu bardzo popularnej gazety w mikronacjach, niestety z braku czasu wydania się nie pojawiają od około roku. W międzyczasie robiłem wiele różnych rzeczy (ciekawych mniej lub bardziej).
Dodam, że nasza MSZ przygotowała Raport o Eskwilinii dla JW Sułtana i coraz bardziej skłaniamy się w kierunku oficjalnego uznania Waszego kraju.
Dziś jestem u Was i pytam Was co słychać?
Edytowane przez Malik-al-Mulk dnia 27-05-2013 19:27
Jako El Presidente Rzeczpospolitej Eskwilińskiej witam serdecznie Waszą Eksclencję!
Przede wszystkim jest nam bardzo miło, iż mikronacja o takim dorobku jak Al Rajn postanowiła się zainteresować naszą Ojczyzną, czego wyrazem jest sporządzenie raportu na nasz temat. Gdyby Wasza Ekscelencja miał do naszych władz jakieś pytania odnośnie naszego państwa- z chęcią udzielę Ekscelencji niezbędnych informacji i wyjaśnień.
Mam nadzieję również na pomyślną współpracę Al Rajn i Eskwilinii, czego dobrym początkiem będzie projekt wspólnych manewrów o którym rozmawialiśmy przy okazji rocznicy naszego powstania.
Odpowiadając na Ekscelencji pytanie- Rzeczpospolita Eskwilińska mimo czasu sesji egzaminacyjnej na studiach oraz okresu maturalnego, który zwykle zbiera przerażające żniwo w aktywności mikronacyjnej ma się niezwykle dobrze. Organizacja hucznych obchodów naszej rocznicy, oraz kongres obradujący aktualnie w Eskwilingradzie wpłynęła pozytywnie na aktywność naszego państwa. W ostatnim czasie także wiele gazet eskwilińskich wznowiło swoją działalność, w tym najstarszy bodaj tygodnik- Nasza Eskwilinia.
Tak więc, jak już mówił, nasz MSZ- jest naprawdę dobrze
El Presidente Rzeczpospolitej Eskwilińskiej
Kawaler:
*Wielkiego Orderu Złotego Orła za wstęgą
*Królewskiego Orderu Świętego Ducha
*Orderu Zasług Republiki Palmowej III Stopnia
*Krzyża Komandorskiego Orderu Bene Merenti
*Złotego Orderu Cyrkla
Skocz do Forum:
Logowanie
Nie jesteś jeszcze naszym Użytkownikiem? Kilknij TUTAJ żeby się zarejestrować.