| Autor |
Raul Hugo musi odejść ! |
Filip Velicky
Użytkownik

Data rejestracji: 15.09.11 |
| Dodane dnia 09-06-2013 14:29 |
|
|
Obywatele i obywatelki !
Wszyscy, którzy zawierzyli donowi Hugo na jego propozycję rządzenia Rzeczpospolitą widzą chyba w jaki sposób są traktowani. Pan premier od dwóch miesięcy jest Przewodniczącym Rady Rządowej, a robi wszystko, by się nie napracować. Nie pozostawiajmy tak ważnego urzędu komuś, komu na tym nie zależy. Komuś, kto ciągle coś odwleka i ucieka od podejmowania nie mówię odważnych i potrzebnych, ale już jakichkolwiek decyzji. Rząd nie ma lidera i widzą to wszyscy - ministrowie - niezależnie czy wykonują swoją pracę dobrze czy nie, bo różnie z tym bywa, motają się z powodu braku zarządzania. Cała ich praca i co za tym idzie także czyny wpływające na wszystkich dookoła, są ignorowane lub podejmowania działań graniczy ze złamanie prawa. Don Hugo bowiem, nie pomyślał, że skoro więcej go nie ma niż jest, to dobrze by było wyznaczyć swojego następcę jako wicepremiera. Don Anter dostał ustne przyzwolenie, ale na Gryfa Eskwilińsiego, jak to wygląda ?! jedne z ważniejszych decyzji w kraju podejmuje minister, którzy pracuje w najbardziej teraz eksploatowanym resorcie. Dzieje się tyle rzeczy, że zamiast pomóc MSZ, bierność dona Hugo jeszcze osłabia naszą dyplomację. Tak, jest tak właśnie - zamiast w całości poświęcić się pracy przy Kongresie, don Anter musi rozwiązywać problemy RR.
Nie wzywam tylko członków i sympatyków EPN. Wzywam wszystkich. Proszę liberałów z Libertasu, monarchistów z Bloku, socjaldemokratów z Partii Ludowej, Prezydenta, wreszcie zwykłych mieszkańców - pokażmy swój sprzeciw wobec takiego nieróbstwa. Pokażmy ilu nas jest. Zaapelujmy - panie premierze, jeśli ma don honor, niech don poda się do dymisji. Takie kierowanie rządem zakrawa o cyrk.
Niech każdy się wypowie !
Dobrá Praca sama sa chváli.
Eskwilińska Partia Narodowa
 |
|
| Autor |
RE: Raul Hugo musi odejść ! |
Aurelius Luczakius
Użytkownik
Data rejestracji: 12.09.11 |
| Dodane dnia 09-06-2013 15:26 |
|
|
Nie sądziłem, ze to powiem, ale zgadzam się z donem Velickym. Premier musi odejść! Zapraszam wszystkich na demonstrację w Eskwilingradzie w najbliższą sobotę.

|
|
| Autor |
Hector Escobar
Użytkownik

Miejscowość: Eskwilingrad
Data rejestracji: 05.06.12 |
| Dodane dnia 09-06-2013 22:34 |
|
|
precz z premierem Hugo, precz !
"Firme como una roca"
Hector Andrea Marcio Ayala Escobar Markiz de Andorra
Komendant Główny Policji
 |
|
| Autor |
Aleksander Milewski
Użytkownik

Miejscowość: Port Eagle
Data rejestracji: 10.05.13 |
| Dodane dnia 09-06-2013 23:21 |
|
|
|
Partia Ludowa w całości popiera słowa Velickiego w kontekście "pracy" dona Hugo. Nie wyobrażam sobie, by dalej ciągnąć tę dziwną sytuację. Może ponowny wniosek o brak zaufania w RN? |
|
| Autor |
Arnold Bianchi
Użytkownik

Data rejestracji: 27.05.13 |
| Dodane dnia 09-06-2013 23:24 |
|
|
Widzę, że czasem polityk może zebrać od każdego po kolei. Ja pana Hugo w ogóle nie widuję i generalnie nieciekawie, że musiałem tyle czekać na prawo pobytu, które miałem mieć od ręki.
Dołączam się do protestu.
Jestem bardzo niezadowolony. |
|
| Autor |
Max von Wereman
Użytkownik

Data rejestracji: 19.09.11 |
| Dodane dnia 09-06-2013 23:39 |
|
|
Także jestem głęboko rozczarowany apatią i zrezygnowaniem ze strony Przewodniczącego RR.
"Ostatecznym celem i istotą państwa jest potęga, a jeżeli ktoś nie potrafi zmierzyć się z tą prawdą, powinien trzymać się z dala od polityki."
Heinrich Gotthardt von Treitschke
Admirał Maximilian Wilhelm Gottlieb Alexander Reinhold Lothar Guido Theodor Hans Siegfried Albrecht Christian Friedrich Arnold Wolfgang Bernard Heinrich August Otto Freiherr von und zu Wereman
|
|
| Autor |
Cristian Diaz
Użytkownik

Miejscowość: Jeziorno
Data rejestracji: 03.12.12 |
| Dodane dnia 10-06-2013 00:02 |
|
|
|
Jestem z Libertasu, razem niby z KW Hugo tworzymy koalicję, ale nie chcę podpisywać się swoim nazwiskiem pod Komitet Wyborczy tak rozlazłego polityka. Można mnie ukarać, ale wyjdę naprzeciw i dla dobra sprawy mogę zrobić nawet akrobacje w powietrzu. Panie premierze, niech pan poda się do dymisji. |
|
| Autor |
Bruno van der Bizen
Użytkownik

Data rejestracji: 04.10.11 |
| Dodane dnia 10-06-2013 00:25 |
|
|
Dołączę się do krytyki lenistwa i cynizmu, jaki daje don Hugo, który w licznych wypowiedziach gani innych i kreuje się na profesjonalistę i niewinnego, a to on jest najsłabszym ogniwem całej polityki w Eskwilinii.
Prezes Sądu Najwyższego
"For there is none of you but will hang me, I know, whenever you can clinch me within your power." |
|