Dzisiaj in priv kolejna osoba stwierdziła, że to ja stroję za niedawnym rokoszem. Zatem raz jeszcze - urbi et orbi - ogłaszam, że nie mam nic wspólnego z zeszłotygodniowymi zdarzeniami. Chciałbym móc powiedzieć, że osoby pomawiające mnie o to pozwę do sądu, ale sądy Rzplitej są jak rokoszanie - uderzają znienacka i znikają. Repeto, że polityka eskwilińska jest miałka i powtarzalna; nie interesuje się nią czynnie odkąd złożyłem dymisję ze wszystkich stanowisk publicznych.
Anyway, mam cztery refleksje. Primo: sprawna akcja koordynowana z urzędu PRN zasługuje na oklaski (zwłaszcza mianowanie Naczelnym Wodzem Cheewazza zamiast generała Weremana. Doprawdy, nie spodziewałbym się takiej energii po donie Aurelu. Wydaje mi się jednak (i to jest secundo), że wydane akty prawne trzeba przenieść do KPRE, skoro już go odzyskaliśmy. Tertio: aktualny administrator strony (kimkolwiek jest) mógłby doprowadzić ją do porządku i dorzucić news o ostatnich wydarzeniach. I w końcu quarto: dobrze, że Cheewazz energicznie wziął się do rzeczy, ale czy koniecznie należało tworzyć tematy "Zabezpieczenie obiektu" w każdej instytucji? Już dawno powiedziano, że do roleplayingu jest Cafe pod Minogą, a umiejscawianie takich topiców w każdym urzędzie tworzy bajzel.
Havelock Jaskoviakus Anonimus -
PRN i PRR Brodę nosi się w sercu. (anonim)
Skocz do Forum:
Logowanie
Nie jesteś jeszcze naszym Użytkownikiem? Kilknij TUTAJ żeby się zarejestrować.