Zachęcam do odwiedzenia Placu Niepodległości w nowej odsłonie. Znajdziecie go w menu po lewej stronie. Mam nadzieję, że przypadnie Wam do gustu. Znajdziecie tam kilka interesujących rzeczy (znaczy: mam nadzieję, że interesujących, bo kosztowało mnie to trochę pracy ).
Od tej pory uroczystości państwowe będą odbywać się na Placu, który rzecz jasna jest do ogólnego użytku (BTW - potrzebni są moderatorzy - kto chętny?). Ja z chęcią pogadałbym z niektórymi Eskwilińczykami, z którymi do tej pory nie miałem przyjemności. Może teraz się uda zaaranżować niby przypadkowe spotkanie na placu
Ściana Gości jest moją własną inwencją twórczą, ale myślę, że nikt nie będzie się gniewał o tę małą historyjkę, którą do niej napisałem; podobnie pomnik Ursusa - o ile dobrze pamiętam, nikt nie miał nic przeciwko temu. Ściana zrobiona została z myślą o naszych gościach, można im teraz - oprócz Pomnika Narodu - pokazać Ścianę Gości.
Ponieważ Cafe pod Minogą mieści się na placu, również ma tam swoje miejsce.
Jeżeli kiedyś znajdę czas i chęci, rozbuduję Plac o nowe lokacje. Trochę w stylu starego RPG lub jakiegoś muda.
Plac został wykonany w ramach renowacji strony. Możliwe, że pojawią się kolejne zmiany (jak choćby ta nieszczesna podstrona SZ), ale nie obiecuję kiedy i czy w ogóle. Nie pogardziłbym pomocą
Havelock Jaskoviakus Anonimus -
PRN i PRR Brodę nosi się w sercu. (anonim)
Skocz do Forum:
Logowanie
Nie jesteś jeszcze naszym Użytkownikiem? Kilknij TUTAJ żeby się zarejestrować.