Postów: 45 Miejscowość: Santiago de Palma, La Palma Data rejestracji: 03.11.12
Dodane dnia 17-12-2012 22:39
Witam serdecznie!
Przybywam do Was z pewną rmisjąr1;. Nie każdy, zapewne jeszcze wie, że podjąłem się przywrócenia świetności popularnego niegdyś forum.mikronacje.info dołączając do jego drużyny. Zdaje sobie sprawę, że nie jest to zadanie łatwe, ale warto spróbować w doli domniemanego kryzysu podejmując jakiekolwiek próby działania. Warto odnotować, że przełomowym momentem w mojej decyzji był udział w V-światowym Kongresie Intelektualnym, odbywającym się w Trizondalu. To właśnie tam zauważyłem, że mikronautom nadal nieobca jest potrzeba wymiany poglądów, nawiązania dialogu między v-nacjami w sposób nazwijmy to kulturalny.
Jednymi z pierwszych tematów poruszonym po rodrodzeniur1; są aktualizacja mapy mikroświata oraz omówienie przebiegu rozmów ze wspomnianego kongresu.
Aktywność powoli powraca. Z biegiem czasu rwartki strumieńr1; tematów z pewnością się nasili przywracając forum dawny blask. Przynajmniej mam taka nadziejęr30;
Nie dokonam jednak tego w pojedynkę. Liczę na osoby, które uważają, że mikronacje rnapędzająr1; ich pozytywnie do codziennego realnego życia i nie chcą dopuścić do zatracenia tego co najlepszer30; Na koniec mojego krótkiego wystąpienia pragnę pozdrowić wszystkich, którzy rkreują życier1; w wirtualnym świecie i jednocześnie zaprosić Was do dyskusji na forum.mikronacje.info.
W imieniu własnym oraz zespołu,
Juan Pablo Morales
(-)Juan Pablo Morales
El Presidente Republica de Palma
To w imieniu potencjalnych uczestników dyskusji na forum mikronacji (konto mam tam od dłuższego czasu) proszę zespół forum.mikronacje o w miarę szybkie odpowiadania na wnioski użytkowników. W szczególności chodzi mi o wniosek dotyczący dodania Res Publica do Planety Mikronacje. Jakoś nie mogę się tego doczekać...
El Presidente Rzeczpospolitej Eskwilińskiej
Kawaler:
*Wielkiego Orderu Złotego Orła za wstęgą
*Królewskiego Orderu Świętego Ducha
*Orderu Zasług Republiki Palmowej III Stopnia
*Krzyża Komandorskiego Orderu Bene Merenti
*Złotego Orderu Cyrkla
Postów: 45 Miejscowość: Santiago de Palma, La Palma Data rejestracji: 03.11.12
Dodane dnia 19-12-2012 22:55
Ekscelencjo Khadil! Za dodawanie do Planety odpowiada administrator. Skontaktuje się z nim w tej sprawie. Z tego co zdążyłem ustalić robi to "zbiorowo" co jakiś czas...
Moje GG: 9449139. Postaram się pomóc.
Ekscelencjo Jaskoviakusie! To było do mnie czy JE Khadila?
(-)Juan Pablo Morales
El Presidente Republica de Palma
Skocz do Forum:
Logowanie
Nie jesteś jeszcze naszym Użytkownikiem? Kilknij TUTAJ żeby się zarejestrować.