Dodane dnia 19-05-2013 20:07
Witam serdecznie wszystkich obywateli i mieszkańców Eskwilini. Przybywam z Królestwa Agurii. Moja wizyta jest związana z otwarciem ambasady i bardzo się cieszę, iż to właśnie mnie, jako ministrowi spraw zagranicznych przypadł ten zaszczyt. Niemniej korzystając z okazji pragnę zwiedzić Rzeczpospolitą Eskwilińską oraz poznać obyczaje i kulturę tego pięknego kraju. Wieżę, iż znajdę wiele ciekawych miejsc które pozostaną w mej pamięci i sercu.
(-) Piotr Konstanty książę Petrowicz de Catalan
Minister Spraw Zagranicznych Królestwa Agurii
Dodane dnia 19-05-2013 20:38
Witam Ekscelencję na Eskwilińskiej ziemi Póki co prywatnie i nieoficjalnie, bo nie piastuję obecnie już żadnej funkcji publicznej, ale myślę, że nasz El Presidente też się wkrótce odezwie.
Gdy zwiedzanie będzie zakończone, a eskwilińskie słońce da się we znaki, zapraszam w chłodne piwnice Cafe pod Minogą, gdzie przy kawie z kozim mlekiem albo wyskokowej ananasówce można zażyć nieco otiumhttp://www.eskwilinia.tnb.pl/forum/viewforum.php?forum_id=14
Witam Ekscelencję w naszej słonecznej Eskwilinii!
Dodam jeszcze, do tego co powiedział don de Wilczyno, iż będzie nam niezmiernie miło, jeśli złoży don wpis na Ścianie Gości:
eskwilinia.tnb.pl/viewpage.php?page_id=27
Mam też nadzieję, iż weźmie Ekscelencja udział w 4 Rocznicy Powstania Eskwilinii, która odbędzie się za 3 dni, w środę 22 maja
El Presidente Rzeczpospolitej Eskwilińskiej
Kawaler:
*Wielkiego Orderu Złotego Orła za wstęgą
*Królewskiego Orderu Świętego Ducha
*Orderu Zasług Republiki Palmowej III Stopnia
*Krzyża Komandorskiego Orderu Bene Merenti
*Złotego Orderu Cyrkla