Dodane dnia 10-12-2011 12:48
Proszę trzech nowych posłów o złożenie przepisanego Konstytucją ślubowania przed rozpoczęciem sprawowania mandatu:
Ja .... uroczyście ślubuję, w odpowiedzialności przed Narodem, historią i własnym sumieniem, w obecności Prezydenta Rzeczypospolitej, ze wszystkich sił dobru i interesowi Narodu służyć, powadze Rady Narodowej i zasadom demokracji nie uchybić, godnie reprezentować Eskwilińczyków, a korzyść Eskwilinii mieć zawsze na względzie.
Ślubowanie można uzupełnić słowami: Tak mi dopomóż Bóg!
Ja Aurelius Luczakius uroczyście ślubuję, w odpowiedzialności przed Narodem, historią i własnym sumieniem, w obecności Prezydenta Rzeczypospolitej, ze wszystkich sił dobru i interesowi Narodu służyć, powadze Rady Narodowej i zasadom demokracji nie uchybić, godnie reprezentować Eskwilińczyków, a korzyść Eskwilinii mieć zawsze na względzie.
Ja Filip Lubomir Velicky uroczyście ślubuję, w odpowiedzialności przed Narodem, historią i własnym sumieniem, w obecności Prezydenta Rzeczypospolitej, ze wszystkich sił dobru i interesowi Narodu służyć, powadze Rady Narodowej i zasadom demokracji nie uchybić, godnie reprezentować Eskwilińczyków, a korzyść Eskwilinii mieć zawsze na względzie. Tak mi dopomóż Bóg!
Dobrá Praca sama sa chváli.
Eskwilińska Partia Narodowa
Edytowane przez Filip Velicky dnia 10-12-2011 20:06
Ja bruno van der Bizen uroczyście ślubuję, w odpowiedzialności przed Narodem, historią i własnym sumieniem, w obecności Prezydenta Rzeczypospolitej, ze wszystkich sił dobru i interesowi Narodu służyć, powadze Rady Narodowej i zasadom demokracji nie uchybić, godnie reprezentować Eskwilińczyków, a korzyść Eskwilinii mieć zawsze na względzie. Tak mi dopomóż Bóg!
Prezes Sądu Najwyższego
"For there is none of you but will hang me, I know, whenever you can clinch me within your power."
Skocz do Forum:
Logowanie
Nie jesteś jeszcze naszym Użytkownikiem? Kilknij TUTAJ żeby się zarejestrować.