Dodane dnia 13-12-2011 18:46
Ja, Adam de Sigmund świadomy swoich nowych obowiązków, znaczenia Urzędu Prezydenta Rzeczypospolitej, uroczyście ślubuję, w odpowiedzialności przed Narodem, historią i własnym sumieniem, w obecności Rady Narodowej, ze wszystkich sił dobru i interesowi Państwa służyć, o honor i godność Rzeczypospolitej dbać, zasadom demokracji nie uchybić i okazanego zaufania nie nadużyć, a korzyść Eskwilinii mieć zawsze na względzie. Tak mi dopomóż Bóg!
Minister Wojska Dowódca Sił Powietrznych Szef Wywiadu Wojskowego "El Presidente"
Nunquam in deditionem venias!
Ja, Havelock Jaskoviakus Anonimus, świadomy swoich nowych obowiązków, znaczenia Urzędu Prezydenta Rzeczypospolitej, uroczyście ślubuję, w odpowiedzialności przed Narodem, historią i własnym sumieniem, w obecności Rady Narodowej, ze wszystkich sił dobru i interesowi Państwa służyć, o honor i godność Rzeczypospolitej dbać, zasadom demokracji nie uchybić i okazanego zaufania nie nadużyć, a korzyść Eskwilinii mieć zawsze na względzie.
Havelock Jaskoviakus Anonimus -
PRN i PRR Brodę nosi się w sercu. (anonim)
Dodane dnia 13-11-2012 13:49
Ja, Martinus de Wilczyno świadomy swoich nowych obowiązków, znaczenia Urzędu Prezydenta Rzeczypospolitej, uroczyście ślubuję, w odpowiedzialności przed Narodem, historią i własnym sumieniem, w obecności Rady Narodowej, ze wszystkich sił dobru i interesowi Państwa służyć, o honor i godność Rzeczypospolitej dbać, zasadom demokracji nie uchybić i okazanego zaufania nie nadużyć, a korzyść Eskwilinii mieć zawsze na względzie. Tak mi dopomóż Bóg!
Salus Rei publicae suprema lex esto.
Skocz do Forum:
Logowanie
Nie jesteś jeszcze naszym Użytkownikiem? Kilknij TUTAJ żeby się zarejestrować.