Postów: 192 Miejscowość: Eskwilingrad Data rejestracji: 27.02.12
Dodane dnia 05-11-2012 15:35
Witam wszystkich.
Chciałem poświęcić tą konferencję kwestii wyborów prezydenckich. Niezwykle ucieszyłem się na wieść o przejściu do drugiej tury naszego kandydata Tomasza Antera. Dowodzi do temu, iż szansa na zmianę w Eskwilinii jest teraz naprawdę na wyciągnięcie ręki.
Przyznam szczerze, że zaskoczył mnie wynik I tury. Jasne dla mnie było, że wyniki nie będą nam znane do samego końca jednak obawiałem się, że w obliczu starcia z politykami tak doświadczonymi i zasiedziałymi na naszej scenie politycznej jak premier Khadil i przewodniczący de Wilczyno, don Anter może zostać niedoceniony jako kandydat wartościowy i rzetelny. Eskwilińczycy okazali jednak, że stać ich na wiele i oczekują nowej krwi. To bardzo dobrze wróży naszemu państwu.
Partia Pracy doprowadzi teraz do maksymalnej mobilizacji elektoratu i nasilenia kampanii wyborczej. W obliczu takiego obrotu spraw, mam nadzieję, że polityk młody, wizjonerski z czystą kartą i świetnym programem dowiedzie swej wyższości nad politykiem, który już wielokrotnie jako szef rządu czy przewodniczący parlamentu mógł swoją szansę na zmiany wykorzystać.
Liczę na was Eskwilińczycy! Tomasz Anter to nadzieja na zmianę!
Dziękuje.
Raul Esteban Fidel Hugo, były przewodniczący Rady Rządowej,
Srebrny Order Cyrkla (II klasa)
Skocz do Forum:
Logowanie
Nie jesteś jeszcze naszym Użytkownikiem? Kilknij TUTAJ żeby się zarejestrować.