Postów: 45 Miejscowość: Santiago de Palma, La Palma Data rejestracji: 03.11.12
Dodane dnia 03-05-2013 11:09
Nadano dnia 3 maja b.r.
Panie Prezydencie! Eswilińczycy!
W imieniu swoim, jak i obywateli Republiki Palmowej pragnę złożyć najserdeczniejsze gratulacje nowo wybranemu prezydentowi, JE Khadilowi.
Z racji moich całkiem poprawnych prywatnych kontaktów z odchodzącym, jak i nadchodzącym "przewodnikiem Eskwilinii", jestem rad, że to właśnie oni "rządzą" eskwilińskim narodem.
Myślę, że JE Khadila mogę nazwać swoim serdecznym przyjacielem, choć nasze kontakty ostatnio nieco się oddaliły. O prawdziwych przyjaźniach jednak się nie zapomina. Wierze, że bliskie stosunki z El Presidente przyczynią się do ponownego zbliżenia naszych narodów. Okazji ku temu na pewno znajdzie się wiele.
Z mikronacyjnym pozdrowieniem,
Juan P. Morales
El Presidente Republica de Palma
(-)Juan Pablo Morales
El Presidente Republica de Palma
Panie Prezydencie Jauanie Pablo Morales!
Serdecznie dziękuje za przekazaną mi dnia 3.05.2013 r. notę gratulacyjną. Najważniejszym przymiotem prawdziwej przyjaźni, zarówno w relacjach osobistych, jak i międzypaństwowych nie jest częstotliwość, czy intensywność jej wyrażania, ale pewność i trwałość tej relacji. Zarówno Wasza Osoba, jak i Republika Palmowa pozostaje jednym z największym przyjaciół Rzeczpospolitej Eskwilińskiej oraz moim osobistym.
Ufamy więc, iż nie ,,ponownego zbliżenia" wymagają relacje między nami, lecz ciągłego umacniania już istniejących, silnych więzów serdeczności i zaufania, czego i Wam i sobie życzymy.
Z wyrazami szacunku,
Cheewazz Khadil
Prezydent-elekt Rzeczpospolitej Eskwilińskiej
El Presidente Rzeczpospolitej Eskwilińskiej
Kawaler:
*Wielkiego Orderu Złotego Orła za wstęgą
*Królewskiego Orderu Świętego Ducha
*Orderu Zasług Republiki Palmowej III Stopnia
*Krzyża Komandorskiego Orderu Bene Merenti
*Złotego Orderu Cyrkla
Skocz do Forum:
Logowanie
Nie jesteś jeszcze naszym Użytkownikiem? Kilknij TUTAJ żeby się zarejestrować.