Ogłoszono i odtrąbiono wcześniejsze wybory do Rady Narodowej. Przybywajmy wiec wszyscy i zapisujmy się, gotując na wojnę ! Kto pragnie spróbować sił w kandydowaniu do RN? Jakie indywidualne propozycje macie do naszego programu zmiany ustroju na monarchię? I jak przekonać wyborców? Wybory, które są dla naszego Bloku wielką szansą i wyzwaniem już 5 maja. Zgłaszać, pisać !
"Ostatecznym celem i istotą państwa jest potęga, a jeżeli ktoś nie potrafi zmierzyć się z tą prawdą, powinien trzymać się z dala od polityki."
Heinrich Gotthardt von Treitschke
Admirał Maximilian Wilhelm Gottlieb Alexander Reinhold Lothar Guido Theodor Hans Siegfried Albrecht Christian Friedrich Arnold Wolfgang Bernard Heinrich August Otto Freiherr von und zu Wereman
Do piątku (chyba) trzeba zgłosić kandydatów. Proponuję wystawić dwuosobową listę: adm. Weremana i mnie. Dwóch posłów w RN (a takie są obecnie nasze możliwości) daje spory wpływ na prace Rady i szansę na przeforsowanie przygotowywanych reform w porozumieniu z trzecim posłem spoza Bloku.
Cheewazz wygrał wybory, więc nie musimy - jak mi się wydaje - rozważać sytuacji, w której zmieni się rząd. Gdyby Rada uchwaliła votum nieufności, El Presidente znów rozwiązałby RN, a do tego nie możemy dopuścić, ponieważ trzecie wybory w tak krótkim czasie niosłyby poważne zagrożenie dla Rzeczypospolitej.
Donie admirale, zgadza się Don na kandydowanie?
Havelock Jaskoviakus Anonimus -
PRN i PRR Brodę nosi się w sercu. (anonim)
Ależ tak ! Wystąpię na listach jako silna "dwójka" i mam nadzieję, zaproponuję szereg rozwiązań dla mundurowych - by zainteresować ich swoją kandydaturą i dostać się do RN
"Ostatecznym celem i istotą państwa jest potęga, a jeżeli ktoś nie potrafi zmierzyć się z tą prawdą, powinien trzymać się z dala od polityki."
Heinrich Gotthardt von Treitschke
Admirał Maximilian Wilhelm Gottlieb Alexander Reinhold Lothar Guido Theodor Hans Siegfried Albrecht Christian Friedrich Arnold Wolfgang Bernard Heinrich August Otto Freiherr von und zu Wereman
Skocz do Forum:
Logowanie
Nie jesteś jeszcze naszym Użytkownikiem? Kilknij TUTAJ żeby się zarejestrować.