![]() |
|
Krąży widmo Unii nad Nordatą... - Wersja do druku +- Związek Winkulijski (http://forum.winkulia.eu) +-- Dział: Plac Pułkowników (http://forum.winkulia.eu/forumdisplay.php?fid=1) +--- Dział: Wiadomości z zagranicy (http://forum.winkulia.eu/forumdisplay.php?fid=3) +--- Wątek: Krąży widmo Unii nad Nordatą... (/showthread.php?tid=5061) Strony:
1
2
|
RE: Krąży widmo Unii nad Nordatą... - Waksman - 18 Paż 2022 XD Waksman nie planuje bawić się w Parlament Unijny ani w politykę, pozdrawiam. RE: Krąży widmo Unii nad Nordatą... - Alfred Fabian - 18 Paż 2022 (18 Paż 2022, 20:18:30)Waksman napisał(a): XD Spoko, po prostu byłem szczery
RE: Krąży widmo Unii nad Nordatą... - Waksman - 18 Paż 2022 (18 Paż 2022, 20:39:23)Alfred Fabian von Tehen-Dzek napisał(a):(18 Paż 2022, 20:18:30)Waksman napisał(a): XD No spoko, swoją szczerością pokazałeś, że przedkładacie prywatne spiny i uprzedzenia ponad wyższy i szczytny cel. No bo po co współpracować, tam jest Waksman, który po prostu tam jest, to my nie będziemy współpracować. S*rmaci to jednak stan umysłu. RE: Krąży widmo Unii nad Nordatą... - Alfred Fabian - 18 Paż 2022 Yikes, tak, jasne. Dbamy o swój interes, bo mikronacje to zabawa, a nie zobowiązanie. Nie chcemy się bawić w piaskownicy z osobami, z którymi się spinamy, tak? Wchodziłbyś do takiej Unii, gdyby był tam, nie wiem, taki, Sewybrał na przykład? Współpracować międzynarodowo da się i bez łączenia się w jednolito-grudowate organizmy, tylko trzeba chcieć. A ja mam wrażenie, że Unia przedkłada zawiązanie kolejnej koalicji, tylko dla papierka, zamiast zająć się współpracą. Szkoda, że tak postrzegany jest ten "wyższy i szczytny cel". RE: Krąży widmo Unii nad Nordatą... - Waksman - 18 Paż 2022 Oczywiście, że bym się bawił w takiej piaskownicy. Tyle, że wtedy moim celem byłoby albo ograniczenie interakcji z taką osobą, jeśli nie byłaby przyjaźnie do mnie nastawiona, albo pogodzenie się i zakopanie toporu wojennego. Tyle, że to jest to zdrowe i racjonalne podejście, którego niektórym niestety brakuje. I nie, nie robimy tego tylko dla papierka. Wam się tak wydaje, bo żyjecie tylko z uprzedzeń i domysłów, którymi napędzacie całą tą karuzele niechęci czy do samej Unii czy do mojej osoby. Ale to czas udowodni, że jesteś w dużym błędzie. RE: Krąży widmo Unii nad Nordatą... - Alfred Fabian - 18 Paż 2022 Cytat:Ale to czas udowodni, że jesteś w dużym błędzie. Też mam nadzieję, że jesteśmy w dużym błędzie i Unia udowodni, że się co do niej myliłem. A na razie, trzeba poczekać i zobaczyć, co czas przyniesie. Sam, życzę wszelkiego dobrego, zresztą sam wiesz, że moje wsparcie cały czas masz, bo ci już i tak trochę pomogłem w niektórych sprawach pomimo tych moich rzekomych uprzedzeń
Nie, żebym ci coś wypominał xDRE: Krąży widmo Unii nad Nordatą... - Waksman - 18 Paż 2022 (18 Paż 2022, 21:30:12)Alfred Fabian von Tehen-Dzek napisał(a):Cytat:Ale to czas udowodni, że jesteś w dużym błędzie. Nie nie, weźmy poprawkę na to, że ta wymiana zdań między nami teraz to część mikronacyjnej zabawy gdzie wcielamy się w swoje postacie. Poza zabawą dobrze wiesz, że nic do ciebie nie mam i jestem ci ogromnie wdzięczny za pomoc, której mi udzieliłeś
RE: Krąży widmo Unii nad Nordatą... - Alfred Fabian - 19 Paż 2022 (18 Paż 2022, 21:34:11)Waksman napisał(a):(18 Paż 2022, 21:30:12)Alfred Fabian von Tehen-Dzek napisał(a):Cytat:Ale to czas udowodni, że jesteś w dużym błędzie. No mam nadzieję W każdym razie czekam na rozwój Unii, udowodnijcie mi, że się myliłem. Że potraficie organizować fajne eventy międzynarodowe, że warto Was odwiedzać, że szeroka współpraca międzynarodowa jest jak najbardziej wykonalna i da się z tego wyciągnąć esencję mikronacji. Liczę na to!
|