• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Wieść z zagranicy
Szarak rezygnuje z funkcji Prezydenta Południowców.

Przyjmuję zakłady o to, że Waksman zostanie następnym Prezydentem.
Mistrzowie w zniechęcaniu.
Winewianin <3 
Westlandczyk
(-) Aleksander Novak
Legendy głoszą, że Jean-Marie Le Penis został pierwszym Królem Lumerii.

Linka nie ma, bo i tak dziady uniemożliwiają czytanie bez konta.
XD to je załóż
Winewianin <3 
Westlandczyk
(-) Aleksander Novak
To jest strategia marketingowa. Dostajesz możliwość przeglądania forum tylko jeśli do nich przyjdziesz i założysz konto.
 [Obrazek: 101005704499826635.png]
Jeno Cesarska Mość Kamiljan I z łaski Jahwe Cesarz Insulii, Cesarz Learvén, Cesarz Nordaty Północnej, Król Ardemii, Król Voxlandu, Król Winkulii Brodryjskiej, Arcyksiążę Hergamu i Alorku, Książę Bantu, Wielki Protektor Lotryganii, Hrabia-Rodzic Doctriny.
(08 Maj 2022, 21:58:42)Aleksander Novak napisał(a): XD to je załóż

Mam. Mimo początkowej woli "Nie będę się rejestrować w jakimś tego typu zadupiu co nawet nie pozwala się bez konta przejrzeć" to wizja zobaczenia Złotej Wolności 2.0 była silniejsza ode mnie.

(08 Maj 2022, 22:04:24)Kamiljan de Harlin napisał(a): To jest strategia marketingowa. Dostajesz możliwość przeglądania forum tylko jeśli do nich przyjdziesz i założysz konto.

Z drugiej strony jest to niewątpliwie irytujące że przy każdej próbie choćby zobaczenia co się tam odwala musisz się logować.
Cytat:Z drugiej strony jest to niewątpliwie irytujące że przy każdej próbie choćby zobaczenia co się tam odwala musisz się logować.

Od jakiegoś czasu już nie wywala sesji i nie trzeba się logować, bo wywali, a podobno też "trwają" prace nad wersją dla osób niezalogowanych. Trwają od 2 miesięcy, więc pewnie jeszcze poczekamy na taką, ale mi akurat to nie przeszkadza.
Mi to generalnie przeszkadza o tyle, że z pewnych powodów realowych w które się nie będę wgłębiał mikronacjami zajmuję się wyłącznie z poziomu Incognito, a to rzecz jasna sesji nie zachowuje...
(08 Maj 2022, 22:44:39)Joahim von Ribertrop napisał(a): Z drugiej strony jest to niewątpliwie irytujące że przy każdej próbie choćby zobaczenia co się tam odwala musisz się logować.
Można wchodzić przez Nowiny: https://nowiny.stempel.org.pl/. Odpisać się nie odpisze, ale lektura ostatnich wątków nie wymaga zalogowania.
(—) Helwetyk Romański, Namiestnik Palatynatu Leocji
[Obrazek: 1000.png]
U Południowców zaczęły się wybory.

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości