Jestem za. A może zrobilibyśmy współdzielone konto? Kilka osób miałoby hasło. Nie wiem czy regulamin MUP ka to pozwala, ale to dobry pomysł.
Jeno Cesarska Mość Kamiljan I z łaski Jahwe Cesarz Insulii, Cesarz Learvén, Cesarz Nordaty Północnej, Król Ardemii, Król Voxlandu, Król Winkulii Brodryjskiej, Arcyksiążę Hergamu i Alorku, Książę Bantu, Wielki Protektor Lotryganii, Hrabia-Rodzic Doctriny.
Podejrzewam, że większym problemem w tym temacie mógłby być regulamin X11...
Przede wszystkim regulamin gry zabrania posiadania przez jedną osobę więcej niż jednego konta. I to może być pewien problem...
To może VPN?
Jeno Cesarska Mość Kamiljan I z łaski Jahwe Cesarz Insulii, Cesarz Learvén, Cesarz Nordaty Północnej, Król Ardemii, Król Voxlandu, Król Winkulii Brodryjskiej, Arcyksiążę Hergamu i Alorku, Książę Bantu, Wielki Protektor Lotryganii, Hrabia-Rodzic Doctriny.
No to brzmi jak jakaś opcja.
Cytat:Przede wszystkim regulamin gry zabrania posiadania przez jedną osobę więcej niż jednego konta. I to może być pewien problem...
Większość lig mikronacyjnych (nie wiem jak MUP, ale myślę, że też), też ma to w swoich regulaminach. Poza tym, więcej niż jedna osoba na konto, to abstrakcyjne myślenie i wydaje mi się, że niepraktyczne na dłuższą metę. A to jeden trener ustawi taktykę, drugi zmieni i później pretensje do siebie nawzajem
Każdy Winkuliczyk ma te trzy cechy
Leocki kunszt, sarmacką elegencję i edelwajski splendor
~JKW Mateusz I
No to trudno.
Teraz pytanie, czy Kolega Novak chce dalej ciągnąć reprezentację Westlandu?
@ AleksanderNovak wstawaj i się wypowiedz.
(W zasadzie nie wiem po co go pingam XD. Powiadomienia o tym chyba nie przychodzą?)
Na tym forum nie ma pluginu na alerty. Na poprzednim forum te wzmianki coś dawały. Teraz tylko mogą sprawić, że dostaniesz wiadomość na e-maila.
|