(13 Maj 2022, 20:28:38)Joahim von Ribertrop napisał(a): 666 jest wolne? Jak ta to biere. Plot twist: ja zająłem 666.
Jeno Cesarska Mość Kamiljan I z łaski Jahwe Cesarz Insulii, Cesarz Learvén, Cesarz Nordaty Północnej, Król Ardemii, Król Voxlandu, Król Winkulii Brodryjskiej, Arcyksiążę Hergamu i Alorku, Książę Bantu, Wielki Protektor Lotryganii, Hrabia-Rodzic Doctriny.
(13 Maj 2022, 20:30:07)Kamiljan de Harlin napisał(a): Plot twist: ja zająłem 666. Sznirfen laufen. Muszę zatem wymyślić jakiś inny Dumny I Zaszczytny Numer.
420 albo 690
Jeno Cesarska Mość Kamiljan I z łaski Jahwe Cesarz Insulii, Cesarz Learvén, Cesarz Nordaty Północnej, Król Ardemii, Król Voxlandu, Król Winkulii Brodryjskiej, Arcyksiążę Hergamu i Alorku, Książę Bantu, Wielki Protektor Lotryganii, Hrabia-Rodzic Doctriny.
Wchodzimy w decydującą fazę odliczania!
Spokojnie proszę przemyśleć, ale czekamy! :d
Zakręt, kontra kierownicą, redukcja, zmiana biegu i pedał do podłogi!
Rajd coraz bliżej! Zapoznaj się z trasą!
(13 Maj 2022, 20:34:16)Joahim von Ribertrop napisał(a): (13 Maj 2022, 20:30:07)Kamiljan de Harlin napisał(a): Plot twist: ja zająłem 666. Sznirfen laufen. Muszę zatem wymyślić jakiś inny Dumny I Zaszczytny Numer. Macie już coś na oku? Musimy zamówić tabliczkę.
(16 Maj 2022, 12:32:58)Heinz-Werner Grüner napisał(a): Macie już coś na oku? Musimy zamówić tabliczkę. Dajcie 007. A jeśli ktoś ukradł, to dajcie 420.
@ Alfred Fabian 007 jest zajęte, więc pewnie weed dostaniesz.
To Herr Joahim dostaje 420
Kro jeszcze nie testował pojazdu, radzę by zrobił to jak najszybciej! Automobile już osiągają odpowiednie parametry by ruszyć z piskiem opon i ponieść tłum na sarmackiej ziemi.
|