Bottom post of the previous page:
Dokładnie taki, świąteczny?Anastasia Windsachen pisze: ↑26 lis 2022, 13:40 Podsunę pomysł, który mi się pojawił na widok tego plakatu - a gdyby taki plakacik na najbliższy zjazd?
Bottom post of the previous page:
Dokładnie taki, świąteczny?Anastasia Windsachen pisze: ↑26 lis 2022, 13:40 Podsunę pomysł, który mi się pojawił na widok tego plakatu - a gdyby taki plakacik na najbliższy zjazd?
Człowiek wyjdzie z Leocji, ale ona z niego już nie heh. Oczywiście chodzi o styl. Nie wiem skąd zwykle Herr Oberhaupt bierze te grafiki, ale zawsze są cudneHeinz-Werner Grüner pisze: ↑26 lis 2022, 15:01Dokładnie taki, świąteczny?Anastasia Windsachen pisze: ↑26 lis 2022, 13:40 Podsunę pomysł, który mi się pojawił na widok tego plakatu - a gdyby taki plakacik na najbliższy zjazd?
Ja to na zjazd moge przygotować specjalny. ;)Anastasia Windsachen pisze: ↑26 lis 2022, 16:36Człowiek wyjdzie z Leocji, ale ona z niego już nie heh. Oczywiście chodzi o styl. Nie wiem skąd zwykle Herr Oberhaupt bierze te grafiki, ale zawsze są cudneHeinz-Werner Grüner pisze: ↑26 lis 2022, 15:01Dokładnie taki, świąteczny?Anastasia Windsachen pisze: ↑26 lis 2022, 13:40 Podsunę pomysł, który mi się pojawił na widok tego plakatu - a gdyby taki plakacik na najbliższy zjazd?

Ciekawe po czym WKW poznała, po traktorze? ;)
Tak polecacie przy każdej okazji, że już czekam na niego bardziej niż sam rajd! xDHeinz-Werner Grüner pisze: ↑26 lis 2022, 19:45 Zresztą polecam poczekać do plakatu "na dzień przed rajdem". :D
Polecam! Naprawdę warto czekać.Ignats ik Ruth pisze: ↑27 lis 2022, 18:55Tak polecacie przy każdej okazji, że już czekam na niego bardziej niż sam rajd! xDHeinz-Werner Grüner pisze: ↑26 lis 2022, 19:45 Zresztą polecam poczekać do plakatu "na dzień przed rajdem". :D