23-2 z piątku na sobotę... takie rzeczy się mówiJoahim von Ribertrop pisze: ↑21 lis 2022, 21:43 Tym razem nawet zamierzam pojechaćwcale nie dlatego że w przeciwnym razie żona by mnie zabiła! No chyba że znowu ustalą jakieś nieludzkie godziny nocne, to wtedy nie pojadę.
23-2 definitywnie nie jest porą nieludzką. To jest taka normalna pora na oglądanie anime, względnie mikronacjowanie.Anastasia Windsachen pisze: ↑21 lis 2022, 22:1223-2 z piątku na sobotę... takie rzeczy się mówiJoahim von Ribertrop pisze: ↑21 lis 2022, 21:43 Tym razem nawet zamierzam pojechaćwcale nie dlatego że w przeciwnym razie żona by mnie zabiła! No chyba że znowu ustalą jakieś nieludzkie godziny nocne, to wtedy nie pojadę.

No dobra, stara jestemJoahim von Ribertrop pisze: ↑21 lis 2022, 22:1323-2 definitywnie nie jest porą nieludzką. To jest taka normalna pora na oglądanie anime, względnie mikronacjowanie.Anastasia Windsachen pisze: ↑21 lis 2022, 22:1223-2 z piątku na sobotę... takie rzeczy się mówiJoahim von Ribertrop pisze: ↑21 lis 2022, 21:43 Tym razem nawet zamierzam pojechaćwcale nie dlatego że w przeciwnym razie żona by mnie zabiła! No chyba że znowu ustalą jakieś nieludzkie godziny nocne, to wtedy nie pojadę.
Co innego 5 w nocy. To jest nieludzka pora.

Ja bym napisał, że nawet bardzo ładne. Będziemy o tym informowac na bieżąco!Anastasia Windsachen pisze: ↑23 lis 2022, 19:12 Z nowobrzeskich korytarzy wiem, że ładne pieniążki będzie można wygrać...