Bottom post of the previous page:
No tutaj domyślam się, że nikt nie robił, ale teoretycznie jesteśmy w Unii Nordackiej, teoretycznie są trybunały, teoretycznie są możliwości. Ale właśnie te oderwania i sądzenie w kraju oderwanym - będziemy się bawić w procesy czystek i sądzenia, jak po październiku w KS? W ogóle sądzenie takich logicznych oderwań to tak se dla mnie. Ale też tak, jak mówisz - zalegalizowaliśmy secesję, więc jak tu to sądzić?Joahim von Ribertrop pisze: ↑11 mar 2023, 01:30W zasadzie to jakoś nigdy nikt tak nie robił, zawsze się sądzi w kraju od którego jest odrywane (np. Katalonia i Hiszpania). Inna sprawa że jeśli serio chcemy dać te przepisy o odrywaniu, to trzeba to inaczej ująć, bo w międzyczasie dorzuciliśmy możliwość legalnej secesji.
xD. Nazewnictwo to sprawa drugorzędna, ale no trzeba nad tym pomyśleć bo na razie za porządkowe ramię państwa robi Cesarz i IST, a to nie tędy droga moim zdaniem skoro nie jesteśmy absolutystycznym państwem.Sounds Good.Apeluję by stołek nazwać "Wielkim Ziobrystą" i połączyć ze stołkiem Ministra Sprawiedliwości.
No i właśnie nad tym trzeba usiąść i pomyśleć. No przykład plakatowy to wiem skąd wziąłeś... No były one, jak każda propagandówka zrobione tak, że źródło inspiracji stylem idzie z niego, ale właśnie prędzej, gdy jest to IMO oparciem dla inspiracji niż lekką jego modyfikacją, która usuwa tylko to, co nazistowskie. No trzeba usiąść i pomyśleć.Od kiedy liczyć propagację? Czy moje nazwisko już leci? Czy wzięcie plakatu rekrutacyjnego do SS jako przykładu i źródła inspiracji jest już propagacją?