Zdrastwujtje!
-
Vladimir Agucko
Zdrastwujtje!
Przemierzam góry, lasy, łąki i nagle doszedłem do słupka granicznego z napisem Cesarstwo Insulii... Nie wiem, czy za przekroczenie granicy grozi kulka w łeb, więc poczekam na przechadzającego się pogranicznika.
- Joahim von Ribertrop
-
OBYWATEL
ODZNACZENIA
Re: Zdrastwujtje!
Hmmm, dasz bór w Insulii. Pogranicznicy kulkę w łeb za przekraczanie granic chyba nie ładują ale od granicy z Prowincjami Zbuntowanymi sprawdzać nie polecam, więc można spokojnie wchodzić.

HM Joahim II, Konig af Voxland
But there's no sense crying
Over every mistake.
You just keep on trying
'Til you run out of cake.
Over every mistake.
You just keep on trying
-
Vladimir Agucko
A co mi tam... Raz się v-żyje w końcu.
Zrobił krok jeden, drugi...i nic. Nie poczuł żadnego bólu przypominającego postrzelenie, więc uznał, że nikt nie strzelał.
Kłaniam się nisko i niechybnie zapytuję o swoje dalej pójście w tej totalnie nieznanej mi krainie. Mam nadzieję, że nie szaleją tutaj żadne stwory zwane Dreamlandzkimi Maciejowymi. Straszny to los człowieka spotyka przy zetknięciu się z tym potworem. Że jeszcze nie trąbią o nim wszem i wobec, że to kat i zwyrol, który się łasi i gasi swe pety na czołach gapiów.
Zrobił krok jeden, drugi...i nic. Nie poczuł żadnego bólu przypominającego postrzelenie, więc uznał, że nikt nie strzelał.
Kłaniam się nisko i niechybnie zapytuję o swoje dalej pójście w tej totalnie nieznanej mi krainie. Mam nadzieję, że nie szaleją tutaj żadne stwory zwane Dreamlandzkimi Maciejowymi. Straszny to los człowieka spotyka przy zetknięciu się z tym potworem. Że jeszcze nie trąbią o nim wszem i wobec, że to kat i zwyrol, który się łasi i gasi swe pety na czołach gapiów.
- August dlS
-
OBYWATEL
ODZNACZENIA
Witamy serdecznie w Insulii! Odpuszczę sobie tradycyjne objaśnienia z cyklu "co i jak", bo zdaje mi się, że jest już Szanowny z mikronacjami jako takimi dobrze zaznajomiony - zamiast tego zapraszam więc do zwiedzania naszej pięknej, różnorodnej insulijskiej krainy!
P. S. Dreamlandczyków na chwilę obecną tu nie ma i nic nie zapowiada, aby tu zawitali.
P. S. Dreamlandczyków na chwilę obecną tu nie ma i nic nie zapowiada, aby tu zawitali.
August de la Sparasan de Harlin
Sagan Amatorii, przewodniczący Sądu Ludowego, prezydent ZPViW, piastujący obecnie bądź w przeszłości liczne inne stanowiska

Sagan Amatorii, przewodniczący Sądu Ludowego, prezydent ZPViW, piastujący obecnie bądź w przeszłości liczne inne stanowiska

-
Vladimir Agucko
A bardzo dziękuję za tak miłe przyjęcie.
Jak wygląda tutaj politykowanie? Da radę to robić czy raczej sztucznie, wręcz na siłę jest to praktykowane?
Jak wygląda tutaj politykowanie? Da radę to robić czy raczej sztucznie, wręcz na siłę jest to praktykowane?
- Joahim von Ribertrop
-
OBYWATEL
ODZNACZENIA
Jak najbardziej się da, a nawet polecam, bo obecnie doszliśmy do stanu w którym politykę zabetonowali Windsachenowie, a zwłaszcza ten jeden co zawładnął Prezydium XDVladimir Agucko pisze: ↑25 lut 2023, 20:04 Jak wygląda tutaj politykowanie? Da radę to robić czy raczej sztucznie, wręcz na siłę jest to praktykowane?

Over every mistake.
You just keep on trying
Over every mistake.
You just keep on trying
-
Vladimir Agucko
A co trzeba zrobić, aby być zielonym jak Pan?
Tylko proszę nie mówić, że trzeba coś nieświeżego zjeść, bo niedawno przechodziłem rozwolnienie. Tak mnie spowolniło, że ledwo co do kibla doszedłem.
Tylko proszę nie mówić, że trzeba coś nieświeżego zjeść, bo niedawno przechodziłem rozwolnienie. Tak mnie spowolniło, że ledwo co do kibla doszedłem.
- Joahim von Ribertrop
-
OBYWATEL
ODZNACZENIA
A to trzeba się pofatygować do Mordekaisera i złożyć wniusk o obka. No i jak go już przyznają to administracja (czyli w sumie Mordekaiser XD) dorzuca w pakiecie kolorek.

Over every mistake.
You just keep on trying
Over every mistake.
You just keep on trying
-
Vladimir Agucko