Zapytanie o Unię Nordacką

Moderator: Dwór Cesarski

Awatar użytkownika
Joahim von Ribertrop

OBYWATEL

ODZNACZENIA

Re: Zapytanie o Unię Nordacką

Post autor: Joahim von Ribertrop »

Bottom post of the previous page:

August dlS pisze: 06 mar 2023, 18:03
Joahim von Ribertrop pisze: 06 mar 2023, 15:03
August dlS pisze: 06 mar 2023, 14:24 A czym ja niby pisałem?! Sygnałami dymnymi?!
Kurwa napisałeś że będzie umowa nie mówiąc jaka i że prosisz o podpis jak się ukaże, a potem ją wjebałeś już z moim podpisem XD
Sytuacja niestety odrobinkę nie sprzyjała szczegółowemu wywodowi. No i mógłbym czekać do północy lub później... Ale ja też mam życie realne (szok!).

Akurat sytuacja była taka, że na spokojnie dałoby się poczekać. Natomiast jak powszechnie wiemy z tego już Was władza rozgrzeszyła.

Ale z sfałszowania podpisu już nie.
Joahim von Ribertrop pisze: 06 mar 2023, 15:05
Vladimir Agucko pisze: 06 mar 2023, 07:16 Zresztą, nie znam kompetencji wyznaczonych przez tamtejsze prawo dla króla i prezydenta...
To był nasz najgłupszy pomysł jaki mieliśmy: Król i Prezydent mieli dokładnie takie same kompetencje. Ciężko powiedzieć, co wtedy ćpaliśmy, ale musiało być mocne XD
Racja, ten pomysł był katastrofalnym kompromisem.
A naprawianie go było jedną ze śmieszniejszych rzeczy.
Obrazek
HM Joahim II, Konig af Voxland

But there's no sense crying
Over every mistake.
You just keep on trying
'Til you run out of cake.
Awatar użytkownika
August dlS

OBYWATEL

ODZNACZENIA

Post autor: August dlS »

Joahim von Ribertrop pisze: 06 mar 2023, 18:19
Joahim von Ribertrop pisze: 06 mar 2023, 15:03 Ale z sfałszowania podpisu już nie.
Ekstremalne sytuacje, ekstremalne środki. Ktoś tu niedawno mówił, że obalenie władcy dla dobra państwa jest akceptowalne czy jakoś tak... Ta kwestia to w porównaniu z tym drobnostka dla dobra państwa.
August de la Sparasan de Harlin
Sagan Amatorii, przewodniczący Sądu Ludowego, prezydent ZPViW, piastujący obecnie bądź w przeszłości liczne inne stanowiska
Obrazek
Awatar użytkownika
Joahim von Ribertrop

OBYWATEL

ODZNACZENIA

Post autor: Joahim von Ribertrop »

August dlS pisze: 06 mar 2023, 18:29 Ekstremalne sytuacje, ekstremalne środki. Ktoś tu niedawno mówił, że obalenie władcy dla dobra państwa jest akceptowalne czy jakoś tak... Ta kwestia to w porównaniu z tym drobnostka dla dobra państwa.
Tylko ja tego nie nazywałem inaczej tylko jasno powiedziałem - obalanie władcy dla dobra państwa. Ty za to jak rozumiem próbujesz sprawić, by sfałszowanie podpisu stało się czymś innym bo było dla dobra państwa.

Dla dobra państwa może i było (vide akt rehabilitujący), ale i tak było sfałszowaniem ;)
Obrazek
HM Joahim II, Konig af Voxland

But there's no sense crying
Over every mistake.
You just keep on trying
'Til you run out of cake.
Awatar użytkownika
August dlS

OBYWATEL

ODZNACZENIA

Post autor: August dlS »

1. Oj, chyba przypisujesz mi dążenia, o których nie wiem.
2. Tak jak obalenie dla dobra państwa dalej jest obaleniem, niczym więcej jak aktem wystąpienia przeciw panującej władzy i próby pozbawienia jej rządów ze zgwałceniem wymiaru prawnego przy okazji.
August de la Sparasan de Harlin
Sagan Amatorii, przewodniczący Sądu Ludowego, prezydent ZPViW, piastujący obecnie bądź w przeszłości liczne inne stanowiska
Obrazek
Awatar użytkownika
Makodae N. Boraella

Post autor: Makodae N. Boraella »

O, widzę że u was też inbują ludzie. To ja zapuszczę do tego adekawtną muzykę
Makodae Nagoti Boraella
ODPOWIEDZ

Wróć do „Pałac Cesarski”