As-Salāmu ʿAlaykum witam serdecznie tyle macie pracy ze dostanie sie do urzedu imigracyjnego zajelo sporo czasu jestem Baltazar Dostojewski przybylem tutaj do was na zaproszenie ktore bylo emitowane na lotnisku Bengazi (Republika Bialenska) mam nadzeje ze milo spedze u was czas a moze nawet i skieruje sie do urzedu imigracyjnego za jakis czas z wnioskiem o obywatelstwo tego piekniego carstwa
Milego dnia zycze
As-Salāmu ʿAlaykum
-
Baltazar Dostojewski
-
Vladimir Agucko
Re: As-Salāmu ʿAlaykum
Bądź pozdrowiony! Zaproszenie było emitowane na lotnisku w Bengazi w Republice Bialeńskiej, powiadasz? Też niedawno tutaj przybyłem i nie bardzo orientuję się gdzie leży ta cała Republika Bialeńska, ale cieszę się, że lot się udał.
Proszę się kawą poczęstować. Świeżo zaparzona. Jak cukrzysz, to sobie załatw cukru.

Żebyś nie spał na przystanku i nie ciekło na łeb, to polecam Hotel Paddington. Co prawda, ja sam się zatrzymałem na recepcji dopiero i do dnia dzisiejszego jeszcze pokoju nie dostałem, ale na szczęście sofy mają w strefie lounge, to się przekimałem na nich.
Proszę się kawą poczęstować. Świeżo zaparzona. Jak cukrzysz, to sobie załatw cukru.

Żebyś nie spał na przystanku i nie ciekło na łeb, to polecam Hotel Paddington. Co prawda, ja sam się zatrzymałem na recepcji dopiero i do dnia dzisiejszego jeszcze pokoju nie dostałem, ale na szczęście sofy mają w strefie lounge, to się przekimałem na nich.
- Joahim von Ribertrop
-
OBYWATEL
ODZNACZENIA
Dasz bór, witamy w Insulii i zachęcamy do rozejrzenia się!

HM Joahim II, Konig af Voxland
But there's no sense crying
Over every mistake.
You just keep on trying
'Til you run out of cake.
Over every mistake.
You just keep on trying
'Til you run out of cake.
- August dlS
-
OBYWATEL
ODZNACZENIA
Z opóźnieniem, niemniej:
Witam serdecznie w Cesarstwie Insulii!
Witam serdecznie w Cesarstwie Insulii!
August de la Sparasan de Harlin
Sagan Amatorii, przewodniczący Sądu Ludowego, prezydent ZPViW, piastujący obecnie bądź w przeszłości liczne inne stanowiska

Sagan Amatorii, przewodniczący Sądu Ludowego, prezydent ZPViW, piastujący obecnie bądź w przeszłości liczne inne stanowiska

- Kamiljan de Harlin
- Kontakt:
-
OBYWATEL
Dasz bór!
Dziękujemy za złożenie wizyty. Zachęcam do rozejrzenia się po naszych regionach - Królestwie Voxlandu i Kniaźstwie Westlandu. W razie pytań służę z pomocą. Widzę, że naszego Discorda Pan już odnalazł, z czego się niezmiernie radujemy.
Dziękujemy za złożenie wizyty. Zachęcam do rozejrzenia się po naszych regionach - Królestwie Voxlandu i Kniaźstwie Westlandu. W razie pytań służę z pomocą. Widzę, że naszego Discorda Pan już odnalazł, z czego się niezmiernie radujemy.
Kamiljan de Harlin
Rodzic Doctriny, Prezydent Gaudium