As-Salāmu ʿAlaykum

Baltazar Dostojewski

As-Salāmu ʿAlaykum

Post autor: Baltazar Dostojewski »

As-Salāmu ʿAlaykum witam serdecznie tyle macie pracy ze dostanie sie do urzedu imigracyjnego zajelo sporo czasu jestem Baltazar Dostojewski przybylem tutaj do was na zaproszenie ktore bylo emitowane na lotnisku Bengazi (Republika Bialenska) mam nadzeje ze milo spedze u was czas a moze nawet i skieruje sie do urzedu imigracyjnego za jakis czas z wnioskiem o obywatelstwo tego piekniego carstwa

Milego dnia zycze
(-) Baltazar Ahmad Dostojewski

Imam/Strażnik Dwóch Meczetów/Kadi/Mufiti
Vladimir Agucko

Re: As-Salāmu ʿAlaykum

Post autor: Vladimir Agucko »

Bądź pozdrowiony! Zaproszenie było emitowane na lotnisku w Bengazi w Republice Bialeńskiej, powiadasz? Też niedawno tutaj przybyłem i nie bardzo orientuję się gdzie leży ta cała Republika Bialeńska, ale cieszę się, że lot się udał.

Proszę się kawą poczęstować. Świeżo zaparzona. Jak cukrzysz, to sobie załatw cukru.
Obrazek

Żebyś nie spał na przystanku i nie ciekło na łeb, to polecam Hotel Paddington. Co prawda, ja sam się zatrzymałem na recepcji dopiero i do dnia dzisiejszego jeszcze pokoju nie dostałem, ale na szczęście sofy mają w strefie lounge, to się przekimałem na nich.
Awatar użytkownika
Joahim von Ribertrop

OBYWATEL

ODZNACZENIA

Post autor: Joahim von Ribertrop »

Dasz bór, witamy w Insulii i zachęcamy do rozejrzenia się!
Obrazek
HM Joahim II, Konig af Voxland

But there's no sense crying
Over every mistake.
You just keep on trying
'Til you run out of cake.
Awatar użytkownika
August dlS

OBYWATEL

ODZNACZENIA

Post autor: August dlS »

Z opóźnieniem, niemniej:

Witam serdecznie w Cesarstwie Insulii!
August de la Sparasan de Harlin
Sagan Amatorii, przewodniczący Sądu Ludowego, prezydent ZPViW, piastujący obecnie bądź w przeszłości liczne inne stanowiska
Obrazek
Awatar użytkownika
Kamiljan de Harlin
Kontakt:

OBYWATEL

Post autor: Kamiljan de Harlin »

Dasz bór!
Dziękujemy za złożenie wizyty. Zachęcam do rozejrzenia się po naszych regionach - Królestwie Voxlandu i Kniaźstwie Westlandu. W razie pytań służę z pomocą. Widzę, że naszego Discorda Pan już odnalazł, z czego się niezmiernie radujemy.

Kamiljan de Harlin
Rodzic Doctriny, Prezydent Gaudium
ODPOWIEDZ

Wróć do „Przejście graniczne”