Suostei pelorsiel!

Awatar użytkownika
Makodae N. Boraella

Re: Suostei pelorsiel!

Post autor: Makodae N. Boraella »

Bottom post of the previous page:

Vladimir Agucko pisze: 06 mar 2023, 22:04 Bądź pozdrowiony i niech twe oblicze wybrzmi. :)

Powiadasz, że ręce niejednokroć wkładałeś w mikronacje, lecz użyłeś tajemniczego sformułowania minenacje? Nie słyszałem tego sformułowania. Jakbyś był tak miły i nakreślił mi, co to znaczy, to byłbym wdzięczny. Nie ukrywam, że wszystkiego nie rozumiem i nawet nie chcę rozumieć.

Mam nadzieję, że poczęstowano Ciebie jakimś napojem na dzień dobry, a jeżeli nie, to uważam, że warto czasem łyknąć dla rozluźnienia. :P
Minenacje, takie państwa budowane w minecraft. Masz serwer creative i tam budujesz infrastrukturę, rekrutujesz obywateli, obieracie władze i najlepsza część: bijesz się z innymi krajami
Makodae Nagoti Boraella
Vladimir Agucko

Re: Suostei pelorsiel!

Post autor: Vladimir Agucko »

Makodae N. Boraella pisze:Minenacje, takie państwa budowane w minecraft. Masz serwer creative i tam budujesz infrastrukturę, rekrutujesz obywateli, obieracie władze i najlepsza część: bijesz się z innymi krajami
Czyli przychodzi Wać Pan z gry minecraft, którą sobie nazwaliście mikronacją i przychodzi Pan do Insulii i chce Pan tego samego tutaj, co jest tam? Bo nie wiem, czy dobrze zrozumiałem, że w grze minecraft jest takie państwo/kraj jak Insulia albo coś podobnego na kształt Insulii?

A wiesz Pan co? Mówiono mi, że ów giery robią reklame mikronacjom forumowym...a tu się okazuje, że jednak tam też się rekrutacja odbywa do giery minecraftowej.

Nie powiem, ciekawie się zapowiada. :P
ODPOWIEDZ

Wróć do „Przejście graniczne”