Bottom post of the previous page:
Może teraz doszedł email?Klasycznie proponuję sprawdzić spam i upewnić się, że podano przy rejestracji prawidłowo adres e-mail.
Moderatorzy: Cesarz, Insulijska Służba Techniczna
Bottom post of the previous page:
Może teraz doszedł email?Napisałem do JCM. Odpisał mi, że już napisał. Nie wiem co to znaczy, ale może się udało. Jeśli nie, to może można go ręcznie aktywować na forum.Kamiljan de Harlin pisze: ↑13 wrz 2023, 12:52 Może teraz doszedł email?
Klasycznie proponuję sprawdzić spam i upewnić się, że podano przy rejestracji prawidłowo adres e-mail.
Można jak najbardziej choć widzę, że JCM dostał przypomnienie dzisiaj o 12:50 z linkiem aktywacyjnym. Jeżeli cokolwiek pisał to... do nikogo się nie dopisał bo [email protected] to tylko mail do wysyłania wiadomości z forum. No nic, jeżeli do jutra się nie uda mu przez link to proszę oznaczać mnie lub @Kamiljan de Harlin by aktywować. Jeżeli koledze @Piotr vel Bocian udało się jednak konto autoryzować to coś jest nie tak po stronie JCM, może mail?Friedrich von Baden pisze: ↑13 wrz 2023, 20:51Napisałem do JCM. Odpisał mi, że już napisał. Nie wiem co to znaczy, ale może się udało. Jeśli nie, to może można go ręcznie aktywować na forum.Kamiljan de Harlin pisze: ↑13 wrz 2023, 12:52 Może teraz doszedł email?
Klasycznie proponuję sprawdzić spam i upewnić się, że podano przy rejestracji prawidłowo adres e-mail.