Problem jest
Moderatorzy: Cesarz, Insulijska Służba Techniczna
- Kamiljan de Harlin
- Kontakt:
-
OBYWATEL
Problem jest
Mogę przenosić posty do każdego działu, tylko nie do archiwum. Uniemożliwia mi to archiwizowanie wątków. To ja robię coś źle, czy brakuje mi jakichś uprawnień?
Kamiljan de Harlin
Rodzic Doctriny, Prezydent Gaudium
-
Vladimir Agucko
- Anastasia Windsachen
-
OBYWATEL
ODZNACZENIA
Re: Problem jest
W teorii nie powinno ich brakować bo dawałam wszystkie, co potrzeba do moderki forum plus rola cesarska w domyśle ma pełną moderkę. Poprawiłam jednak uprawnienia dla samego archiwum i dodałam admina forum (gdzie i tak chyba był jakiś, ale teraz jest ten najwyższy (przyda się, jak mnie realioza dopadnie))Kamiljan de Harlin pisze: ↑09 mar 2023, 15:29 Mogę przenosić posty do każdego działu, tylko nie do archiwum. Uniemożliwia mi to archiwizowanie wątków. To ja robię coś źle, czy brakuje mi jakichś uprawnień?
-
Vladimir Agucko
- Kamiljan de Harlin
- Kontakt:
-
OBYWATEL
Dziękuję za szybkie i sprawne rozwiązanie tej kwestii :D
Kamiljan de Harlin
- Friedrich von Baden
- Kontakt:
-
ODZNACZENIA
Skorzystam z tego wątku, aby niepotrzebnie nie zakładać następnego. Mianowicie jest pewien mały problem. Dowiedziałem się, że JCM August von Hohenzollern nie może dostać sie na forum Insulii. Pisze mi, że nie ma aktywnego konta, a nowego nie może założyć. Dlatego prosi o pomoc.
/-/ Friedrich Großherzog von Baden
Poseł Nadzwyczajny i Pełnomocny JCM
- Anastasia Windsachen
-
OBYWATEL
ODZNACZENIA
Link aktywacyjny powinien przyjść na podanego przez niego maila, niech JCM sprawdzi dokładnie skrzynkę mailowąFriedrich von Baden pisze: ↑13 wrz 2023, 10:53 Skorzystam z tego wątku, aby niepotrzebnie nie zakładać następnego. Mianowicie jest pewien mały problem. Dowiedziałem się, że JCM August von Hohenzollern nie może dostać sie na forum Insulii. Pisze mi, że nie ma aktywnego konta, a nowego nie może założyć. Dlatego prosi o pomoc.
- Piotr vel Bocian
-
ODZNACZENIA
Miałem podobny problem i próbowałem wręcz założyć różne konta. Sugeruję poczekać do kolejnego dnia na link aktywacyjny:)Friedrich von Baden pisze: ↑13 wrz 2023, 10:53 Skorzystam z tego wątku, aby niepotrzebnie nie zakładać następnego. Mianowicie jest pewien mały problem. Dowiedziałem się, że JCM August von Hohenzollern nie może dostać sie na forum Insulii. Pisze mi, że nie ma aktywnego konta, a nowego nie może założyć. Dlatego prosi o pomoc.
- Friedrich von Baden
- Kontakt:
-
ODZNACZENIA
Przekażę mu. :)Anastasia Windsachen pisze: ↑13 wrz 2023, 11:13Link aktywacyjny powinien przyjść na podanego przez niego maila, niech JCM sprawdzi dokładnie skrzynkę mailowąFriedrich von Baden pisze: ↑13 wrz 2023, 10:53 Skorzystam z tego wątku, aby niepotrzebnie nie zakładać następnego. Mianowicie jest pewien mały problem. Dowiedziałem się, że JCM August von Hohenzollern nie może dostać sie na forum Insulii. Pisze mi, że nie ma aktywnego konta, a nowego nie może założyć. Dlatego prosi o pomoc.
/-/ Friedrich Großherzog von Baden
- Kamiljan de Harlin
- Kontakt:
-
OBYWATEL
Może teraz doszedł email?
Klasycznie proponuję sprawdzić spam i upewnić się, że podano przy rejestracji prawidłowo adres e-mail.
Klasycznie proponuję sprawdzić spam i upewnić się, że podano przy rejestracji prawidłowo adres e-mail.
Kamiljan de Harlin