Wo ist kampania wyborcza?
- Kamiljan de Harlin
- Kontakt:
-
OBYWATEL
Wo ist kampania wyborcza?
Ja wiem, że wszyscy wszystko wiedzą i swój przydział głosów w głosowaniu określili jeszcze przed ogłoszeniem wyborów... Ale ja osobiście nie mam pojęcia jak zagłosować, kiedy kandydaci milczą na temat swoich programów wyborczych. Czego mogę się spodziewać, jeśli do Prezydium dostanie się @Joahim von Ribertrop? Jak zamierza głosować w kluczowych sprawach @Anastasia Windsachen? Czy pomiędzy kandydatami są jakiekolwiek różnice programowe? Jaki pomysł na kraj mają @Krzysztof Windsor i @Sophie? Tego nie wiem, dlatego nie jestem w stanie z czystym sumieniem oddać głosu... Apeluję do kandydatów o wyjawienie mi swoich tajemnic!
Kamiljan de Harlin
Rodzic Doctriny, Prezydent Gaudium
Re: Wo ist kampania wyborcza?
Tajemnica jest tajemnicą dlatego, że nie zdradza się jej nikomu 😘Kamiljan de Harlin pisze: ↑13 mar 2023, 17:43 Ja wiem, że wszyscy wszystko wiedzą i swój przydział głosów w głosowaniu określili jeszcze przed ogłoszeniem wyborów... Ale ja osobiście nie mam pojęcia jak zagłosować, kiedy kandydaci milczą na temat swoich programów wyborczych. Czego mogę się spodziewać, jeśli do Prezydium dostanie się @Joahim von Ribertrop? Jak zamierza głosować w kluczowych sprawach @Anastasia Windsachen? Czy pomiędzy kandydatami są jakiekolwiek różnice programowe? Jaki pomysł na kraj mają @Krzysztof Windsor i @Sophie? Tego nie wiem, dlatego nie jestem w stanie z czystym sumieniem oddać głosu... Apeluję do kandydatów o wyjawienie mi swoich tajemnic!
/-/Sophie Sussane Cargalho Windsachen
- Kamiljan de Harlin
- Kontakt:
-
OBYWATEL
Kurdę, przekonałaś mnie.
Kamiljan de Harlin
Klika? Nein. Kumoterstwo? Nein. Nepotyzm? Nein. Was? Windsachen.
Jego Królewska Mość Benjamin I
Król Fenocji, Król Senior i Ojciec Założyciel Voxlandu, Hrabia Kirgydy
Król Fenocji, Król Senior i Ojciec Założyciel Voxlandu, Hrabia Kirgydy
- Anastasia Windsachen
-
OBYWATEL
ODZNACZENIA
For sure dalej będę zwolenniczką prostego prawa dającego zabawę i swobodę, a także zwiększania uprawnień dla samorządów i nadawania im różnych udogodnień, jak choćby sprawa tych kont bankowych. Także proste prawo i więcej możliwości dla prowincji.
- Kamiljan de Harlin
- Kontakt:
-
OBYWATEL
I o to mi chodziło!Anastasia Windsachen pisze: ↑14 mar 2023, 12:15 For sure dalej będę zwolenniczką prostego prawa dającego zabawę i swobodę, a także zwiększania uprawnień dla samorządów i nadawania im różnych udogodnień, jak choćby sprawa tych kont bankowych. Także proste prawo i więcej możliwości dla prowincji.
Kamiljan de Harlin