Wo ist kampania wyborcza?

Awatar użytkownika
Kamiljan de Harlin
Kontakt:

OBYWATEL

Wo ist kampania wyborcza?

Post autor: Kamiljan de Harlin »

Ja wiem, że wszyscy wszystko wiedzą i swój przydział głosów w głosowaniu określili jeszcze przed ogłoszeniem wyborów... Ale ja osobiście nie mam pojęcia jak zagłosować, kiedy kandydaci milczą na temat swoich programów wyborczych. Czego mogę się spodziewać, jeśli do Prezydium dostanie się @Joahim von Ribertrop? Jak zamierza głosować w kluczowych sprawach @Anastasia Windsachen? Czy pomiędzy kandydatami są jakiekolwiek różnice programowe? Jaki pomysł na kraj mają @Krzysztof Windsor i @Sophie? Tego nie wiem, dlatego nie jestem w stanie z czystym sumieniem oddać głosu... Apeluję do kandydatów o wyjawienie mi swoich tajemnic!

Kamiljan de Harlin
Rodzic Doctriny, Prezydent Gaudium
Awatar użytkownika
Sophie

ODZNACZENIA

Re: Wo ist kampania wyborcza?

Post autor: Sophie »

Kamiljan de Harlin pisze: 13 mar 2023, 17:43 Ja wiem, że wszyscy wszystko wiedzą i swój przydział głosów w głosowaniu określili jeszcze przed ogłoszeniem wyborów... Ale ja osobiście nie mam pojęcia jak zagłosować, kiedy kandydaci milczą na temat swoich programów wyborczych. Czego mogę się spodziewać, jeśli do Prezydium dostanie się @Joahim von Ribertrop? Jak zamierza głosować w kluczowych sprawach @Anastasia Windsachen? Czy pomiędzy kandydatami są jakiekolwiek różnice programowe? Jaki pomysł na kraj mają @Krzysztof Windsor i @Sophie? Tego nie wiem, dlatego nie jestem w stanie z czystym sumieniem oddać głosu... Apeluję do kandydatów o wyjawienie mi swoich tajemnic!
Tajemnica jest tajemnicą dlatego, że nie zdradza się jej nikomu 😘
/-/Sophie Sussane Cargalho Windsachen
Awatar użytkownika
Kamiljan de Harlin
Kontakt:

OBYWATEL

Kurdę, przekonałaś mnie.

Kamiljan de Harlin
Awatar użytkownika
Benji

OBYWATEL

ODZNACZENIA

Post autor: Benji »

Klika? Nein. Kumoterstwo? Nein. Nepotyzm? Nein. Was? Windsachen.
Jego Królewska Mość Benjamin I
Król Fenocji, Król Senior i Ojciec Założyciel Voxlandu, Hrabia Kirgydy
Awatar użytkownika
Anastasia Windsachen

OBYWATEL

ODZNACZENIA

Post autor: Anastasia Windsachen »

For sure dalej będę zwolenniczką prostego prawa dającego zabawę i swobodę, a także zwiększania uprawnień dla samorządów i nadawania im różnych udogodnień, jak choćby sprawa tych kont bankowych. Także proste prawo i więcej możliwości dla prowincji.
HM Queen af Konigreich af Voxland
Obrazek Obrazek
Awatar użytkownika
Kamiljan de Harlin
Kontakt:

OBYWATEL

Anastasia Windsachen pisze: 14 mar 2023, 12:15 For sure dalej będę zwolenniczką prostego prawa dającego zabawę i swobodę, a także zwiększania uprawnień dla samorządów i nadawania im różnych udogodnień, jak choćby sprawa tych kont bankowych. Także proste prawo i więcej możliwości dla prowincji.
I o to mi chodziło!

Kamiljan de Harlin
ODPOWIEDZ

Wróć do „Co słychać w Insulii?”