Siema,
czy mógłbym otrzymać dostępy do insulijskiej bazy danych przechowującej dane do integracji z ISM? Chciałbym napisać skrypt, który pobiera z tej bazy dane o postach i sam wklepuje na serwis gov.insulia.pl
Wniosek o dostępy
Moderatorzy: Cesarz, Insulijska Służba Techniczna
- Kamiljan de Harlin
- Kontakt:
-
OBYWATEL
- Anastasia Windsachen
-
OBYWATEL
ODZNACZENIA
Re: Wniosek o dostępy
@Kamiljan de Harlin przepraszam za późną odpowiedź, ale niestety realioza doskwiera obecnie bardziej niż dotychczas i dostęp do forum mam ograniczony. Jeżeli chodzi o takowe dostępy to tutaj prośbę trzeba kierować prosto do @Helwetyk, najlepiej poprzez maila, ponieważ takowe dane znajdują się w ISM-owych i STEMPL-owych bazach. Nasze forum jest jedynie połączone krótkim skryptem. Jeżeli mogłabym polecić to wątki z leockiego forum odnośnie integracji z API tych systemów :)
- Kamiljan de Harlin
- Kontakt:
-
OBYWATEL
Re: Wniosek o dostępy
Dobra, bo ja myślałem, że mamy też u siebie bazę danych. To dzięki za info, napiszę mu.Anastasia Windsachen pisze: ↑01 lip 2023, 18:49 @Kamiljan de Harlin przepraszam za późną odpowiedź, ale niestety realioza doskwiera obecnie bardziej niż dotychczas i dostęp do forum mam ograniczony. Jeżeli chodzi o takowe dostępy to tutaj prośbę trzeba kierować prosto do @Helwetyk, najlepiej poprzez maila, ponieważ takowe dane znajdują się w ISM-owych i STEMPL-owych bazach. Nasze forum jest jedynie połączone krótkim skryptem. Jeżeli mogłabym polecić to wątki z leockiego forum odnośnie integracji z API tych systemów :)
Kamiljan de Harlin
Rodzic Doctriny, Prezydent Gaudium