No cześć.
Więc ostatnio za sprawą działalności naszego Sędziego Ludowego - Augusta de Harlina, mogliśmy się dowiedzieć, że Federacja Garmanii to projekt Tymoteusza Piechoty vel Filipa Kaczyńskiego vel Grzegorza Stonogi vel Jacka Piłsudskiego vel Aleksandra Czerepacha wypełniony po brzegi klonami. Na podstawie danych IP użyczonych przez Magnifikat, analizy stylu pisania rzeczonych użytkowników, identyczności avatarów Czerepacha i Aleksandra von Kruk, możemy z dość dużą pewnością stwierdzić, że mamy do czynienia z klonningiem na masową skalę.
Ja jeszcze bym zrozumiał jednego klona dla celów narracyjnych, ale za przeproszeniem, co do k...y się tutaj stało?
Co Wy o tym uważacie?
Afera klonningowa
- Kamiljan de Harlin
- Kontakt:
-
OBYWATEL
- Joahim von Ribertrop
-
OBYWATEL
ODZNACZENIA
Re: Afera klonningowa
Że nie wiem co braliście ale macie to odstawić albo się podzielić!

HM Joahim II, Konig af Voxland
But there's no sense crying
Over every mistake.
You just keep on trying
'Til you run out of cake.
Over every mistake.
You just keep on trying
'Til you run out of cake.
Akurat od von Kruka się odczepcie, on działał w Hawilandzie na długo przed powrotem Piechoty do swojej działalności, rozmawiałem z nim i wykazuje iloraz inteligencji >0, więc nie jest klonem.
(-) Bolesław Kirianóo von Hohenburg, I Premier II Federacji Nordackiej
- August dlS
-
OBYWATEL
ODZNACZENIA
Właśnie w tym sęk, iż przypadkiem jego konta magnifikackie mają identyczny adres IP, a nawet... Zdjęcie profilowe. Poważnie, ten sam ponury Tito.

To von Kruk.

A to Aleksander Czerepach vel Tymoteusz Piechota.
Jak ktoś nie wierzy w screeny, prezentuję linki:
Profil von Kruka
http://prmagnificat.cba.pl/member.php?a ... ile&uid=57
Profil Czerepacha
http://prmagnificat.cba.pl/member.php?a ... ile&uid=67
Oczywiście, sam awatar może być nadzwyczajnym przypadkiem, ale potwierdzenie zgodności adresu IP przez władze Ludowej Republiki Magnifikatu (za których pomoc i uprzejmość zresztą serdecznie dziękuję) to już zupełnie inna kwestia.

To von Kruk.

A to Aleksander Czerepach vel Tymoteusz Piechota.
Jak ktoś nie wierzy w screeny, prezentuję linki:
Profil von Kruka
http://prmagnificat.cba.pl/member.php?a ... ile&uid=57
Profil Czerepacha
http://prmagnificat.cba.pl/member.php?a ... ile&uid=67
Oczywiście, sam awatar może być nadzwyczajnym przypadkiem, ale potwierdzenie zgodności adresu IP przez władze Ludowej Republiki Magnifikatu (za których pomoc i uprzejmość zresztą serdecznie dziękuję) to już zupełnie inna kwestia.
August de la Sparasan de Harlin
Sagan Amatorii, przewodniczący Sądu Ludowego, prezydent ZPViW, piastujący obecnie bądź w przeszłości liczne inne stanowiska

Sagan Amatorii, przewodniczący Sądu Ludowego, prezydent ZPViW, piastujący obecnie bądź w przeszłości liczne inne stanowiska

Sprawdziłem na forum UN, i tam Henryk Ziemiański (na 100% klon Piechotki) ma inne IP, jak i avatary niż von Kruk - tego Tito to już widziałem w co najmniej 3 odsłonach Tymoteusza... dziwna sprawa z tymi adresami
(-) Bolesław Kirianóo von Hohenburg, I Premier II Federacji Nordackiej
- Tadeusz I Wielki
Aleksander jest moim kolegą, wątpie że byłby klonem, znam go dłużej niż Hawiland ma niepodległość i naprawde szczerze wątpie. Jak wstanie to może coś napisze, nie wiem XDD
To że mają to samo zdjęcie nic nie znaczy, bo Aleksander Czerepach konto stworzył 20 czerwca 2023, a Aleksander 1 września 2022, i na Magnifikacie był tylko w trakcie wizyty
A co do IP to nie wiem, poczekam na Aleksandra
To że mają to samo zdjęcie nic nie znaczy, bo Aleksander Czerepach konto stworzył 20 czerwca 2023, a Aleksander 1 września 2022, i na Magnifikacie był tylko w trakcie wizyty
A co do IP to nie wiem, poczekam na Aleksandra
Ostatnio zmieniony 02 lip 2023, 14:42 przez Tadeusz I Wielki, łącznie zmieniany 1 raz.
- Aleksander von Kruk
Nie no bez przesady nie porównujcie mnie do piechoty XD on ma urban vpna na 100%, bo ja tez go mam, a urban vpn korzysta z dosc malej listy proxy bo jest darmowy, a ja uzywam urbana caly czas xd. sprawdzcie sobie najpierw moje ip i wyjdzie wam albo niemcy, albo austria, ewentualnie polska, ale tez z vpn.
co do zdjecia to nie wiem, wydaje mi sie ze ja wzialem tito na szybko ale nie wiem, to bylo prawie rok temu, a tak jak tadeusz napisal, moj awatar sie troche rozni. a co do stylu pisania postow, to nie rozumiem, sprawdzilem teraz na szybko pare postow klonow i ja mam totalnie inny styl pisania postow XD
pozdrawiam,
aleksander von kruk - najwiekszy kloniarz na swiecie (to sarkazm)
co do zdjecia to nie wiem, wydaje mi sie ze ja wzialem tito na szybko ale nie wiem, to bylo prawie rok temu, a tak jak tadeusz napisal, moj awatar sie troche rozni. a co do stylu pisania postow, to nie rozumiem, sprawdzilem teraz na szybko pare postow klonow i ja mam totalnie inny styl pisania postow XD
pozdrawiam,
aleksander von kruk - najwiekszy kloniarz na swiecie (to sarkazm)
- Aleksander von Kruk, Kanclerz Hawilandu
- AF de Espada
-
ODZNACZENIA
Jakby to była jakaś nowość to może i by się człowiek przejął a tak sytuacja podobna ja w barze, restauracji itp.
Dzień dobry co podać ? To co zwykle!
- Kamiljan de Harlin
- Kontakt:
-
OBYWATEL
Dobra, ale mówicie mi, że Aleksander Kruk i Tymoteusz Piechota korzystali nie tylko z tego samego VPNa, ale używali go z tego samego regionu, a na dodatek mają ten sam avatar w innym kadrze, ale są zupełnie innymi osobami?
Kamiljan de Harlin
Rodzic Doctriny, Prezydent Gaudium
- Tadeusz I Wielki
ten avatar na Wikipedii jest akurat od razu w pełnym rozmiarze, zakładam że Aleksander wziął go z tamtąd: https://pl.wikipedia.org/wiki/Josip_Broz_TitoKamiljan de Harlin pisze: ↑02 lip 2023, 16:38 Dobra, ale mówicie mi, że Aleksander Kruk i Tymoteusz Piechota korzystali nie tylko z tego samego VPNa, ale używali go z tego samego regionu, a na dodatek mają ten sam avatar w innym kadrze, ale są zupełnie innymi osobami?
Wydaje mi się że Aleksander po prostu "ukradł" zdjęcie z Wikipedii i ustawił na Avatar, co do VPN'a, to jest na to mała szansa że korzystali z tego samego, ale w sumie Proxy są ogólnie dostępne w necie, może jakiś inny darmowy VPN używa tych samych Proxy? Bo podpisuje się pod tym, że to na 100% nie są te same osoby, wątpie że Piechota ma mniej niż 18 lat XD