Szanowni Państwo,
Przyjaciele,
Witam się z Wami i pozdrawiam Was w ten słoneczny, lipcowy dzień :)
Z tej strony Tarsycjusz Operar, znany również jako Prezydent Ludowej Republiki Magnifikatu.
Zauważyłem, że po zmianach forumowo-technologicznych, które miały miejsce w Insulii moje konto się gdzieś zagubiło. W związku z tym jest to mój pierwszy post w nowej odsłonie informatycznej Insulii.
PS: Zauważyłem, że trzeba wstawić większy obrazek jako awatar, więc wybrałem powiększoną wersję tego, co możecie zobaczyć na discordzie lub w innych mikroancjach - oto ja w całej (choć rozmytej i rozpikselowanej) okazałości ;)
Popołudniowie powitanie
- Tarsycjusz Operar
- Kontakt:
- Kamiljan de Harlin
- Kontakt:
-
OBYWATEL
Re: Popołudniowie powitanie
No cześć.
Gdzie słoneczny, tam słoneczny. Leje jak z cebra i bardzo dobrze. Bo mamy w Polsce suszę nie tylko hydrologiczną, ale od niedawna także geologiczną, a ostatni poniedziałek był najgorętszym dniem na świecie w historii pomiarów, pobijając rekord sprzed 7 lat.
Ale to dygresja. Zapraszam do rozejrzenia się w Cesarstwie Insulii i posłuchania preludium do naszej potęgi.
Gdzie słoneczny, tam słoneczny. Leje jak z cebra i bardzo dobrze. Bo mamy w Polsce suszę nie tylko hydrologiczną, ale od niedawna także geologiczną, a ostatni poniedziałek był najgorętszym dniem na świecie w historii pomiarów, pobijając rekord sprzed 7 lat.
Ale to dygresja. Zapraszam do rozejrzenia się w Cesarstwie Insulii i posłuchania preludium do naszej potęgi.
Kamiljan de Harlin
Rodzic Doctriny, Prezydent Gaudium
- Tarsycjusz Operar
- Kontakt:
Re: Popołudniowie powitanie
Racja, u mnie akurat jest dość przyjemnie.Kamiljan de Harlin pisze: ↑05 lip 2023, 13:34 Gdzie słoneczny, tam słoneczny. Leje jak z cebra i bardzo dobrze. B
Znakomicie. Śmiało idźcie do przodu w prawdzie, uczciwości i sprawiedliwościKamiljan de Harlin pisze: ↑05 lip 2023, 13:34 Zapraszam do rozejrzenia się w Cesarstwie Insulii i posłuchania preludium do naszej potęgi.