Popołudniowie powitanie

Awatar użytkownika
Tarsycjusz Operar
Kontakt:

Popołudniowie powitanie

Post autor: Tarsycjusz Operar »

Szanowni Państwo,
Przyjaciele,

Witam się z Wami i pozdrawiam Was w ten słoneczny, lipcowy dzień :)

Z tej strony Tarsycjusz Operar, znany również jako Prezydent Ludowej Republiki Magnifikatu.
Zauważyłem, że po zmianach forumowo-technologicznych, które miały miejsce w Insulii moje konto się gdzieś zagubiło. W związku z tym jest to mój pierwszy post w nowej odsłonie informatycznej Insulii.

PS: Zauważyłem, że trzeba wstawić większy obrazek jako awatar, więc wybrałem powiększoną wersję tego, co możecie zobaczyć na discordzie lub w innych mikroancjach - oto ja w całej (choć rozmytej i rozpikselowanej) okazałości ;)
Awatar użytkownika
Kamiljan de Harlin
Kontakt:

OBYWATEL

Re: Popołudniowie powitanie

Post autor: Kamiljan de Harlin »

No cześć.
Gdzie słoneczny, tam słoneczny. Leje jak z cebra i bardzo dobrze. Bo mamy w Polsce suszę nie tylko hydrologiczną, ale od niedawna także geologiczną, a ostatni poniedziałek był najgorętszym dniem na świecie w historii pomiarów, pobijając rekord sprzed 7 lat.
Ale to dygresja. Zapraszam do rozejrzenia się w Cesarstwie Insulii i posłuchania preludium do naszej potęgi.

Kamiljan de Harlin
Rodzic Doctriny, Prezydent Gaudium
Awatar użytkownika
Tarsycjusz Operar
Kontakt:

Re: Popołudniowie powitanie

Post autor: Tarsycjusz Operar »

Kamiljan de Harlin pisze: 05 lip 2023, 13:34 Gdzie słoneczny, tam słoneczny. Leje jak z cebra i bardzo dobrze. B
Racja, u mnie akurat jest dość przyjemnie.
Kamiljan de Harlin pisze: 05 lip 2023, 13:34 Zapraszam do rozejrzenia się w Cesarstwie Insulii i posłuchania preludium do naszej potęgi.
Znakomicie. Śmiało idźcie do przodu w prawdzie, uczciwości i sprawiedliwości
ODPOWIEDZ

Wróć do „Przejście graniczne”