Tydzień I
Konkurs piosenki insulijskiej
- Kamiljan de Harlin
- Kontakt:
-
OBYWATEL
Konkurs piosenki insulijskiej
Wpadłem na pomysła, aby zrobić taki ranking insulijskich piosenek... Na czym to ma polegać? Na bieżąco wysyłamy w tym wątku jakieś fajne utwory i oceniamy je dając postom polubienia. Co tydzień podsumowujemy ranking i ogłaszamy top 3 insulijskich piosenek. Jeśli zgłoszeń utworów będzie za mało, to możemy z tego zrobić ranking miesięczny. Nie ma sensu tego bardziej komplikować, więc po prostu zacznijmy:
- Kamiljan de Harlin
- Kontakt:
-
OBYWATEL
Re: Konkurs piosenki insulijskiej
Od czegoś trzeba zacząć. Zgłaszam pierwszy utwór:
Kamiljan de Harlin
Rodzic Doctriny, Prezydent Gaudium
- Kamiljan de Harlin
- Kontakt:
-
OBYWATEL
Nominuję @Joahim von Ribertrop do zapodania jakiejś muzyki z chińskiej bajki i zwracam się z pytaniem, o co chodzi z przemalowaniem avatara na odcienie szarości?
Kamiljan de Harlin
- Joahim von Ribertrop
-
OBYWATEL
ODZNACZENIA
Kamiljan de Harlin pisze: ↑24 lip 2023, 21:42 Nominuję @Joahim von Ribertrop do zapodania jakiejś muzyki z chińskiej bajki
(Dobra rzecz ten konkurs, dzięki niemu w końcu znalazłem pełną wersję tego endingu XD)
Odkryłem z dwa czy trzy dni temu, że 9 sierpnia Oozora zamyka wbijam, czyli jedną z lepszych (jeśli nie najlepszą) polską stronę z animu. Wobec tego w ramach kryzysu egzystencjalnego do 9 sierpnia zostaję z tym awatarem w odcieniach szarości. Spokojnie, potem zmienię (chyba że zapomnę czy cuś).Kamiljan de Harlin pisze: ↑24 lip 2023, 21:42 i zwracam się z pytaniem, o co chodzi z przemalowaniem avatara na odcienie szarości?

HM Joahim II, Konig af Voxland
But there's no sense crying
Over every mistake.
You just keep on trying
'Til you run out of cake.
Over every mistake.
You just keep on trying
'Til you run out of cake.
- Kamiljan de Harlin
- Kontakt:
-
OBYWATEL
@August dlS nie masz psychy zgłosić swojego utworu. Po prostu psycha is sitting.
Kamiljan de Harlin
- August dlS
-
OBYWATEL
ODZNACZENIA
Ahahaha, siedzi, akurat!!!!!11111234 Ja wam pokażę, taki wam utwór dowalę, że hej. Już teraz to zapowiadam, żeby post na plus był.
August de la Sparasan de Harlin
Sagan Amatorii, przewodniczący Sądu Ludowego, prezydent ZPViW, piastujący obecnie bądź w przeszłości liczne inne stanowiska

Sagan Amatorii, przewodniczący Sądu Ludowego, prezydent ZPViW, piastujący obecnie bądź w przeszłości liczne inne stanowiska