Bottom post of the previous page:
My tu gadu gadu, a działań brak. Nie widzę reakcji Rotrii na ten wątek, a jak wiadomo milczenie oznacza zgodę. Chyba więc droga do stolicy apostolskiej stoi dla nas otworem?Upadajmy śmiało
- Kamiljan de Harlin
- Kontakt:
-
OBYWATEL
Re: Upadajmy śmiało
Tak się składa że od niechcenia beatyfikowałem m.in. królową kiriańską, która znana była z masakrowania rotrystów. Jest to oczywiście ukryta wiadomość o błogosławieństwie dla wyprawy ze strony Patriarchy.
(-) Bolesław Kirianóo von Hohenburg, I Premier II Federacji Nordackiej
- Kamiljan de Harlin
- Kontakt:
-
OBYWATEL
Bogu niech będą dzięki! Kobieta zasłużyła na wejście do Cesarstwa Bożego.Bolesław pisze: ↑30 lip 2023, 20:49 Tak się składa że od niechcenia beatyfikowałem m.in. królową kiriańską, która znana była z masakrowania rotrystów. Jest to oczywiście ukryta wiadomość o błogosławieństwie dla wyprawy ze strony Patriarchy.
Kamiljan de Harlin
Rodzic Doctriny, Prezydent Gaudium
Widać, że mamy tu specjalistę. Dostaniemy jakiś poradnik uwodzenia od insulijskiego Top G (Top I?)

- Joahim von Ribertrop
-
OBYWATEL
ODZNACZENIA
AlE pRzEcIeŻ bRaK rEaKcJi Na ZaJmOwAnIe ZiEmI pRzEz StO lAt NiE zNaCzY żE oNi UpAdLi I mOżNa Im ZiEmIe ZaJąĆ!!!111ONEONEONE
Uhuhuhuhu. Uhuhuhuhu. UHUHUHUHU.
Nie pytajcie o co mi chodzi, może się dowiecie, może nie
Przyjacielską wizytę u prawie-że-sąsiada zawsze chętnie się zorganizuje...Kamiljan de Harlin pisze: ↑30 lip 2023, 20:40 Chyba więc droga do stolicy apostolskiej stoi dla nas otworem?
A równocześnie beatyfikowaliście władcę co chrzest rotryjski przyjął XD
Kiriania w pewnym momencie porzuciła rotryzm?

HM Joahim II, Konig af Voxland
But there's no sense crying
Over every mistake.
You just keep on trying
'Til you run out of cake.
Over every mistake.
You just keep on trying
- Joahim von Ribertrop
-
OBYWATEL
ODZNACZENIA
To mi aż przypomniało, że w II RP nieironicznie to kobieta musiała udowodnić, że się broniła, bo jeśli nie, to znaczy, że się zgadzała więc oskarżony jest niewinny.

Over every mistake.
You just keep on trying
Over every mistake.
You just keep on trying
Cicho tam, przyjął chrzest ale potem na łożu śmierci uznał że w sumie popełnił herezję i mu wybaczono, potem r*tryzm przez wieki pojawiał się i znikał, a został ostatecznie wytępiony dopiero przez właśnie Yuliię Hohenburżankę w XIX wieku. Nie wtrącać się w narrację.Joahim von Ribertrop pisze: ↑30 lip 2023, 22:07A równocześnie beatyfikowaliście władcę co chrzest rotryjski przyjął XD
Kiriania w pewnym momencie porzuciła rotryzm?
- Joahim von Ribertrop
-
OBYWATEL
ODZNACZENIA
Nie no, tak tylko z ciekawości pytam, ja jestem fanatykiem historii przedinternetowej, te sprawy, wiecie.

Over every mistake.
You just keep on trying
Over every mistake.
You just keep on trying
- Kamiljan de Harlin
- Kontakt:
-
OBYWATEL
Trzeba się wtrącać w narrację, żeby ją poznawać. Chyba po to jest?
No jasne, już niedługo do kupienia w księgarniach będzie dostępny mój autorski tutorial "Jak poderwać memżczyznę?". Z okazji premiery w promocyjnej cenie 69.99$, obniżka z 100 secesów. Najniższa cena z 30 dni przed obniżką 14,99$
Kamiljan de Harlin
Rodzic Doctriny, Prezydent Gaudium
Ja, ja, natürlich.Joahim von Ribertrop pisze: ↑30 lip 2023, 23:03Nie no, tak tylko z ciekawości pytam, ja jestem fanatykiem historii przedinternetowej, te sprawy, wiecie.
- August dlS
-
OBYWATEL
ODZNACZENIA
Ależ halo, ja do Rotrii nic nie mam, może poza maskarą mojego nazwiska.
August de la Sparasan de Harlin
Sagan Amatorii, przewodniczący Sądu Ludowego, prezydent ZPViW, piastujący obecnie bądź w przeszłości liczne inne stanowiska

Sagan Amatorii, przewodniczący Sądu Ludowego, prezydent ZPViW, piastujący obecnie bądź w przeszłości liczne inne stanowiska