Puk! Puk! Jest tam kto?
- Aleksy Cezari
-
OBYWATEL
Puk! Puk! Jest tam kto?
Witam wszystkich moich adoratorów, pragnę zaszczycić was moją obecnością oraz obdarzyć wiedzą której poszukujecie. Bardzo niedawno wprowadziłem się do posiadłości Palais dans l'est de Visp w Dzielnicy senioralnej, jest to jakże hojny dar od waszego cesarza. Liczę na szczere znajomości oraz owocną współpracę.
- Kamiljan de Harlin
- Kontakt:
-
OBYWATEL
Re: Puk! Puk! Jest tam kto?
Witam w Cesarstwie!!
Zachęcam do zostania u nas na dłużej.

Jednocześnie dementuję plotki, jakobym defraudował państwowe środki, by kupować oblubieńcom zamki za miliardy secesów w centrali.
Zachęcam do zostania u nas na dłużej.

Jednocześnie dementuję plotki, jakobym defraudował państwowe środki, by kupować oblubieńcom zamki za miliardy secesów w centrali.
Kamiljan de Harlin
Rodzic Doctriny, Prezydent Gaudium
- Joahim von Ribertrop
-
OBYWATEL
ODZNACZENIA
Ni, nikogo ni ma.
A tak poza tym to dasz bór, witamy w Cesarstwie Insulii. Zachęcam by się rozejrzeći pojąć że jest tylko jedna słuszna prowincja do mieszkania i zdecydowanie nie jest to Dzielnica Senioralna.

A tak poza tym to dasz bór, witamy w Cesarstwie Insulii. Zachęcam by się rozejrzeć
A tam, każdy trochę defrauduje.Kamiljan de Harlin pisze: ↑16 sie 2023, 22:35 Jednocześnie dementuję plotki, jakobym defraudował państwowe środki, by kupować oblubieńcom zamki za miliardy secesów w centrali.

HM Joahim II, Konig af Voxland
But there's no sense crying
Over every mistake.
You just keep on trying
'Til you run out of cake.
Over every mistake.
You just keep on trying
'Til you run out of cake.
- Aleksy Cezari
-
OBYWATEL
Nie jestem pewny słów o "słuszności prowincji mieszkalnej" w której się znajduję. Czy mogę poprosić o parę słów wyjaśnienia? Z chęcią dowiem się więcej na temat narodu z źródeł innych niżeli literatura
- Kamiljan de Harlin
- Kontakt:
-
OBYWATEL
Polega to na tym, że nie warto rozważać nawet wyprowadzki. Proszę sie rozgościć w Pałacu.Aleksy Cezari pisze: ↑17 sie 2023, 11:10 Nie jestem pewny słów o "słuszności prowincji mieszkalnej" w której się znajduję.
Kamiljan de Harlin
Rodzic Doctriny, Prezydent Gaudium