Szanowni,
Przybywam do Was z Cesarstwa Nan Di na Rajd Voxlandu. Uznałem, że wcześniejsze pojawienie się na forum waszego państwa pozwoli mi się lepiej zapoznać z ludem Insulii, a także może doprowadzić do podpisania umów między naszymi państwami.
Mam nadzieję, że mój pobyt tutaj nie zostanie odebrany w negatywny sposób, a jedynie pozwoli na poprawę moich relacji z insulijską ludnością.
Witam
- Piotr Romanow
-
ODZNACZENIA
- Kamiljan de Harlin
- Kontakt:
-
OBYWATEL
- Krzysztof Windsor
-
OBYWATEL
ODZNACZENIA
Re: Witam
Willkommen im Konigreich Voxland!Piotr Romanow pisze: ↑07 wrz 2023, 22:55 Szanowni,
Przybywam do Was z Cesarstwa Nan Di na Rajd Voxlandu. Uznałem, że wcześniejsze pojawienie się na forum waszego państwa pozwoli mi się lepiej zapoznać z ludem Insulii, a także może doprowadzić do podpisania umów między naszymi państwami.
Mam nadzieję, że mój pobyt tutaj nie zostanie odebrany w negatywny sposób, a jedynie pozwoli na poprawę moich relacji z insulijską ludnością.
HKH Konigprins, Prins af Dravsk
- Piotr Romanow
-
ODZNACZENIA
- Krzysztof Windsor
-
OBYWATEL
ODZNACZENIA
- Piotr Romanow
-
ODZNACZENIA
Podróżuję po Pollinie poszukując nowych sojuszników i przyjaciół do współpracy. Co jakiś czas poznaje kraje, o których słyszałem ale nigdy w nich nie byłem. Teraz analizuje tor rajdu. ;)
- Krzysztof Windsor
-
OBYWATEL
ODZNACZENIA
Ciesz się, że nas odwiedziłeś! Do rajdu jeszcze trochę czasu, jeśli chodzi o nocleg - zapraszam do Paddingtona viewforum.php?f=51Piotr Romanow pisze: ↑09 wrz 2023, 14:23 Podróżuję po Pollinie poszukując nowych sojuszników i przyjaciół do współpracy. Co jakiś czas poznaje kraje, o których słyszałem ale nigdy w nich nie byłem. Teraz analizuje tor rajdu. ;)
- Piotr Romanow
-
ODZNACZENIA
- Krzysztof Windsor
-
OBYWATEL
ODZNACZENIA
Troszkę jest, ale poradzimy sobie z tym :D Zrobimy rabat na rajd XD
- Piotr Romanow
-
ODZNACZENIA
Moje pieniądze aktualnie są zainwestowane w Kotlinę, także dość ciężko będzie rzucać milionami na wyjeździe. ;)Krzysztof Windsor pisze: ↑09 wrz 2023, 14:41Troszkę jest, ale poradzimy sobie z tym :D Zrobimy rabat na rajd XD