Wieść z zagranicy

Awatar użytkownika
AF de Espada

ODZNACZENIA

Re: Wieść z zagranicy

Post autor: AF de Espada »

Bottom post of the previous page:

Kamiljan de Harlin pisze: 19 mar 2023, 12:12 Człowiek jest w stanie zaakceptować wiele, byleby licznik postów wybijał coraz to wyższe liczby.
Szkoda tylko że kosztem tych postów musi być obecność jegomościa na forum Unii co nie jest już niesmaczne co bynajmniej upierdliwe jak mucha latająca obok ucha.
ObrazekObrazekObrazek
Awatar użytkownika
Waksman

Post autor: Waksman »

Nie rozumiem tego dopowiadania sobie, że to wszystko ze względu na posty. Nie, tu w żadnym stopniu nie chodzi o ilość postów i o to, "żeby się zgadzały". To nie rok 2018 gdzie wszyscy za kontent skakali sobie do gardeł i robili wszystko co mogli, aby osiągnąć dany próg. To, że Pan Agucko dalej figuruje na forum Unii Nordackiej jest wynikiem bardzo liberalnej polityki Nordackiego Konsorcjum Informatycznego, które nie ma zamiaru pozbawiać dostępu do forum każdego, kto inaczej niż my bawi się w mikronacje.

Faktem jest, że Pan Vladimir, często agresywnie, ogłasza swoje tezy i opinie, ale nie jest to jeszcze podstawą do tego, żeby go zbanować. Odstawanie od normy nie jest niczym złym, dopóki ktoś nie przesadza.
Awatar użytkownika
AF de Espada

ODZNACZENIA

Waksman pisze: 19 mar 2023, 13:06 Faktem jest, że Pan Vladimir, często agresywnie, ogłasza swoje tezy i opinie, ale nie jest to jeszcze podstawą do tego, żeby go zbanować. Odstawanie od normy nie jest niczym złym, dopóki ktoś nie przesadza.
Problem jest taki że przesadza i to wielokrotnie a do tolerowanej granicy zbliża się niemal w każdej wypowiedzi. Szczególnie gdy swobodnie łamie sobie 8 artykuł Kodeksu Karnego za który może bez problemu dostać bilet w jedną stronę z IV Republiki, nie muszę chyba napominać że tak perspektywa jest niezwykle kusząca do zastosowania gdyż mam do tego wszelkie podstawy. Nie pozbędę się go z forum Unii ale mogę przynajmniej oszczędzić Muratyce problemu.
ObrazekObrazekObrazek
Awatar użytkownika
Waksman

Cóż, żeby się go pozbyć z IV Republiki w przypadku złamania przez niego KK, wtedy musi się to odbyć wyrokiem Sądu Najwyższego, a nie samowolą władz. Takie jest moje zdanie. Sędziego niby mamy, na forum dość dawno go nie było, ale zawsze można podpytać na Discordzie. Nie mówiąc już, że nasze przepisy nie zakazują osobom bez obywatelstwa bycia sędzią, więc ktoś by się na pewno znalazł XD
Awatar użytkownika
AF de Espada

ODZNACZENIA

Waksman pisze: 19 mar 2023, 14:20 Cóż, żeby się go pozbyć z IV Republiki w przypadku złamania przez niego KK, wtedy musi się to odbyć wyrokiem Sądu Najwyższego, a nie samowolą władz. Takie jest moje zdanie. Sędziego niby mamy, na forum dość dawno go nie było, ale zawsze można podpytać na Discordzie. Nie mówiąc już, że nasze przepisy nie zakazują osobom bez obywatelstwa bycia sędzią, więc ktoś by się na pewno znalazł XD
Otóż nie do końca, władzę (czytaj moja osoba) z racji na uprawnienia nadzwyczajne mam prawo i możliwość się go pozbyć, jeżeli nie zwykłym rozporządzeniem Prezydenta to wyrokiem Sądu którym notabene kieruję za pośrednictwem wyżej wspomnianych uprawnień.
ObrazekObrazekObrazek
Awatar użytkownika
Joahim von Ribertrop

OBYWATEL

ODZNACZENIA

Post autor: Joahim von Ribertrop »

Andrzej Ordyński pisze: 19 mar 2023, 09:39
Joahim von Ribertrop pisze: 19 mar 2023, 04:13 w kategorii najbardziej tolerancyjne na spierdolin umysłowy forum Mikroświata
w kategorii najbardziej pazerne na posty*
Na spierdolin.
Waksman pisze: 19 mar 2023, 13:06 Odstawanie od normy nie jest niczym złym, dopóki ktoś nie przesadza.
No tak, bo sugerowanie by kogoś zabić, wyzywanie całej społeczności od kurew a do tego ujawnianie czyjegoś realnego nazwiska "w celu eliminacji" to się jeszcze mieści w tolerowanym odstawaniu od normy.
Obrazek
HM Joahim II, Konig af Voxland

But there's no sense crying
Over every mistake.
You just keep on trying
'Til you run out of cake.
Awatar użytkownika
Waksman

Joahim von Ribertrop pisze: 19 mar 2023, 14:29 No tak, bo sugerowanie by kogoś zabić, wyzywanie całej społeczności od kurew a do tego ujawnianie czyjegoś realnego nazwiska "w celu eliminacji" to się jeszcze mieści w tolerowanym odstawaniu od normy.
Zbyt dosłownie bierzecie jego słowa. W UTN podczas zamachu stanu też grożono wieszaniem na szubienicach i rozstrzelaniem prowodyrów. A gdzież to ujawniono czyjeś realne nazwisko? Bo ja nie widziałem nigdzie takiego procederu.
Awatar użytkownika
AF de Espada

ODZNACZENIA

Waksman pisze: 19 mar 2023, 14:32
Joahim von Ribertrop pisze: 19 mar 2023, 14:29 No tak, bo sugerowanie by kogoś zabić, wyzywanie całej społeczności od kurew a do tego ujawnianie czyjegoś realnego nazwiska "w celu eliminacji" to się jeszcze mieści w tolerowanym odstawaniu od normy.
Zbyt dosłownie bierzecie jego słowa. W UTN podczas zamachu stanu też grożono wieszaniem na szubienicach i rozstrzelaniem prowodyrów.
To nie jest powód by tolerować toś takiego a wręcz przeciwnie pretekst by nie powtarzać tych samych błędów.
ObrazekObrazekObrazek
Awatar użytkownika
Waksman

AF de Espada pisze: 19 mar 2023, 14:34 To nie jest powód by tolerować toś takiego a wręcz przeciwnie pretekst by nie powtarzać tych samych błędów.
Błędów? Wtedy wszyscy świetnie się bawili XD. Ba, nawet proces był, ale potem i tak wszystko ucichło i dalej bawiliśmy się w tym samym składzie.
Awatar użytkownika
AF de Espada

ODZNACZENIA

Waksman pisze: 19 mar 2023, 14:43
AF de Espada pisze: 19 mar 2023, 14:34 To nie jest powód by tolerować toś takiego a wręcz przeciwnie pretekst by nie powtarzać tych samych błędów.
Błędów? Wtedy wszyscy świetnie się bawili XD. Ba, nawet proces był, ale potem i tak wszystko ucichło i dalej bawiliśmy się w tym samym składzie.
Teraz raczej nikt się świetnie nie bawi, wręcz przeciwnie większość osób bardzo ładnie wyraziła swoje przekonanie w ankiecie stworzonej przez naszego krzykacza.
Ja wiem że na konfliktach można nawet nieźle się bawić i potem nic się de facto nic złego miedzy zaangażowanymi się nie stało ale to nie jest taki przypadek i to czy Zanik wyleci z forum Unii jest tylko kwestią czasu.
ObrazekObrazekObrazek
Awatar użytkownika
Joahim von Ribertrop

OBYWATEL

ODZNACZENIA

Post autor: Joahim von Ribertrop »

Waksman pisze: 19 mar 2023, 14:32 Zbyt dosłownie bierzecie jego słowa. W UTN podczas zamachu stanu też grożono wieszaniem na szubienicach i rozstrzelaniem prowodyrów.
Gdyby była mowa o jakiejkolwiek innej osobie niż Zanik - idk, wy, Espada, Novak, Sparasan - miałbym wyjebane. Ale mowa o Zaniku, którego długa historia odpierdalania w mikronacjach każe mi zdecydowanie uważniej podchodzić do jego pierdolnięć umysłowych.
Waksman pisze: 19 mar 2023, 14:32 A gdzież to ujawniono czyjeś realne nazwisko? Bo ja nie widziałem nigdzie takiego procederu.
Zakładam, że nawet Zanik nie jest tak jebnięty żeby kłamać na temat zawartości swojego artykułu XD
A nawet jeśli to my dwaj to zrobiliśmy w PU XD
Obrazek
HM Joahim II, Konig af Voxland

But there's no sense crying
Over every mistake.
You just keep on trying
'Til you run out of cake.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Co słychać w Insulii?”