Wieść z zagranicy

Awatar użytkownika
Joahim von Ribertrop

OBYWATEL

ODZNACZENIA

Re: Wieść z zagranicy

Post autor: Joahim von Ribertrop »

Bottom post of the previous page:

Waksman pisze: 19 mar 2023, 14:32 Zbyt dosłownie bierzecie jego słowa. W UTN podczas zamachu stanu też grożono wieszaniem na szubienicach i rozstrzelaniem prowodyrów.
Gdyby była mowa o jakiejkolwiek innej osobie niż Zanik - idk, wy, Espada, Novak, Sparasan - miałbym wyjebane. Ale mowa o Zaniku, którego długa historia odpierdalania w mikronacjach każe mi zdecydowanie uważniej podchodzić do jego pierdolnięć umysłowych.
Waksman pisze: 19 mar 2023, 14:32 A gdzież to ujawniono czyjeś realne nazwisko? Bo ja nie widziałem nigdzie takiego procederu.
Zakładam, że nawet Zanik nie jest tak jebnięty żeby kłamać na temat zawartości swojego artykułu XD
A nawet jeśli to my dwaj to zrobiliśmy w PU XD
Obrazek
HM Joahim II, Konig af Voxland

But there's no sense crying
Over every mistake.
You just keep on trying
'Til you run out of cake.
Awatar użytkownika
Anastasia Windsachen

OBYWATEL

ODZNACZENIA

Post autor: Anastasia Windsachen »

Ja tu tylko się wtrącę, że zgadzam się z końcówką tej wypowiedzi. Państwo, które dokonało ekstradycji takowego obywatela z własnego terytorium przedstawia Parlamentowi UN sprawę i przeprowadza się głosowanie nad unijną ekstradycją (czyt. pięknym słowem zastępczym dla bana).
HM Queen af Konigreich af Voxland
Obrazek Obrazek
Awatar użytkownika
AF de Espada

ODZNACZENIA

Post autor: AF de Espada »

Anastasia Windsachen pisze: 19 mar 2023, 15:38 Ja tu tylko się wtrącę, że zgadzam się z końcówką tej wypowiedzi. Państwo, które dokonało ekstradycji takowego obywatela z własnego terytorium przedstawia Parlamentowi UN sprawę i przeprowadza się głosowanie nad unijną ekstradycją (czyt. pięknym słowem zastępczym dla bana).
Można by napisać jakąś schludną dyrektywę która subtelnie doradzi aby każdy kraj członkowski mógł wpisać jegomościa na listę nieproszonych gości.
ObrazekObrazekObrazek
Awatar użytkownika
August dlS

OBYWATEL

ODZNACZENIA

Post autor: August dlS »

Joahim von Ribertrop pisze: 19 mar 2023, 15:09 Gdyby była mowa o jakiejkolwiek innej osobie niż Zanik - idk, wy, Espada, Novak, Sparasan - miałbym wyjebane
De la Sparasan, jeśli łaska.
August de la Sparasan de Harlin
Sagan Amatorii, przewodniczący Sądu Ludowego, prezydent ZPViW, piastujący obecnie bądź w przeszłości liczne inne stanowiska
Obrazek
Awatar użytkownika
Joahim von Ribertrop

OBYWATEL

ODZNACZENIA

Post autor: Joahim von Ribertrop »

Nie, nie łaska.
Obrazek
HM Joahim II, Konig af Voxland

But there's no sense crying
Over every mistake.
You just keep on trying
'Til you run out of cake.
Awatar użytkownika
Andrzej Ordyński

Post autor: Andrzej Ordyński »

Jeśli polityka trzymania na forum człowieka, który ma w zwyczaju publikować prywatne dane osób, które sobie tego nie życzą (czasem nawet ze zdjęciami, a zawsze z wyzwiskami) i realnych gróźb karalnych jest liberalna, to zapewne mówimy o jakiejś nieznanej mi definicji liberalizmu.

Jeżeli wolność do znieważania i grożenia jest ważniejsza od wolności od zniewag i gróźb, to gratuluję.
Awatar użytkownika
Waksman

Post autor: Waksman »

Andrzej Ordyński pisze: 19 mar 2023, 19:38 Jeśli polityka trzymania na forum człowieka, który ma w zwyczaju publikować prywatne dane osób, które sobie tego nie życzą (czasem nawet ze zdjęciami, a zawsze z wyzwiskami) i realnych gróźb karalnych jest liberalna, to zapewne mówimy o jakiejś nieznanej mi definicji liberalizmu.

Jeżeli wolność do znieważania i grożenia jest ważniejsza od wolności od zniewag i gróźb, to gratuluję.
Pamiętajmy, że bawimy się w mikronacje. Każdy z nas kreuje swoją postać i ją odgrywa. Dopóki w grę nie wchodzi real, jestem w stanie tolerować ten oryginalny sposób wyrażania się. Jeśli NKI wychwyci moment w którym publikowane są jakiekolwiek prywatne dane, czy imiona i nazwiska, czy adresy, czy zdjęcia - użytkownik natychmiastowo jest zmiatany z planszy. Tak to działa.
Awatar użytkownika
Andrzej Ordyński

Post autor: Andrzej Ordyński »

Dobrze, że Bialenia nie zgodziła się na przejście na wspólne forum nordackie na którym Ty byłbyś administratorem. :)
Awatar użytkownika
Waksman

Post autor: Waksman »

Andrzej Ordyński pisze: 19 mar 2023, 21:02 Dobrze, że Bialenia nie zgodziła się na przejście na wspólne forum nordackie na którym Ty byłbyś administratorem. :)
Ja również się cieszę. Betonu głową i tak nie przebijesz B)
Awatar użytkownika
Benji

OBYWATEL

ODZNACZENIA

Post autor: Benji »

Nordacki Parlament Unijny dokonał wyboru Augusta de la Sparasana de Harlin na sędziego Unijnego Trybunału Arbitrażowego.
Jego Królewska Mość Benjamin I
Król Fenocji, Król Senior i Ojciec Założyciel Voxlandu, Hrabia Kirgydy
Awatar użytkownika
Anastasia Windsachen

OBYWATEL

ODZNACZENIA

Post autor: Anastasia Windsachen »

Ciekawa propozycja wspólnej waluty... pytanie czy nie lepiej jej od razu wprowadzić jako głównej dla chociaż 1-2 państw by nabrała ona większej siły. Obecnie przejście Insulii, która jest 3 pod względem kursów mogłoby być ryzykowne moim zdaniem
HM Queen af Konigreich af Voxland
Obrazek Obrazek
ODPOWIEDZ

Wróć do „Co słychać w Insulii?”