| Author |
Powrót do OPM |
FJ II

Rank 4

|
| Posted on 27.01.2008 09:47:54 |
|
|
Ekscelencje!
Monarchia Austro-Wêgier powróci³a do szeregów OPM. Czy dobrze siê sta³o - nie mnie to oceniaæ, a Ekscelencjom. Jako g³owa pañstwa i Przedstawiciel Monarchii Austro-Wêgier w OPM bêdê reprezentowa³ Ojczyznê w Organizacji. Nasze ponowne przyst±pienie do niej jest efektem tego, i¿ Organizacja zreformowa³a siê - o to walczyli¶my i dlatego wychodzili¶my z niej. Nie zapomnieli¶my o tym, ¿e chodzi³o przede wszystkim o to, aby ³±czyæ, nie dzieliæ. Dlatego nie mogli¶my pozostawaæ tylko w jednej organizacji miêdzynarodowej. W dodatku organizacji, która przez pewien czas chcia³a prowadziæ politykê izolacji od OPM, z na któr± to politykê nie mogli¶my siê zgodziæ. Wierzê, ¿e nadal mo¿liwa jest wspó³praca Monarchii Austro-Wêgier z Organizacj± Polskich Mikronacji. Bêdê siê stara³ - na ile to prawnie i technicznie mo¿liwe - aby nasza wspó³praca uk³ada³a siê wzorowo.
Tymczasem jednak parê spraw technicznych:
- by³bym rad, gdyby zmieniono identyfikator "MAW" na prawid³owy, "AUH", od l'Autriche-Hongrie
- drugim przedstawicielem - jak przekaza³ mi Rz±d poprzez Wielkiego Ochmistrza - bêdzie Jego Ekscelencja Minister Spraw Zagranicznych Gabor Petrescu, tote¿ proszê o aktywacjê jego konta, gdy dokona rejestracji.
(-) FJ II, I. R. |
|
| Author |
RE: Powrót do OPM |
MichalORhada

Rank 5

|
| Posted on 27.01.2008 12:20:38 |
|
|
Witamy z powrotem ;-)
(-) Micha³ O'Rhada
Lord Protektor Wolnej Republiki Morvan
 |
|
| Author |
Piotr Koscinski

Rank 6

|
| Posted on 28.01.2008 16:07:18 |
|
|
Jestem niezmiernie zadowolony z powrotu Austro-Wêgier!
Witam i liczê na aktywno¶æ!
diuk Piotr Ko¶ciñski
Sekretarz Generalny
Organizacji Polskich Mikronacji |
|
| Author |
Lechia28

Rank 1

|
| Posted on 19.06.2008 15:07:00 |
|
|
|
Gratulujê Powrotu |
|
| Author |
Meisande V Gvandoya

Rank 4

|
| Posted on 19.06.2008 15:20:56 |
|
|
Hmm... ja równie¿ gratulujê i mam takie ma³e pytanko, je¶li co¶ przeoczy³am, to proszê o poprawienie mnie, zdaje mi siê i¿ Cesarstwo Lorbiolandii to chyba jakie¶ nowe pañstwo?
(-) Meisande V Gvandoya
Królowa Samundy |
|
| Author |
Mateusz Walczak

Rank 4

|
| Posted on 19.06.2008 21:26:49 |
|
|
Bardzo bym prosi³ u¿ytkownika Lechia28 o przedstawienie. Tak siê sk³ada, ¿e je¿eli kto¶ zak³ada konto, to albo jest reprezentantem lub zaproszonym albo sk³ada jaki¶ wniosek, natomiast nie znam przyczyn rejestracji na forum tego u¿ytkownika. Swoj± drog± podpisujê siê pod pytaniem JKM Meisande.
Pozdrawiam
Mateusz Walczak,
Ksi±¿ê Elfidy |
|