OPM - Organizacja Polskich Mikronacji
07 June 2022 23:52

Nowe forum!

Navigation
Strona G³ówna
Cz³onkostwo w OPM
Gmach Narodów (fora)
Biblioteka
Pliki do pobrania
FPM/OPM
Linki
Szukaj
Latest Articles
Karta OPM po zmianac...
Konwencja w sprawie ...
Uchwa³a w sprawie u...
Zarz±dzenie Sekreta...
Zarz±dzenie SG OPM ...
Forum Threads
Newest Threads
Problem with activation
Wniosek o przyjêcie...
Deklaracja w sprawie...
Porozmawiajmy o mapie!
Micropedia
Hottest Threads
Samunda przestaje... [96]
II Realny Szczyt ... [82]
Wniosek o przyjê... [79]
Projekt konwencji... [72]
Wniosek o przyjê... [69]
View Thread
OPM - Organizacja Polskich Mikronacji | Sekretariat | Sekretariat

Print Thread Rate Thread Change to new view

Page 3 of 3 < 1 2 3
Author RE: Wniosek o usuniêcie wszystkich przedstawicieli terrorstyczej orgaizacji su³tanatu aj rajn
Pablo von Neumann

Member

Rank 2

Posted on 12.02.2009 19:50:00
Ekscelencjo!

Witam, przepraszam za ma³y b³±d w numerze ip choæ przysi±g³ bym ¿e taki skopiowa³em... Tak czy siak pokazanie adresu z Wroc³awia te¿ nie du¿o mówi no mo¿e zakre¶la kr±g podejrzanych. No có¿ pokazuje to tylko tyle ¿e erboka nie cieszy siê szacunkiem u niektórych wroc³awian.

"Ma³y b³±d w numerze IP", jak to Ekscelencja raczy³ nazwaæ, spowodowa³ pomy³kê w lokalizacji IP o, bagatela, 1200 kilometrów w linii prostej. Je¶li komputer Ekscelencji samodzielnie zmienia znaki zawarte w tek¶cie poddawanemu prostej operacji kopiuj-wklej, to mamy do czynienia z ewenementem na skalê ¶wiatow±. Mi to w ka¿dym razie na pomy³kê nie wygl±da.

Nie podlega bo tak stwierdzi³ nie omylny bogusj który nie musi na to mieæ ¿adnych dowodów no bo poco ? On to po prostu czuje tak a jest nie omylny. Tak wiêc Erboka nie przedstawi nigdy ¿adnych dowodów na poparcie swoich notabene kuriozalnych zarzutów które nie podlegaj± ¿adnej w±tpliwo¶ci bowiem jak mog³y by podlegaæ - to przecie¿ s³owa Bogusj, wiêc s± niepodwa¿alne i jedynie s³uszne!

Triumwirat Erboki ju¿ udowodni³ Ekscelencjom k³amstwa, którym Ekscelencje zaprzeczyæ nie mog± i nie potrafi±.

Jak dot±d wnioskodawca nie poda³ ¼ród³a punktów które w jego oczach na OPMie z³amali¶my...
A rozpoczête jest ¶ledztwo - w jakiej sprawie ?
Rozumiem ¿e w sprawie lotniska i niew±tpliwego informatyka który pisze takie wspania³e programy co zmieniaj± ip i klikaj± w topliste.. Có¿ jak by¶my takiego mieli to by¶my dawno mieli SG i to taki który by powali³ wszystko do tej pory, mo¿e by³by w 3D jak second life ;D

To niestety ¿aden argument. Nie bêdê teraz Ekscelencji t³umaczy³, jak proste jest napisanie algorytmu, o którym ca³y czas mówimy, bo zdaje siê, ¿e Ekscelencja doskonale o tym wie. Zreszt± ca³e to t³umaczenie przypomina nieco t³umaczenie mordercy: "po co mia³em zabiæ tego przechodnia; gdybym mia³ zabijaæ, zabi³bym od razu prezydenta; jestem niewinny!". Mam nadziejê, ¿e Ekscelencja dostrze¿e subtelne podobieñstwo.

poza tym je¶li zmienia³ kto¶ ip dla toplisty czemu tego nie zrobi³ w micropedii ? Mo¿e zrobi³ ? Zatem teraz trudno o sprawcê przyjmuj±c takie za³o¿enia bo móg³ takie ip mieæ bêd±c np. w Warszawie ?

Nie móg³. Osoba, która dokona³a ataku terrorystycznego przebywa³a we Wroc³awiu (lub okolicach), ew. po³±czy³a siê przez proxy znajduj±ce siê we Wroc³awiu.

Pomijaj±c pozosta³± czê¶æ wypowiedzi, zawieraj±c± g³ównie wycieczki osobiste pod adresem Wielkiego Triumwira Bogusja de Cubalibre, pragnê zwróciæ uwagê obserwatorów dyskusji na fakt, ¿e przedstawiciel Su³tanatu Al-Rajn nie odniós³ siê niestety do k³amstw, jakich w ca³ej sprawie dopu¶cili siê jego koledzy. Có¿, niektóre sprawy, najwyra¼niej, Su³tanat Al-Rajn woli przemilczeæ. Ja jednak jestem przekonany, ¿e gdyby Ekscelencja Ajatullah Osama bin Ramzani faktycznie wierzy³ w niewinno¶æ swojego pañstwa, nie dopu¶ci³ by siê tak oczywistego przeinaczania faktów.

Dziêkujê za uwagê.

(-) Pablo von Neumann
Aktywiusz Spraw Zagranicznych Triumwiratu Erboki oraz reprezentant TE przy OPM
http://csz.erboka.org
Edited by Pablo von Neumann on 12.02.2009 20:34:23
Send Private Message
Author RE: Wniosek o usuniêcie wszystkich przedstawicieli terrorstyczej orgaizacji su³tanatu aj rajn
Bogusj

Member

Rank 3

Posted on 12.02.2009 22:16:32
Piotr Koscinski napisa³/a:
Ja nie piszê w jêzyku suahili

Uff, co za ulga...
Bojê siê tylko, ¿e JE Bogusj zacznie demonstrowaæ swoje kolejne, nieujawnione zdolno¶ci jêzykowe...
smiley

Chyba wszystkich zawiodê i powiem, ¿e po suahili nie mawiam, ani nie pisam:-) W minimalnym stopniu pos³ugiwac siê potrafim galickim:-)

Wielki Triumwir Triumwiratu Erboki,
Bogusj de Cubalibre
2383535 2383535 2383535 2383535 www.erboka.org Send Private Message
Cristo at Rabani

Member

Rank 1

Posted on 13.02.2009 01:32:22
Hm pomyli³em siê przez o jedna liczbê ale takie ip by³o ju¿ w po¶cie przede mn±.
Pewnie pomy³ka nast±pi³a przy przepisywaniu z waszego durnego screen'a (obrazka).

Poza tym JE raczy sam sobie zaprzeczaæ
Nie móg³.[..] ew. po³±czy³a siê przez proxy znajduj±ce siê we Wroc³awiu.

Czyli jednak móg³!

Triumwirat Erboki ju¿ udowodni³ Ekscelencjom k³amstwa, którym Ekscelencje zaprzeczyæ nie mog± i nie potrafi±.

Tz co udowodni³ ? Bo to co przeczyta³em jako dowód naszej winny tyczy³o siê planety, a ja bym nie powiedzia³ ze to by³o celowe gdy¿ celowo mogliby¶my zmieniaæ czas w planecie innymi gazetami, a tylko te oparte o generator rssów z er by³y b³êdne i w sumie nadal chyba s± bo nikomu siê nie chce tego poprawiæ.
U nas by³ kiedy¶ ogromny problem ze wszystkimi czasami czatów i forum itp.
Do tej pory tamten problem jest odczuwalny
np.: strefy czasowe u nas nie dzia³aj± jak powinny...
Wiêc co TE nam udowodni³o?
¯e Sarmacka agencja napisa³a artyku³ tycz±cy siê innej sprawy i to ma byæ dowód na poparcie waszych argumentów? To jak by s±d s±dzi³ kogo¶ kieruj±c siê przes³ankami w innej sprawie...

To niestety ¿aden argument. Nie bêdê teraz Ekscelencji t³umaczy³, jak proste jest napisanie algorytmu, o którym ca³y czas mówimy, bo zdaje siê, ¿e Ekscelencja doskonale o tym wie.

No to proszê napisaæ chêtnie siê zapoznam. Po prostu nie mam pojêcia jak co¶ takiego mia³o by wygl±daæ...
Drogi Pablo von Neumannie taki algorytm o ile my¶lê dobrze musia³ by wykorzystywaæ sockety
musia³by obs³ugiwaæ protokó³ http. Czyli powinien byæ tak± mikro przegl±dark± smiley
Zatem poproszê taki program pod widows vista bowiem taki systemik posiadam smiley

Zauwa¿my ¿e to w³a¶nie Erboka ucieka od odpowiedzi jakie ma dowody?
Jaka jest podstawa prawna tych punktów ? Sk±d je Pan Bogusj napisa³ ?
Przecie¿ chyba nie zmy¶li³ ?

Co do odnoszenia siê do wypowiedzi moich kolegów to odnios³em siê.
Trzeba czytaæ ze zrozumieniem to co ja tu piszê.
Normaln± spraw± jest ¿e wszystkiego nie skomentuje bowiem TE ci±gle rozszerza temat na wiele pobocznych w±tków. Jednak¿e wydaje mi siê ¿e nie skomentowa³em tylko stylu wypowiedz Ramzaniego. Wiêc zrobiê to teraz jak zawsze podkre¶lam mu ¿e jest zbyt nerwowy i za du¿o bierze do siebie. Taki styl nie spe³nia norm dyplomatycznej krytyki.
Choæ powiem jeszcze...
Ja siê przyzwyczai³em do jego ostrych wypowiedzi bo to naprawdê bardzo pozytywna i dobra osoba, która nie jest jednak tak prosta jak wiêkszo¶æ spotkanych tu osób dlatego trzeba go poznaæ.

Zarzut typu Ramzani nie wierzy w niewinno¶æ swojego kraju jest ¶mieszny.
Bowiem nie znamy wszystkich obywateli i osób sympatyzuj±cych z Al Rajn.
Nie wykluczam ze to móg³ zrobiæ w³a¶nie kto¶ taki, jednak¿e stwierdzam tylko ¿e w³adze Al Rajn nie by³y zamieszane w sprawê mikropedii.

Wiêc je¶li chcecie co¶ mówiæ o moim nie odpowiadaniu najpierw czekam na wyczerpuj±ce odpowiedzi do zadanych wam pytañ. Tylko proszê nie pisaæ bo jaka¶ gazeta napisa³a ¿e w innej sprawie co¶ tam... To popierwsze nie jest powa¿ne a podrugie drwi±ce z mieszkañców micro¶wiata... (Drwi±ce poniewa¿ w swoim za³o¿eniu ma "nikt nie zauwa¿y"smiley
Tak samo jest z tym ca³ym komedio-dramatycznym wnioskiem czy¿ nie?
Interesuj± mnie tylko konkrety...
Je¶li dacie mi takie, które bed± naprawde niepodwa¿alne to przyznam TE racjê...
Tylko ¿eby nie by³y niepodwa¿alne gdy¿ wasz Triumwir tak mówi....

P.S.
Co tam z ³amaniem regulaminu przez Scholandiê ?
Bowiem nikt z TE nie odniós³ siê do tej sprawy...
A ja chêtnie bêdê przypomina³ o tej sprawie podkre¶laj±c sprawiedliwo¶æ Pana Bogusja...
Byæ mo¿e zobaczymy czy Erboka mo¿e nacisn±æ na Scholandiê i czy ta siê ugnie...

Ksi±¿e Shanii Cristo at Rabani /-/
Edited by Cristo at Rabani on 13.02.2009 01:48:09
http://alrajn.org Send Private Message
FJ II

Member

Rank 4

Posted on 13.02.2009 12:40:54
Ekscelencje, proszê Ekscelencje o kontakt (najlepiej na GG: 5436188) i przedstawienie swoich argumentów, a zw³aszcza stronê rajñsk±, wszak Erboka przes³a³a swój raport (chyba, ¿e Triumwirat zechce co¶ do niego dodaæ). APELUJÊ, by jedynie OPISAÆ ca³± sytuacjê, mo¿liwie wyrzekaj±c siê ataków na drug± stronê.

(-) FJ II, I. R.
http://www.austro-wegry.org Send Private Message
Pablo von Neumann

Member

Rank 2

Posted on 16.02.2009 11:17:44
Hm pomyli³em siê przez o jedna liczbê ale takie ip by³o ju¿ w po¶cie przede mn±.
Pewnie pomy³ka nast±pi³a przy przepisywaniu z waszego durnego screen'a (obrazka).

Dziêkujê serdecznie Ekscelencji za wyja¶nienie znaczenia s³owa 'screen', ale pomimo szczerych chêci, nie mogê daæ wiary zapewnieniom, ¿e b³±d, który spowodowa³ przesuniêcie miejsca, z którego dokonano ataku, o 1200 kilometrów, zosta³ pope³niony przypadkowo. Su³tanat Al-Rajn dokona³ nieudanej próby zmylenia osób chc±cych poznaæ prawdê.

Poza tym JE raczy sam sobie zaprzeczaæ
Nie móg³.[..] ew. po³±czy³a siê przez proxy znajduj±ce siê we Wroc³awiu.
Czyli jednak móg³!

Przepraszam, tu faktycznie mamy do czynienia z pewn± nie¶cis³o¶ci± z mojej strony. Chodzi³o mi o to, ¿e mamy praktycznie stuprocentow± pewno¶æ, ¿e osoba, która dokona³a ataku, pochodzi z Wroc³awia lub okolic. Adres IP, którego tyczy siê ca³a sprawa, nie jest ¿adnym stale dzia³aj±cym proxy.

Tz co udowodni³ ? Bo to co przeczyta³em jako dowód naszej winny tyczy³o siê planety, a ja bym nie powiedzia³ ze to by³o celowe gdy¿ celowo mogliby¶my zmieniaæ czas w planecie innymi gazetami, a tylko te oparte o generator rssów z er by³y b³êdne i w sumie nadal chyba s± bo nikomu siê nie chce tego poprawiæ.
U nas by³ kiedy¶ ogromny problem ze wszystkimi czasami czatów i forum itp.
Do tej pory tamten problem jest odczuwalny
np.: strefy czasowe u nas nie dzia³aj± jak powinny...
Wiêc co TE nam udowodni³o?
¯e Sarmacka agencja napisa³a artyku³ tycz±cy siê innej sprawy i to ma byæ dowód na poparcie waszych argumentów? To jak by s±d s±dzi³ kogo¶ kieruj±c siê przes³ankami w innej sprawie...

Sprawa Planety Mikronacje to sprawa odrêbna, choæ i tam oszustwa Su³tanatu Al-Rajn s± oczywiste. Mówi±c o k³amstwach, jakich dopu¶cili siê przedstawiciele Su³tanatu Al-Rajn, mam przede wszystkim na my¶li podawanie b³êdnych danych geolokalizacyjnych IP oraz udowodnione Ekscelencji bin Ramzani k³amstwo z 1. lutego bie¿±cego roku.

No to proszê napisaæ chêtnie siê zapoznam. Po prostu nie mam pojêcia jak co¶ takiego mia³o by wygl±daæ... Drogi Pablo von Neumannie taki algorytm o ile my¶lê dobrze musia³ by wykorzystywaæ sockety musia³by obs³ugiwaæ protokó³ http. Czyli powinien byæ tak± mikro przegl±dark± smiley Zatem poproszê taki program pod widows vista bowiem taki systemik posiadam smiley

Mam wra¿enie, ¿e Ekscelencja wychodzi z za³o¿enia, i¿ najlepsz± lini± obrony jest udawanie, przepraszam za wyra¿enie, g³upca. Jest rzecz± oczywist±, ¿e Triumwirat Erboki nie ujawni sposobów na oszukiwanie toplisty Lotnisko Pañstw Wirtualnych z tej prostej przyczyny, ¿e nie chcemy daæ narzêdzia kolejnym potencjalnym oszustom. Przedstawiciele Su³tanatu doskonale wiedz±, w jaki sposób oszukiwali ranking, a sposobów jest przynajmniej kilka.

Zauwa¿my ¿e to w³a¶nie Erboka ucieka od odpowiedzi jakie ma dowody? Jaka jest podstawa prawna tych punktów ? Sk±d je Pan Bogusj napisa³ ? Przecie¿ chyba nie zmy¶li³ ?

Strona Erbokañska przedstawi³a jasne dowody w opublikowanym niedawno raporcie. Znamy motyw dokonania ataku terrorystycznego oraz wiemy o licznych k³amstwach, których strona rajñska dopu¶ci³a siê, gdy sprawa wysz³a na jaw.

Natomiast pytanie o "punkty" ¶wiadczy o tym, ¿e Ekscelencja nie zna prawa organizacji, w której raczy siê wypowiadaæ. Odsy³am do Karty Organizacji Polskich Mikronacji z poprawkami z dnia 4. wrze¶nia 2007 roku.

Jednak¿e wydaje mi siê ¿e nie skomentowa³em tylko stylu wypowiedz Ramzaniego. Wiêc zrobiê to teraz jak zawsze podkre¶lam mu ¿e jest zbyt nerwowy i za du¿o bierze do siebie. Taki styl nie spe³nia norm dyplomatycznej krytyki.
Choæ powiem jeszcze...

Nerwowo¶æ nie usprawiedliwia k³amstw.

Zarzut typu Ramzani nie wierzy w niewinno¶æ swojego kraju jest ¶mieszny.

Najwyra¼niej mamy odmienne poczucia humoru, Ekscelencjo.

P.S. Co tam z ³amaniem regulaminu przez Scholandiê ?

Sprawa jest obecnie wyja¶niana. Pragnê przypomnieæ Ekscelencji, ¿e Su³tanat równie¿ otrzyma³ ostrze¿enia, zanim usuniêto go z toplisty.

(-) Pablo von Neumann
Send Private Message
Cristo at Rabani

Member

Rank 1

Posted on 17.02.2009 23:18:59
chodzi³o mi o to, ¿e mamy praktycznie stuprocentow± pewno¶æ, ¿e osoba, która dokona³a ataku, pochodzi z Wroc³awia lub okolic.

Czyli stwierdza pan ¿e nie zmieni³a ip?
Zastanawiaj±ce dlaczego skoro taki sprytny z niego hacker który zmienia³ ip dla toplisty czemu tego nie zrobi³ dla Micropedii ? Byæ mo¿e te sprawy nie s± powi±zane ze sob±. Tutaj nie da siê jasno stwierdziæ ¿e istnieje zale¿no¶æ zdarzeñ a raczej da siê udowodniæ niezale¿no¶æ zdarzeñ.
Prawdopodobieñstwo niech sobie pan wyliczy smiley

Sprawa Planety Mikronacje to sprawa odrêbna

No widzê ¿e zrozumia³ Pan bardzo dobrze, wiêc nie mo¿e Pan u¿ywaæ tego jako dowodu na poparcie tezy oszustw na lotnisku smiley
A to w sumie w tym chyba Pañskim PDFie by³ jedyny dowód na poparcie zarzutu o lotnisku.
Prawda jest taka ¿e nie macie ani jednego dowodu na poparcie swoich oskar¿eñ co do lotniska.
Jak ¿e TE ³adnie udowadnia i osztandarowywuje siê adresem z micropedii jest pe³ne podziwu to w przypadku lotniska nie ma najdrobniejszej poszlaki prócz du¿ych ilo¶ci klikniêæ
Mo¿e pana o¶wiecê my¶my kiedy¶ nawet akcje mieli klikamy w lotnisko i zdziwi³ by siê Pan ile Ci obywatele punktów na trzaskali smiley Tematy typu klikanie w lotnisko by³y wielokrotnie poruszane w naszej prasie na spotkaniach czatowych itp. Zatem to nie jest rzecz dziwna zw³aszcza ze z tego samego ip mo¿na klikn±æ w ranking ju¿ po kilku godzinach ponownie i to nie jest oszustwem bo tak dzia³a cala toplista. To ¿e jakie¶ pañstwo chêtnie korzysta z lotniska przy czym obywatele tego pañstwa wykazuj± siê patriotyzmem jest dla was oszustwem.

Co to tego kodu to nie bycie g³upcem mnie prowokuje do takich rz±dañ ja po prostu udowadniam Panu ¿e by Pan tego nie umia³ zrobiæ ! Jestem w 100% pewny tego. Jak by Pan umia³ to erboka powala³a by systemami informatycznymi, a tak nie jest... Powalacie swoj± arogancj± i fanatyzmem w tej swojej chorej nienawi¶ci do Al Rajn.

Strona Erbokañska przedstawi³a jasne dowody w opublikowanym niedawno raporcie

Jak cytowa³em wcze¶niej waszym jedynym dowodem by³a sprawa planety, któr± pan sam skomentowa³ ¿e by³a inna spraw±. Có¿ nie ma dowodów. Proszê nie wprowadzaæ nikogo w b³±d, tych dowodów nie ma chyba ¿e s³owa typu
to jest oczywiste, to jest nie podwa¿alne, same w w sobie stanowi± dowód zrobienia czegokolwiek. Widzê ¿e wasze s±downictwo kuleje, je¿eli tak s±dzicie...

Natomiast pytanie o "punkty" ¶wiadczy o tym, ¿e Ekscelencja nie zna prawa organizacji, w której raczy siê wypowiadaæ. Odsy³am do Karty Organizacji Polskich Mikronacji z poprawkami z dnia 4. wrze¶nia 2007 roku.

No w³a¶nie znam .... To jest zapewne dotkliwe dla Pana i wnioskodawcy ale nie tylko ja nie mog³em siê ich doszukaæ JCKM FJ II równie¿ mia³ z tym problem.
Proszê sobie przeczytaæ tê kartê i wyt³u¶ciæ nam tutaj te punkty z pierwszego posta.
Bo ja powiem panu ¿e ich w tej formie tam nie ma.
Co wiêcej...
Nawet gdyby by³y to mia³y by siê ni jak do waszego oskar¿enia bowiem one mówi± jak prawie ca³a karta o cz³onkostwie, którym Federacja niestety nie mo¿e siê poszczyciæ. Wiêc jakiekolwiek zasady cz³onkostwa nas aktualnie nie dotycz±. Mog± jedynie dotyczyæ zasady obserwatora czy zasady wypowiedzi w tym miejscu. Ale zasady cz³onkostwa nie! Trzeba czytaæ podstawê prawn± któr± siê wykorzystuje przeciw komu¶ bowiem inaczej mo¿na naraziæ siê na ¶mieszno¶æ...

Co do Scholandii Admin lotniska w swojej wypowiedzi skierowanej g³ównie do mnie zdradzi³ i¿ doskonale zdaje sobie sprawê ¿e Scholandia ³amie zasady regulaminu. Sam je wskaza³ próbuj±c w ten sposób zgasiæ mój wcze¶niejszy zarzut. Co prawda celowo go do tego sprowokowa³em u¿ywaj±c s³ów wiêcej ni¿ Scholandia. Tym samym chcia³em pokazaæ to co pokaza³em.
A teraz zobaczyæ mogê
Scholandia ugnie siê pod TE,
TE wywali Scholandie z lotniska
Te udowodni ¿e jest niesprawiedliwe a regulamin jest nie dla wszystkich
Wiêc cokolwiek siê stanie zaiste bêdzie fascynuj±ce...

Ksi±¿e Shanii Cristo at Rabani /-/
Edited by Cristo at Rabani on 18.02.2009 15:14:07
http://alrajn.org Send Private Message
Pablo von Neumann

Member

Rank 2

Posted on 23.02.2009 19:46:37
Ekscelencjo!

Wyci±ga Ekscelencja b³êdne wnioski z moich s³ów, a to przykre, gdy¿ zmusza mnie do wielokrotnego powtarzania tych samych wniosków. Czasem warto mniej mówiæ, wiêcej przy okazji s³uchaj±c.

Zacznijmy od tego, ¿e zmiana adresu IP, a po³±czenie siê przez proxy to dwie zupe³nie odrêbne i ró¿ne od siebie operacje. Do zmiany adresu IP wymagane s±, w przypadku Neostrady, dwa klikniêcia. Aby po³±czyæ siê przy pomocy serwera proxy potrzebna jest nieco wiêksza wiedza, acz i to nie jest rzecz± trudn±. Mamy jednak 99% pewno¶æ, ¿e osoba, która dokona³a ataku, nie ³±czy³a siê przez proxy, gdy¿ adres IP, z którego uczyniono ten niecny wystêpek nie widnieje w sieci jako publiczne proxy.

Podsumowuj±c: znany jest motyw ataku, zaistnia³a niespotykana zbie¿no¶æ czasowa wydarzeñ (atak tu¿ po usuniêciu z lotniska), a przedstawiciel Su³tanatu sk³ama³ w sprawie po to, aby wybroniæ swój kraj od odpowiedzialno¶ci (wypowied¼ z 01.02.2009 18:23:24). Dla nas sprawa jest wiêc jasna.

Co do punktów Karty OPM - prosi³bym o dyskusjê nad konkretnymi zarzutami. W³a¶ciw± tre¶æ tych¿e punktów mo¿na znale¼æ w Karcie OPM i w dalszym ci±gu odpowiada ona zarzutom postawionym Su³tanatowi.

Triumwirat Erboki ponownie domaga siê usuniêcia wszystkich przedstawicieli Terrorystycznej Organizacji Su³tanatu Al-Rajn z forum OPM.

(-) Pablo von Neumann
Send Private Message
Page 3 of 3 < 1 2 3
Jump to Forum:
Ratings
Rating is available to Members only.

Please login or register to vote.

No Ratings have been Posted.
Login
Username