Witam,
Nazywam siê Monika Izdebska, w chwili obecnej jestem MSZ Królewskiego Rz±du Scholandii. Mieszkank± Scholandii jestem ju¿ d³ugo, sprawowa³am ró¿ne funkcje, ale sprawami zagranicznymi zajmujê siê po raz pierwszy.
Bêdê tu na pewno do koñca kadencji, czyli mniej wiêcej do pierwszych dni pa¼dziernika.
Monika Izdebska, ksiê¿na Proftazji
Monika Izdebska napisa³/a:
Witam,
Nazywam siê Monika Izdebska, w chwili obecnej jestem MSZ Królewskiego Rz±du Scholandii. Mieszkank± Scholandii jestem ju¿ d³ugo, sprawowa³am ró¿ne funkcje, ale sprawami zagranicznymi zajmujê siê po raz pierwszy.
Bêdê tu na pewno do koñca kadencji, czyli mniej wiêcej do pierwszych dni pa¼dziernika.
Monika Izdebska, ksiê¿na Proftazji
O Wando!
To Monika Izdebska istnieje naprawdê? Tzn. wirtualnie? A ja nie mog³em uwierzyæ w te wandejskie legendy...
Pozdrowienia od wandejskiego ignoranta.
PS czy ma Pani (?) jakie¶ problemy z to¿samo¶ci± p³ciow±? Bo napisanie o sobie "Nowy przedstawiciel(-ka)" to nieco dziwne. W razie czeo wandejska wiêkszo¶æ homoseksualna ma dobrych specjalistów.
Pozdrawiam serdecznie
Wandejski Sarmata, bezpañstwowiec,
by³y Zastêpca Sekretarza Generalnego OPM
To Monika Izdebska istnieje naprawdê? Tzn. wirtualnie? A ja nie mog³em uwierzyæ w te wandejskie legendy...
Pozdrowienia od wandejskiego ignoranta.
PS czy ma Pani (?) jakie¶ problemy z to¿samo¶ci± p³ciow±? Bo napisanie o sobie "Nowy przedstawiciel(-ka)" to nieco dziwne. W razie czeo wandejska wiêkszo¶æ homoseksualna ma dobrych specjalistów.
Pozdrawiam serdecznie
Za pozdrowienia dziêkujê. Istniejê ... w Scholandii, Nie wiedzia³am, ¿e s± o mnie legendy Mo¿e Pan mi przys³aæ na prywatnego maila.
Problemów z sexto¿samo¶ci± nie zauwazy³am u siebie, chocia¿ ju¿ prze¿y³am trochê lat. A ¿e tak napisa³am - bo oficjalnie nazywa siê przedstawiciel, doda³am koñcówkê, ¿eby zaznaczyæ swoj± p³eæ.
Pozdrawiam, Monika Izdebska, ksiê¿na Proftazji, MSZ Królewskiego Rz±du Scholandii
PS Odpowiedzia³am, chocia¿ takie dialogi to chyba nie na to forum...
Edited by Monika Izdebska on 16.09.2007 00:24:19