| Author |
Zastêpowanie Sekretarza Generalnego |
Piotr Koscinski

Rank 6

|
| Posted on 07.08.2008 20:48:40 |
|
|
Zgodnie z Art. 17 Karty OPM postanawiam, ¿e w razie mojej nieobecno¶ci i nieobecno¶ci Zastêpcy Sekretarza Generalnego OPM, funkcjê tymczasowego Zastêpcy Sekretarza Generalnego obejmie jedna ze wskazanych przeze mnie osób.
Wstêpnie proponujê, by jedn± z takich osób by³ Bruthus Perun, Koordynator ds. Promocji OPM. Kolejnymi osobami mogliby byæ Marcin Po¶piech, Dyrektor Gabinetu SG OPM (z tym, ¿e wiem, i¿ zamierza z³o¿yæ rezygnacjê) oraz Alexander Bleeser, przewodnicz±cy Komisji ds. Gospodarczych (którego dodatkowo zachêcam do zaktywizowania Komisji).
Proszê wspomniane osoby o kontakt na priv. Proszê te¿ o ewentualne inne kandydatury.
diuk Piotr Ko¶ciñski
Sekretarz Generalny
Organizacji Polskich Mikronacji |
|
| Author |
RE: Zastêpowanie Sekretarza Generalnego |
Anarchia Napalm Perun

Rank 3

|
| Posted on 07.08.2008 22:35:18 |
|
|
|
Piotr Koscinski napisa³/a:
Zgodnie z Art. 17 Karty OPM postanawiam, ¿e w razie mojej nieobecno¶ci i nieobecno¶ci Zastêpcy Sekretarza Generalnego OPM, funkcjê tymczasowego Zastêpcy Sekretarza Generalnego obejmie jedna ze wskazanych przeze mnie osób.
Wstêpnie proponujê, by jedn± z takich osób by³ Bruthus Perun, Koordynator ds. Promocji OPM. Kolejnymi osobami mogliby byæ Marcin Po¶piech, Dyrektor Gabinetu SG OPM (z tym, ¿e wiem, i¿ zamierza z³o¿yæ rezygnacjê) oraz Alexander Bleeser, przewodnicz±cy Komisji ds. Gospodarczych (którego dodatkowo zachêcam do zaktywizowania Komisji).
Proszê wspomniane osoby o kontakt na priv. Proszê te¿ o ewentualne inne kandydatury.
Dziêkujê za zg³oszenie mojej kandydatury. Je¶li nie bêdzie sprzeciwów, zgadzam siê. Za pó³tora tygodnia wrócê z urlopu i bêdê mia³ wiêcej czasu, równie¿ na OPM. Chwilowo, awaryjnie mogê podj±æ siê ewentualnego zastêpstwa.
Wandejski Sarmata, bezpañstwowiec,
by³y Zastêpca Sekretarza Generalnego OPM |
|
| Author |
Piotr Koscinski

Rank 6

|
| Posted on 08.08.2008 01:22:37 |
|
|
Dzia³aj±c na podstawie art. 17 Karty OPM powo³ujê Bruthusa Peruna na funkcjê tymczasowego Zastêpcy Sekretarza Generalnego OPM.
Obowi±zki tymczasowego ZSG pan Bruthus Perun przejmie w nastêpuj±cej sytuacji:
- na polecenie Sekretarza Generalnego, w razie nieobecno¶ci Zastêpcy Sekretarza Generalnego,
- podczas zapowiedzianej nieobecno¶ci Sekretarza Generalnego oraz równoczesnej, zapowiedzianej nieobecno¶ci Zastêpcy Sekretarza Generalnego,
- w razie zapowiedzianej lub niezapowiedzianej nieobecno¶ci Sekretarza Generalnego, trwaj±cej d³u¿ej ni¿ 48 godzin, oraz równoczesnej niezapowiedzianej nieobecno¶ci Zastêpcy Sekretarza Generalnego, je¶li pan Bruthus Perun stwierdzi, ¿e jest niezbêdne wype³nianie obowi±zków Sekretarza Generalnego.
Wobec nieobecno¶ci ZSG proszê pana Peruna o podjêcie obowi±zków tymczasowego ZSG i skontrolowanie sytuacji misji OPM w Su³tanacie Al Rajn i w razie potrzeby przejêcie kierownictwa misji do czasu powrotu jej szefa.
diuk Piotr Ko¶ciñski
Sekretarz Generalny
Organizacji Polskich Mikronacji |
|
| Author |
Anarchia Napalm Perun

Rank 3

|
| Posted on 08.08.2008 09:26:07 |
|
|
Dziêkujê za mianowanie. Spraw± Al- Rajn zajmê siê ju¿ od poniedzia³ku ("ju¿", poniewa¿ sam jestem na urlopie, dodatkowo napiêta sytuacja w MW zmusza mnie do zajêcia siê sprawami Ojczyzny, jako ¿e zastêpujê obecnie zarówno Mandragora Socjogramu jak i Trybuna Ludowego).
Pozdrawiam
Wandejski Sarmata, bezpañstwowiec,
by³y Zastêpca Sekretarza Generalnego OPM |
|
| Author |
Mateusz Walczak

Rank 4

|
| Posted on 09.08.2008 00:12:30 |
|
|
Tak¿e gratulujê. Co do Misji OPM uwa¿am, ¿e zastêpstwo nie jest potrzebne - strony dyskutuj±. Je¶li jednak dzia³oby siê co¶ niepokoj±cego, to niektórzy maj± do mnie kontakt telefoniczny, proszê wtedy o cynk, gdyby siê dzia³o co¶ z³ego, to wtedy mo¿e JE Bruthus zainterweniowaæ.
Pozdrawiam
Mateusz Walczak,
Ksi±¿ê Elfidy |
|