| Author |
Morvan a sprawa Tuolelenkki |
KAM

Rank 1

|
| Posted on 07.04.2008 16:22:52 |
|
|
Chcia³bym poruszyæ jeszcze raz sprawê Tuolelenkki Rhadmora i urojeñ Radeckiego. ZIT jest integraln± historyczn± czê¶ci± Królestwa Marchewki (aktualnie pod postaci± Korony Kombinatu Jajeczka - prowincji Erboki) i jako takie oddane zosta³o pod wieczyste, niezbywalne u¿ytkowania Rhadmorowi Van Helsingowi. To, co zrobi³ M. Radecki jest jawn± kradzie¿±. Ja narysowa³em Tuolelenkkê i to ja zarz±dzam jej map±. Rhadmor zosta³ oszukany przez Morvan co do traktatu.
Co do Tuolelenkki - sta³a siê ona czê¶ci± Erboki 15.12.2007 na podstawie mojego dekretu. Niniejszym ¿±dam usuniêcia mojej mapy Imperium Tuolelenkki z mapy OPM i strony Morvanu. O¶wiadczam tak¿e, i¿ Morvan oraz M. Radecki nie maj± praw do nazwy, ziem, symboli oraz stron Tuolelenkki, gdy¿ s± one w³asno¶ci± moj± i Rhadmora.
Edited by KAM on 07.04.2008 16:24:06 |
|
| Author |
RE: Morvan a sprawa Tuolelenkki |
czarnecki_michal

Rank 2

|
| Posted on 07.04.2008 19:41:11 |
|
|
|
KAM napisa³/a:
Chcia³bym poruszyæ jeszcze raz sprawê Tuolelenkki Rhadmora i urojeñ Radeckiego. ZIT jest integraln± historyczn± czê¶ci± Królestwa Marchewki (aktualnie pod postaci± Korony Kombinatu Jajeczka - prowincji Erboki) i jako takie oddane zosta³o pod wieczyste, niezbywalne u¿ytkowania Rhadmorowi Van Helsingowi. To, co zrobi³ M. Radecki jest jawn± kradzie¿±. Ja narysowa³em Tuolelenkkê i to ja zarz±dzam jej map±. Rhadmor zosta³ oszukany przez Morvan co do traktatu.
Co to znaczy "oszukany"? W jaki sposób? Czy sugeruje Ekscelencja, ¿e w czasie podpisania Traktatu Radoszyckiego Rhadmor by³ nie w pe³ni poczytalny, lub zamroczony? Takie t³umaczenia do mnie nie trawiaj±.
Wieczyste, niezbywalne - tylko ¿e w ¶wietle tego traktatu Rhadmor prawa siê tego zby³. Nie ma co do tego ¿adnych w±tpliwo¶ci.
Uwa¿am, ¿e ci±g³e poruszanie tego tematu mija siê z celem.
Micha³ Czarnecki
Mandragor Socjogramu
Szef Wandejskiej Delegacji przy OPM |
|
| Author |
Mateusz Walczak

Rank 4

|
| Posted on 07.04.2008 22:28:17 |
|
|
Pargnê tylko przypomnieæ, co jest moim administratorskim obowi±zkiem, ¿e u¿ytkownicy niereprezentanci mog± wypowiadaæ siê jedynie w sekretariacie i pisac jakie¶ wnioski (typu o przyjêcie do OPM, etc.). Z tego co wiem i wyczyta³em, Erboka nie zg³osi³a Reprezentanta o pseudonimie KAM, dlatego wypowiadanie siê w Gmachu w temacie, w którym niereprezentant nie mo¿e siê wypowiadaæ jest niezbyt zgodne z zasadami.
Nie chce podejmowaæ samodzielnych decyzji, ale wnoszê o usuniêcie w±tku i udzielania nagany dla osób, które nie bêdaæ reprezentantem wypowiadaj± siê w w±tkach innych ni¿ Sekretariat. Inaczej doprowadzimy do ba³aganu i do tego, ¿e ka¿dy bêdzie mó³ siê wszêdzie wypowiadaæ, a nie o to chodzi na forum OPM.
Pozdrawiam
Mateusz Walczak,
Ksi±¿ê Elfidy |
|
| Author |
Piotr Koscinski

Rank 6

|
| Posted on 08.04.2008 08:49:52 |
|
|
Wniosek s³uszny.
Odpowiednie dzia³ania bêda podjete.
diuk Piotr Ko¶ciñski
Sekretarz Generalny
Organizacji Polskich Mikronacji |
|
| Author |
KAM

Rank 1

|
| Posted on 14.04.2008 19:09:05 |
|
|
Proszê Ekscelencji - czy widza³ gdzie¶ Ekscelencja Rhadmora w pe³ni poczytalnego?
lks. Konrad II August
Lord Kurnik Senior Korony Kombinatu Jajeczka |
|
| Author |
Mateusz Walczak

Rank 4

|
| Posted on 14.04.2008 20:47:06 |
|
|
|
KAM napisa³/a:
Proszê Ekscelencji - czy widza³ gdzie¶ Ekscelencja Rhadmora w pe³ni poczytalnego?
Ekscelencjo,
Forum OPM to nie jest miejsce na tego typu rozmowy i manifestacje. Nie jest WE ani reprzentantem ani jakimkolwiek pracownikiem OPM. Dlatego ponawiam wniosek, tym razem jednak proszê o bana dla u¿ytkownika KAM. Nie mo¿emy tolerowaæ takiego zachowania i jedynie tak utrzymamy porz±dek na forum.
Pozdrawiam
Mateusz Walczak,
Ksi±¿ê Elfidy |
|
| Author |
Percian de Wega

Rank 4

|
| Posted on 14.04.2008 21:41:10 |
|
|
Królestwo Elderlandu w pe³ni popiera wniosek JE Mateusza Walczaka. OPM ma jednoczyæ, a takie zachowanie ca³kowicie temu zaprzeczaj±.
Percian de Wega
Dyrektor Gabinetu SG OPM
Jego Królewska Mo¶æ Senior
Królestwa Elderlandu |
|
| Author |
struszynski

Rank 2

|
| Posted on 15.04.2008 07:41:45 |
|
|
|
KAM napisa³/a:
Chcia³bym poruszyæ jeszcze raz sprawê Tuolelenkki Rhadmora i urojeñ Radeckiego.
KAM napisa³/a:
Wandystan stanowczo protestuje przeciwko u¿ywaniu takiego s³ownictwa i uprawianiu w OPM tanich gierek personalnych.
Tow. Struszyñski
(bez pe³nomocnictw, prywatnie)
Edited by struszynski on 15.04.2008 07:44:17 |
|
| Author |
Piotr Koscinski

Rank 6

|
| Posted on 15.04.2008 13:33:41 |
|
|
Do Ekscelencji lks. Konrada II Augusta, Lorda Kurnika Seniora Korony Kombinatu Jajeczka: informujê, ¿e zgodnie z Art. 11 Karty OPM bêdê zmuszony pozbawiæ Ekscelencjê mo¿liwo¶ci wypowiadania siê, gdy¿ Ekscelencja u¿ywa swojego uprawnienia w sposób naruszaj±cy idee niniejszej Karty.
diuk Piotr Ko¶ciñski
Sekretarz Generalny
Organizacji Polskich Mikronacji |
|