Ocena wątku:
  • 6 głosów - średnia: 3.5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Karczma pod Mitrą i Pastorałem
Radzę rzucić palenie, tym którzy jeszcze tego nie zrobili. Skutki odczuwam codziennie. Więcej zapachów, głęboki oddech, lepszy przypływ krwi Wink.
[Obrazek: pxHSe0MNuNQnNVRgrEQBRFCuoTWQFwOmri8J5KW5...authuser=0]
+ Fiodor Godunow
Wielki Inkwizytor
Odpowiedz

(06.11.2019, 01:38:39)Fiodor Godunow napisał(a): Radzę rzucić palenie, tym którzy jeszcze tego nie zrobili. Skutki odczuwam codziennie. Więcej zapachów, głęboki oddech, lepszy przypływ krwi Wink.

... i nieograniczony apetyt. Wink
(-) Mikołaj kardynał Dreder
Dziekan Kolegium Kardynalskiego
Gonfaloniere Wojsk Patriarszych
Odpowiedz

Cieszę się, że Bracia porzucili ten obrzydliwy nałóg. Sam nie paliłem, ale jakoś od zawsze papierosy darzę niechęcią. Nie lubię rozmawiać z palaczami, zawsze nieprzyjemnie od nich czuć. Nie wyobrażam sobie tak śmierdzieć. Smile A w domu czy w aucie jaki zapach. Okropność. I tyle kasy na to się wydaje.
Odpowiedz

Mi kiedyś przeszkadzał smród palacza, ale teraz mieszkam od paru lat w Krakowie i nie czuję różnicy.
Amethystus cardinalis Faradobus marchio Mediolani
Secretarius Status Sanctae Sedis · Universitatis Rotriensis Rector Magnificus
[Obrazek: 99633905753129374.png]
Odpowiedz

Ale największe gówno to i tak mefedron.
(~) Taddeo von Hippogriff-Piccolomini
Odpowiedz

(06.11.2019, 22:33:00)Ametyst I Dziecię napisał(a): Mi kiedyś przeszkadzał smród palacza, ale teraz mieszkam od paru lat w Krakowie i nie czuję różnicy.

Dobre! Smile Co na to inni Krakusy z Rotrii? Zaprotestują?
Odpowiedz

(07.11.2019, 08:06:17)Taddeo Piccolomini napisał(a): Ale największe gówno to i tak mefedron.

Amethystus cardinalis Faradobus marchio Mediolani
Secretarius Status Sanctae Sedis · Universitatis Rotriensis Rector Magnificus
[Obrazek: 99633905753129374.png]
[-] 1 użytkownik polubienia ten post.
  • Taddeo Piccolomini
Odpowiedz

A marihunaen?
Odpowiedz

A co to takiego? A komu to potrzebne?
Jego Wielkoksiążęca i Arcykatolicka Mość, 
Jego Eminencja x. dr net. Aurelio Lorenzo Carlo wielki książę kardynał de Medici y Zep
Dziekan Świętego Kolegium Kardynalskiego,
Prymas Brodrii,  Arcybiskup Trydentu, Wielki Książę Toskanii, etc.

[Obrazek: herb-uwschodniony.png]
[-] 4 użytkowników lubi ten post.
  • Ametyst I Dziecię, Maurycy Orański, Michelangelo Piccolomini, Taddeo Piccolomini
Odpowiedz

(07.11.2019, 16:05:44)Aurelio de Medici y Zep napisał(a): A co to takiego? A komu to potrzebne?
To takie gówno. Tanie coś po czym jesteś zjarany. Wśród młodzieży jest podnieta na to cuś.
(~) Taddeo von Hippogriff-Piccolomini
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek:
1 gości

Silnik forum © MyBB 2002-2026 Polskie tłumaczenie © MyBB PL 2007-2026 Styl © iAndrew 2016-2026 Edit © Axwell 2017-2026