Liczba postów: 258
Liczba wątków: 19
Otrzymane polubienia: 6 w 5 postach
Przyznane polubienia: 32
Punkty Aktywności: 203,04þ
Niech będzie pochwalony Jezus Chrystus!
Serdecznie witam wszystkich Dostojników i mieszkańców Państwa Kościelnego. Do Rotrii przybywam, aby rozpocząć swoją kapłańską przygodę.
Od jakiegoś czasu myślę już o tym, aby wstąpić w szeregi księży rotryjskich. Wreszcie, po rozmowie odbytej z Jego Eminencją Wilhelmem Orańskim, postanowiłem spróbować swoich sił. Mam nadzieję, że wszystko pójdzie zgodnie z Bożym planem.
Na co dzień mieszkam w Republice Bialeńskiej. Do niedawna byłem jej Prezydentem, ale podałem się do dymisji - teraz wolę wycofać się z wielkiej polityki. Jestem szeregowym Posłem, a moim głównym zajęciem jest opracowywanie aktów prawnych.
Czy przy okazji mojego postu powitalnego mógłbym prosić o zmianę imienia i nazwiska na: Tadeusz Krasnodębski? Od bardzo dawna nie posługuję się angielską wersją personaliów.
Serdecznie pozdrawiam.
(-) dr net. Tadeusz Krasnodębski, prof. UR
Szlachetny Pan, Pierwszy Minister Signorii Rotryjskiej, Prorektor Uniwersytetu Rotryjskiego, profesor nadzwyczajny Uniwersytetu Rotryjskiego, Dziekan Wydziału Prawa UR, kawaler Orderu Odrodzenia Księstwa Sieny, doktor. net prawa
Liczba postów: 642
Liczba wątków: 79
Otrzymane polubienia: 24 w 23 postach
Przyznane polubienia: 4
Punkty Aktywności: 1091,77þ
Witamy w Stolicy Apostolskiej
/-/ prof. dr hab. net. Ksawery kardynał van Berden
Świętego Kościoła Rotryjskiego Kardynał Senior
Liczba postów: 790
Liczba wątków: 38
Otrzymane polubienia: 36 w 30 postach
Przyznane polubienia: 49

Punkty Aktywności: 1303,55þ
Witam w Patrymonium. I witam też Eminencje prymasa po dość długiej przerwie.
Maurycy Wilhelm Jerzy Orański-Nassau
Wielki Marszałek Zakonu Najświętszej Maryi Panny Domu Niemieckiego w Jerozolimie
Liczba postów: 1247
Liczba wątków: 193
Otrzymane polubienia: 61 w 54 postach
Przyznane polubienia: 33

Punkty Aktywności: 2076,53þ
Witam serdecznie w Patrymonium św. Pawła! Raduję się, iż podróż przebiegła bezpiecznie.
Personalia zostały zmienione, przypominam iż są one również nowym loginem.
Wilhelm Jan Orański-Nassau
Dziękuję za ciepłe przyjęcie!
Szlachetny Pan, Pierwszy Minister Signorii Rotryjskiej, Prorektor Uniwersytetu Rotryjskiego, profesor nadzwyczajny Uniwersytetu Rotryjskiego, Dziekan Wydziału Prawa UR, kawaler Orderu Odrodzenia Księstwa Sieny, doktor. net prawa
Liczba postów: 91
Liczba wątków: 16
Otrzymane polubienia: 0 w 0 postach
Przyznane polubienia: 0
Punkty Aktywności: 0,3þ
Witamy!
/-/Hrabia Daniel Krak SJ
Liczba postów: 1707
Liczba wątków: 236
Punkty Aktywności: 9,5þ
Niech będzie pochwalony Jezus Chrystus. Szkoda Bracie, że nie wybrałeś zakonu kontemplacyjnego.
Liczba postów: 855
Liczba wątków: 148
Otrzymane polubienia: 41 w 27 postach
Przyznane polubienia: 1

Punkty Aktywności: 457,58þ
Tadziu, szczęść Boże!
Jego Wielkoksiążeca i Arcykatolicka Wysokość Trup,
prof. net. Karol II Wawrzyniec kardynał de Medici i Zep
w historii: Patriarcha Leon III, król Skarlandu, Rotrii, Niderlandów, Estelli,
Wielki Książę Toskanii, książę Surmenii, RONu, margrabia Bialenii.
Obecnie: truchło w grobowej tumbie.
Czasem lepiej dopełnić aktu wiecznej śmierci, niż wiecznie umierać.
Ponownie dziękuję za powitanie.
(19.03.2017, 18:22:50)Paolo della Chiesa napisał(a): Niech będzie pochwalony Jezus Chrystus. Szkoda Bracie, że nie wybrałeś zakonu kontemplacyjnego.
Bracie, JE Kardynał skontaktował się ze mną i zasugerował Towarzystwo Jezusowe. Jak na początkującego Rotryjczyka myślę, że dobrze wybrałem swoją drogę.
Liczba postów: 1707
Liczba wątków: 236
Punkty Aktywności: 9,5þ
(19.03.2017, 18:45:27)Tadeusz Krasnodębski napisał(a): Ponownie dziękuję za powitanie. 
(19.03.2017, 18:22:50)Paolo della Chiesa napisał(a): Niech będzie pochwalony Jezus Chrystus. Szkoda Bracie, że nie wybrałeś zakonu kontemplacyjnego.
Bracie, JE Kardynał skontaktował się ze mną i zasugerował Towarzystwo Jezusowe. Jak na początkującego Rotryjczyka myślę, że dobrze wybrałem swoją drogę. 
Oczywiście, rozumiem. Powiedziałem Jego Eminencji, że rozważałeś v-kapłaństwo, dlatego właśnie się z Tobą skontaktował.
|