Liczba postów: 2699
Liczba wątków: 332
Otrzymane polubienia:
753 w 527 postach
Przyznane polubienia: 819

Punkty Aktywności: 11599,03þ
Również serdecznie gratuluję!
Jego Wielkoksiążęca i Arcykatolicka Mość,
Jego Eminencja x. dr net. Aurelio Lorenzo Carlo wielki książę kardynał de Medici y Zep
Dziekan Świętego Kolegium Kardynalskiego,
Prymas Brodrii, Arcybiskup Trydentu, Wielki Książę Toskanii, etc.
Liczba postów: 301
Liczba wątków: 67
Otrzymane polubienia:
1 w 1 postach
Przyznane polubienia: 1

Punkty Aktywności: 116,89þ
Nie wiem czy ktoś tu z obecnych pamięta czasy, gdy Państwo Kościelne Rotria i Królestwo Elderlandu łączyły więzy braterstwa i przyjaźni, a królów elderlandzkich koronował arcybiskup Elderu. Dawne to czasy, ale więzy Korony Elderlandzkiej i Kościoła Rotryjskiego były tak znaczące, że król Patrik I przyjął święcenia kapłańskie i był orędownikiem unii łączącej Państwo Kościelne z Królestwem Elderlandu. We względnym pokoju owe przymierze trwało do schyłku panowania Hadrian August, który był też ostatnim namaszczonym przez Kościół władcą Elderlandu. Dziś jednak Kościół Rotryjski obcy jest Koronie Elderlandzkiej, która w unii z Królestwem Dremlandu zaprzestała tradycji koronacji w rycie rotrysjiskim.
Liczba postów: 790
Liczba wątków: 38
Otrzymane polubienia:
36 w 30 postach
Przyznane polubienia: 49

Punkty Aktywności: 1303,55þ
Mamy przecież jakieś drużyny w Lidze Orientyki. Może któryś z trenerów podjąłby się prowadzenia reprezentacji?
Maurycy Wilhelm Jerzy Orański-Nassau
Wielki Marszałek Zakonu Najświętszej Maryi Panny Domu Niemieckiego w Jerozolimie
Liczba postów: 1707
Liczba wątków: 236
Otrzymane polubienia:
0 w 0 postach
Przyznane polubienia: 0
Punkty Aktywności: 9,5þ
Ja prowadzę AC Sienę, ale nie podołam dodatkowemu teamowi. Z tego co wiem to Jego Eminencja Wilhelm Orański zainteresowany jest x11. Może zostałby selekcjonerem drużyny narodowej?
Liczba postów: 112
Liczba wątków: 10
Otrzymane polubienia:
7 w 6 postach
Przyznane polubienia: 6
Punkty Aktywności: 53,68þ
Pamiętajcie, że aby móc mieć reprezentację potrzeba dwóch drużyn klubowych.
/-/
Ludwik Tomović
Gubernator Konfederacji Sclavińskiej