Liczba postów: 1611
Liczba wątków: 102
Otrzymane polubienia:
209 w 172 postach
Przyznane polubienia: 208
Punkty Aktywności: 3673,21þ
Ja również serdecznie witam w Patrymonium Pawłowym.
Liczba postów: 3
Liczba wątków: 1
Otrzymane polubienia:
0 w 0 postach
Przyznane polubienia: 0
Punkty Aktywności: 53,72þ
Nie do końca "ogarniam" to forum ale myślę że udało mi się włączyć PW.
Liczba postów: 18
Liczba wątków: 1
Otrzymane polubienia:
0 w 0 postach
Przyznane polubienia: 0
Punkty Aktywności: 194,12þ
Wasza Świątobliwość
Wasze Eminencje
Przewielebni Ojcowie
Jestem z woli mego Cesarza i Apostolskiego Króla Regentem Monarchii Naddunajskiej, a z woli wyborców Prezydentem Rządu JCiKM.
Pozwoliłem sobie nie zakładać nowego, powitalnego wątku ponieważ rozmowy jakie prowadził JE at Atera mam honor i zaszczyt kontynuować.
Mam świadomość,że przybywam do Państwa Kościelnego w czasie dla niej trudnym., czas wojenny nie sprzyja rozmową ale mam nadzieję,że uda się nadrobić zaległości i nawiązać stosunki pomiędzy naszymi państwami.
Składam na ręce Waszej Świątobliwości, w imieniu Najjaśniejszego Pana, pozdrowienia i życzenia szybkiego zakończenia konfliktu i szybkiej odbudowy Rotrii.
Chcę też zaoferować, o ile będzie taka wola, pomoc materialną dla Rotrii, żywność, leki, a także szpitale wojskowe na terenie Czech.
pozostaję sługą uniżonym Waszej Świątobliwości i Stolicy Apostolskiej
Borys Targersdorf baró
palatinus rengi Hungarie
Liczba postów: 642
Liczba wątków: 79
Otrzymane polubienia:
24 w 23 postach
Przyznane polubienia: 4
Punkty Aktywności: 1091,77þ
Wasza Ekscelencjo,
serdecznie witamy w Stolicy Apostolskiej. Radzi jesteśmy z odwiedzin tak zacnego delegata. Dziękujemy również za złożone wyrazy wsparcia. Wieczne Miasto wieloma było już targane incydentami, lecz dzięki obrońcom swym, w imię Boże działającym - pozostaje
semper invictae 
.
Wyrazy apostolskiego pozdrowienia i błogosławieństwa dla Waszej Ekscelencji oraz wszystkich rodaków w Monarchii
†
(-) Silvester PP. I
/-/ prof. dr hab. net. Ksawery kardynał van Berden
Świętego Kościoła Rotryjskiego Kardynał Senior
Liczba postów: 1247
Liczba wątków: 193
Otrzymane polubienia:
61 w 54 postach
Przyznane polubienia: 33

Punkty Aktywności: 2076,53þ
Witam Ekscelencję w Patrymonium świętego Pawła. Cieszę się, że Jego Cesarska i Królewska Mość wysłał na nasze ziemie swego przedstawiciela. Odnośnie kontynuacji rozmów, które podjąłem z JCiKM, proszę o kontakt via priv lub GG.
Wilhelm Jan Orański-Nassau