ZamkniÄty przez: rybczak 2007-07-19, 10:23 |
WYBORY! |
| Autor |
WiadomoĹÄ |
rybczak
Administrator Kochany Pavielek

DoĹÄ
czyĹ: 12 Maj 2007 Posty: 93
|
|
|
|
 |
daniel_chojnack
Push-Upek
DoĹÄ
czyĹ: 24 Cze 2007 Posty: 9
|
WysĹany: 2007-06-24, 12:53
|
|
|
Szanowni mieszka?cy Tropicany! Chciałbym zgłosić swoją kandydaturę do Senatu.
Daniel baronet Chojnacki
ID: A8208
Minister Spraw Obywatelskich w rządzie Dariusza Makowskiego, Przewodniczacy Sarmackiej Partii Demokratycznej, Poseł z ramienia SPD, Dyrektor Centrum Promocji i Informacji KMG, współorganizator Międzynarodowych v-Targów Turystycznych Grodzisk 2007 |
_________________ Daniel baronet Chojnacki
Przewodniczący Sarmackiej Partii Demokratycznej
El Prezesione de la Informatique Bandas |
|
|
|
 |
vonKiechajas
Hrabia

czyĹ: 20 Cze 2007 Posty: 75 SkÄ
d: Teutonia
|
WysĹany: 2007-06-24, 13:40
|
|
|
Queridas habitantes de la Tropicana!
Zgłaszam swoją kandydaturę do Senatu Republiki.
Timios hrabia Kiechajas
ID: A4412
Pełnione funkcje: wielokrotnie poseł na Izbę Poselską Księstwa; Senator Marchii Teuto?skiej, Minister Spraw Obywatelskich KS, Minister Samorządu Terytorialnego KS, Minister-Kanclerz KS, Namiestnik pro tempore Marchii Teuto?skiej, wiceprzewodniczący Narodowego Związku Monarchistycznego.
Obecnie: Sekretarz Republiki Tropicany, redaktor Wieści Teuto?skich i Tropica?czyka, prezes ekstraklasowej drużyny piłkarskiej Słoneczko Playa. Członek NZM. |
_________________ Timios hrabia Kiechajas h. Marchia,
GG:3609047, tlenID:stormy6 |
|
|
|
 |
Simone Liberi
Kawaler

czyĹ: 24 Cze 2007 Posty: 36 SkÄ
d: Sola
|
WysĹany: 2007-06-24, 16:05
|
|
|
Też zgłaszam kandydaturę.
Simone kaw. Liberi h. Omerta
ID: A5787
W Księstwie Sarmacji od 5 grudnia 2005 r. W przeszłości burmistrz miasta Eltdorf, Sekretarz w kancelarii Namiestnika Marchii Teuto?skiej i żołnierz Książęcych Sił Zbrojnych. Były członek Sarmackiej Partii Demokratycznej, sarmacki patriota, demokrata, filozof, centralno lewicowy polityk.
Dotrzymuje złożonych obietnic, nie łamie przysięgi. Popiera równouprawnienie niezależnie od rasy, płci, wyznania, poglądów czy narodowości. Jest za świeckością pa?stwa i tolerancją światopoglądową.
Uznając, iż jedyną właściwą w naszych czasach drogę dla Sarmacji wskazuje Stronnictwo Wirtualno Systemowe, niedawno wstąpił w szeregi tej partii. Kiedyś pełnił urząd Wiceministra Spraw Obywatelskich Księstwa Sarmacji z ramienia Sarmackiej Partii Demokratycznej, po kilku tygodniach jednak zrezygnował z osobistych powodów. |
_________________ A5787 - Simone "Silent Man" kaw. Liberi h. Omerta
Senator Republiki Tropicany
GG: 9597236 |
| Ostatnio zmieniony przez Simone Liberi 2007-07-04, 12:50, w caĹoĹci zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
Marek Lipa
czyĹ: 19 Cze 2007 Posty: 80
|
WysĹany: 2007-06-24, 16:24
|
|
|
Zgłaszam swoja kandydature do Senatu
Marek kaw. Lipa-Abramowicz-Chojnacki h.Leliwa
ID: A7718
W Sarmacji od 02 września 2006r. Obywatel Księstwa Sarmacji. Członek partii UKL, w przeszłości jej sekretarz, obecnie w Administracji KSZ, odznaczony następującymi odznaczeniami Brązowy Medal Zasługi (III st.), Medal Ofiarodawców Sarmacji, Brązowy Krzyż Zasłużonych Czarnolesian. Właściciel I zarządca kilku firm syriuszowych, startował w wyborach do IP. Od początku związany z Czarnolasem, komendant straży pożarnej w Czarnolesie. Redaktor Go?ca Czarnoleskiego. O maja tego roku wice Przewodniczący Rady Kasztela?skiej. 25 maja, w dzien piątej rocznicy powstania Księstwa Sarmacji, został nobilitowany do tytułu Kawalera. O niedawana mieszkanieć Soli, Republika Tropicany |
_________________ Marek kaw. Lipa-Abramowicz-Chojnacki h. Leliwa
Minister Kultury Republiki Tropicany
A7718, GG:7925458 |
|
|
|
 |
krzeminski
MST
czyĹ: 17 Maj 2007 Posty: 13 SkÄ
d: Grodzisk
|
WysĹany: 2007-06-24, 19:16
|
|
|
Zgłaszam swoją kandydaturę do Senatu Republiki:
Imię i nazwisko: Maciej baronet Krzemi?ski h. Czwórkrzyż
ID: A5543
W Sarmacji od 25 pa?dziernika 2005 roku. Od lutego 2006 roku członek SPD. Latem 2006 pełniłem funkcję Wiceprzewodniczącego SPD. W sierpniu 2006 roku w okresie upadku Soli pełniłem przez krótki okres czasu funkcję jej Burmistrza. Od września do grudnia 2006 byłem Wiceministrem Samorządu Terytorialnego w rządzie Koniasa. W rządzie Makowskiego byłem zarówno Wiceministrem jak i Ministrem Samorządu Terytorialnego. Opiekowałem się również przez ostatnie parę tygodni Rankingiem Miejscowości. Podczas obchodów 5-lecia Sarmacji otrzymałem tytuł baroneta.
Chcę, aby Nasza Tropikana była najaktywniejszą prowincją. Musimy przyciągać nowych, aktywnych mieszka?ców. Jeżeli zostanę przez Was wybrany będę starał się z całych sił, aby Tropikana była prowincją marze?. Chciałbym rozwinąć turystykę regionalną poprzez budowę Centrum Turystycznego Republiki Tropikany oraz remont Portu Lotniczego w Soli, tak aby mógł przyjmować Boeingi 767 i 787 :). Chcę także ułatwić dojazd ze stolicy do innych miejscowości poprzez budowę kolei i sieci dróg. Zapewniam, że głos oddany na mnie nie będzie głosem zmarnowanym. |
_________________ Maciej baronet Krzemiński herbu Czwórkrzyż
Prezes Teutońskiego Holdingu Przemysłowego
Wiceminister Finansów i Gospodarki
Radny Miasta Stołecznego Soli |
|
|
|
 |
michaszek
DoĹÄ
czyĹ: 19 Cze 2007 Posty: 1
|
WysĹany: 2007-06-25, 21:44
|
|
|
Zgłaszam kandydature.
Wojtek Urban
ID:A6971
W Księstwie Sarmacji jestem od 13 kwietnia 2006, i od całkiem niedawna zamieszkuje Solę. Jestem również pilotem 21 Dywizjonu Mysliwskiego - 1 Tropicańskiego. Pragnę aby Tropicana rozwijała sie, rozkwitła i cały czas ewoluowała |
|
|
|
 |
zbbrow
Administrator

DoĹÄ
czyĹ: 12 Maj 2007 Posty: 82
|
WysĹany: 2007-06-25, 23:49
|
|
|
| michaszek napisaĹ/a: | Zgłaszam kandydature.
Wojtek Urban
ID:A6971
W Księstwie Sarmacji jestem od 13 kwietnia 2006, i od całkiem niedawna zamieszkuje Solę. Jestem również pilotem 21 Dywizjonu Mysliwskiego - 1 Tropicańskiego. Pragnę aby Tropicana rozwijała sie, rozkwitła i cały czas ewoluowała |
Ha, ha! Mówiłem, że przyjdziesz |
|
|
|
 |
Jakub Petryszyn
czyĹ: 26 Cze 2007 Posty: 9 SkÄ
d: Zielona Góra
|
WysĹany: 2007-06-26, 18:21 Zgłaszam moją kandydaturę do Senatu Tropicany.
|
|
|
Szanowni mieszkańcy Tropicany chcaiłbym zgłosić moją kandydaturę do Sentu .
Imię i Nazwisko:Jakub Petryszyn
ID:A8915
GG:8163611
E-mail: [email protected]
W Sarmacji mieszkam od niedawna bo od 53 dni, lekko ponad tydzień temu otrzymałem obywatelstwo. Pełnię aktualnie funkcję Dyrektora Departamentu Stosunków Dyplomatycznych w Trizondalu i jest to jak na razie jedyne moje wyższe stanowisko. Nie jestem w żaden sposób powiązany z żadną partią Sarmacką. Jeśli zostanę wybrany będę z całych sił dążył do tego by Tropican ciągle dynamicznie się rozwijała i kiedyś stała się najlepszą ze wszystkich prowincji Sarmacji. Sam posiadam kilka pomysłów które mogły by się tutaj z powodzeniem przyjąć. Mam nadzieję iż mieszkańcy Tropicany dadzą mi w wyborach szansę w tych wyborach.
Z poważaniem
Jakub Petryszyn |
_________________ Jakub Petryszyn |
|
|
|
 |
rybczak
Administrator Kochany Pavielek

DoĹÄ
czyĹ: 12 Maj 2007 Posty: 93
|
WysĹany: 2007-06-28, 20:39
|
|
|
| Pragnę przypomnieć, że dziś mija termin zgłaszania kandydatur. Jeżeli ktoś chce się zgłosić a jeszcze tego nie zrobił ma na to ponad 2 godziny. |
_________________ Paviel bnt Browarczyk
El Presidente Junior |
|
|
|
 |
Jakub Petryszyn
czyĹ: 26 Cze 2007 Posty: 9 SkÄ
d: Zielona Góra
|
WysĹany: 2007-06-30, 07:42 Powiadomienie.
|
|
|
Drozdy Troipcanczycy wrzie gdybyście jednak wybrali mnie na senatora oświadczam że funkcję mogę pełnić dopiero od 15 lipca. Powodem tego jest mój wcześniej nie planowany wyjazd do pewnej miejscowości gdzie nie mam szans na jakikolwiek dostęp do internetu.
Życzę wszystkim miłych wakacji. |
_________________ Jakub Petryszyn |
|
|
|
 |
Simone Liberi
Kawaler

czyĹ: 24 Cze 2007 Posty: 36 SkÄ
d: Sola
|
WysĹany: 2007-07-19, 02:08