Oczywiście, jest mi to widome i gwarantuję, że nie posiadam żadnych zaległości. Proszę zauważyć, że w pierwszej kwestii ceremonii koronacyjnej występuje takowy tytuł ("Na czele pochodu maszerują żołnierze, za nimi idą wysocy urzędnicy i dostojnicy razem z Prymasem, na końcu można dostrzec Jej Majestat Eleonorę I, której towarzyszy małżonek Jego Królewska Mość Marcos apo Zep", " Procesja wchodzi do katedry, a Ich Królewskie Mości wysiadają z karocy"). Niezaprzeczany jest fakt posiadania godności królewskiej przez Jego Królewską Mość Marcosa apo Zep, jednakże zaproszenie kierowane było do przedstawiciela Królestwa Surmeńskiego, gdzie Regentowi/Wicekrólowi przysługuje tytuł Jego Królewska Wysokość - taka tytulatura pojawia się w oficjalnych aktach prawnych wydawanych przez tamtejszego Króla. Od MSZ Skarlandu otrzymałem wytyczne do kogo należy wysłać zaproszenie kierowane do Surmenii i zastosowałem tamtejszą tytulaturę, która przypisana jest do piastowanej tam godności. Nadinterpretacje pewnych faktów nie są wskazane, gdyż nie mają z rzeczywistością wiele wspólnego.