Autor W�tek: Wniosek o nadanie obywatelstwa [NADANO]  (Przeczytany 328 razy)

0 u�ytkownik�w i 1 Go�� przegl�da ten w�tek.

• Go��
Wniosek o nadanie obywatelstwa [NADANO]
« dnia: Niedziela, 5 Pa� 2014, 17:13:33 »
Wniosek o nadanie obywatelstwa Królestwa Skarlandu

Imię i Nazwisko: Carlos José de Olivares

Wspólnota Autonomiczna:  Gailicia y Leon

Informacje o Sobie: w mikronacjach działem już od  9 lat, działem w Królestwie Scholandii oraz w Austro-Węgrzech, później krótko w Królestwie Elderlandu. Po długiej przerwie postanowiłem powrócić i podzielić się z wami moi doświadczeniem. Bardzo interesuje mnie historia oraz kultura Hiszpanii, a moim ulubionym okresem jest epoka Króla Karola I oraz Filipa II.

Inne Obywatelstwa: brak

(-) Carlos José de Olivares

Offline Norbert I Catalan

• Król
  • Filar państwa
  • Wiadomo�ci: 2227
    • Status GG
    • http://www.scarlana.eu
Odp: Wniosek o nadanie obywatelstwa
« Odpowied� #1 dnia: �roda, 8 Pa� 2014, 16:04:44 »
W związku z przekroczeniem 3 dniowego okresu rozpatrywania wniosku przez Jej Królewską Mość, sprawę przejmuje Ministerstwo Spraw Wewnętrznych Królestwa Skarlandu, które na mocy zarządzenia Ordenanza del Ministerio de Gobernación 3/2014 postanowiło o nadaniu Panu Carlosowi José de Olivares obywatelstwa skarlandzkiego.
Aby zarządzenie weszło w życie Pan Carlos José de Olivares jest zobowiązany do wygłoszenia przysięgi obywatelskiej następującej treści:
Ja: ..................... przysięgam, że jako obywatel skarlandzki, będę wspierał całe Królestwo Skarlandu, oraz będę bronił Go przed wszelkimi przejawami agresji. Przysięgam wirność Królestwu Skarlandu, Królowi, Kortezom Generalnym oraz Narodowi Skarlandzkiemu.

(-) Norbert I de Catalán
Król Senior Skarlandu i Tytularny Król Francji
"¿Porqué no te callas?" - Juan Carlos I do Prezydenta Wenezueli

Carlos José de Olivares

• Go��
Odp: Wniosek o nadanie obywatelstwa [Procedura trwa]
« Odpowied� #2 dnia: Sobota, 25 Pa� 2014, 11:26:08 »
Ja Carlos José de Olivares przysięgam, że jako obywatel skarlandzki, będę wspierał całe Królestwo Skarlandu, oraz będę bronił Go przed wszelkimi przejawami agresji. Przysięgam wirność Królestwu Skarlandu, Królowi, Kortezom Generalnym oraz Narodowi Skarlandzkiemu.