0 u�ytkownik�w i 1 Go�� przegl�da ten w�tek.
Drodzy Skarlandczycy. Nie tak dawno obchodziliśmy Święta Bożego narodzenia, a już wielkimi krokami zbliża się Nowy Rok. Nowy rok, który miejmy nadzieję, przyniesie nam dalsze sukcesy i przyczyni się do umocnienia i wzrostu potęgi Imperium Skarlandzkiego. Dzięki pomocy wiernych obywateli Królestwo Skarlandu przekształciło się w dumne Imperium, w formie całkowicie odmiennej, niż pierwotnie zakładaliśmy. Szereg reform sprawił, że zarówno w naszych i jak mniemam w waszych oczach ,Skarland stał się państwem bardziej atrakcyjnym i przyjaznym. Wyrażamy nadzieję, że zaowocuje to napływem nowych mieszkańców. Dzisiejszy Skarland ma przed sobą świetlaną przyszłość, ale tylko od nas zależy jak potoczą się jego dalsze losy. Pamiętajmy, że w dzisiejszych czasach jedność narodu buduje potęgę państwa. Gdy trzon państwa rozsadzają spory i walki elit , to wysiłek poświęcony jego budowaniu może szybko przerodzić się w chaos, który doprowadzi państwo na skraj upadku. Dlatego liczę, że wasza mądrość i rozwaga będzie jednać nasze królestwo i doprowadzi do jego rozkwitu. Jedność Narodu, jego solidarność , oraz poczucie tożsamości narodowej jest podstawowym fundamentem, który w odpowiednich warunkach poprowadzi nasze Imperium wyłącznie ku lepszemu. Kończąc pragniemy ogłosić, że za wielki wkład w rozwój Imperium pragniemy nagrodzić Don Fernando Lusia de Cordoba tytułem wicehrabiego, Don Raimundo José de Córdoba tytułem barona, Don Fernando Alvaresa de Cordoba tytułem Kawalera oraz odznaczyć Jego Wysokość Norberta Orderem Złotego Runa Domu Katalońskiego./-/ Leonor I