Autor W�tek: Ciof!  (Przeczytany 330 razy)

0 u�ytkownik�w i 1 Go�� przegl�da ten w�tek.

Offline Akrypa Rabotowicz

• Gość Zagraniczny
  • Gość
  • *
  • Wiadomo�ci: 5
  • Ambasador RB w IS
Ciof!
« dnia: Wtorek, 28 Lip 2015, 11:52:59 »
Ciof!*

Przybyłem tu z rozkazu wielkiego prezydenta Republiki Bialeńskiej, który nigdy nie śpi bo pilnuje by obywatelom RB żyło się dobrze,
Andrzeja Swarzewskiego. Mam pełnić w wielkim Imperium Skarlandu rolę ambasadora. Niektórzy mogą mnie kojarzyć inni nie ale liczę na ciepłe powitanie.

*Bialeńskie witaj.
"Był tylko jeden taki, co mnie zrozumiał. A i ten mnie nie zrozumiał." - Georg Wilhelm Friedrich Hegel
"Masturbacja ma się tak do seksu jak filozofia do rzeczywistości. " - K. Marks
"Przyjaźń to cudowna i potężna siła, zawsze pomoże trafić na właściwą ścieżkę. " - Twilight Sparkle
"Widziałaś kiedyś księżyc wschodzący nad Pustkowiami? Żałuję, że nie mogłam dać ci czegoś równie wspaniałego.” - Littlepip
"W rodzinie mężczyźni są burżuazją; kobieta reprezentuje proletariat. " - Fryderyk Engels
"Wielcy są wielcy tylko dlatego, że my klęczymy." - Max Stirner

Offline Carlos Lorenzo de Medici y Zep

• Rodzina Królewska
  • Filar państwa
  • Wiadomo�ci: 896
  • Król-Senior Imperium Skarlandu
    • Status GG
Odp: Ciof!
« Odpowied� #1 dnia: Wtorek, 28 Lip 2015, 12:42:43 »
Wasza Ekscelencjo

zgodnie z prośbą Jego Ekscelencji Swarzewskiego udzieliliśmy agrementu Panu Akrypie Rabotowiczowi, a nie Heglomarksowskiemu. Co więcej, czujemy ogromny niesmak widząc, że agrement miał być dla mężczyzny, a przyjechała "ambasadorka".  Również oburza nas fakt braku szacunku do władz Imperium i jego obywateli nie szanując jego tradycji.
Jego Wielkoksiążeca i Katolicka Mość,
Karol II Wawrzyniec de Medici i Zep
Wielki Książę Toskanii, Książę Florencji, Palestriny i Ferrary, Murcji i Móstoles,
Król-Męczennik Imperium Skarlandu,
Gonfalonier Wojsk Patriarszch

• Gość Zagraniczny
  • Gość
  • *
  • Ambasador RB w IS
« Odpowied� #2 dnia: Wtorek, 28 Lip 2015, 12:43:57 »
Wasza Ekscelencjo

zgodnie z prośbą Jego Ekscelencji Swarzewskiego udzieliliśmy agrementu Panu Akrypie Rabotowiczowi, a nie Heglomarksowskiemu. Co więcej, czujemy ogromny niesmak widząc, że agrement miał być dla mężczyzny, a przyjechała "ambasadorka".  Również oburza nas fakt braku szacunku do władz Imperium i jego obywateli nie szanując jego tradycji.
1. To nick. :P Który napisałem zanim zostałem Ambasadorem. Który możecie mi zmienić na Rabotowicz jak wam przeszkadza...
2. Mogę mówić w formie męskiej.
3. A gdzie brak szacunku dla IS? Jeśli już to dla prezydenta.
4. Avatar i opis jest z RB.
"Był tylko jeden taki, co mnie zrozumiał. A i ten mnie nie zrozumiał." - Georg Wilhelm Friedrich Hegel
"Przyjaźń to cudowna i potężna siła, zawsze pomoże trafić na właściwą ścieżkę. " - Twilight Sparkle
"Widziałaś kiedyś księżyc wschodzący nad Pustkowiami? Żałuję, że nie mogłam dać ci czegoś równie wspaniałego.” - Littlepip
"W rodzinie mężczyźni są burżuazją; kobieta reprezentuje proletariat. " - Fryderyk Engels

Offline Oliver de Funès

• Zasłużony mieszkaniec
  • Wiadomo�ci: 118
  • Warownym grodem jest nasz Bóg, orężem nam !
    • Status GG
« Odpowied� #3 dnia: Wtorek, 28 Lip 2015, 13:06:01 »
Señor,

Witam w Imperium Skarlandu. Z pewnością kreacja postaci, która w Bialenii jest niczym dziwnym może szokować obywateli żyjących w XVIII wiecznym Skarlandzie :)
(-) bp Oliver de Funès
- Biskup naczelny Kościoła Ewangelicznego
- Generalny kontroler finansów Imperium Skarlandu

• Gość Zagraniczny
  • Gość
  • *
  • Ambasador RB w IS
« Odpowied� #4 dnia: Wtorek, 28 Lip 2015, 13:07:59 »
Señor,

Witam w Imperium Skarlandu. Z pewnością kreacja postaci, która w Bialenii jest niczym dziwnym może szokować obywateli żyjących w XVIII wiecznym Skarlandzie :)
Rozumiem ale to jednak nie powód by od razu się awanturować. :)
Staram się nie łamać prawa jednak najpierw muszę mieć czas je poznać tak samo jak zwyczaje. No i trzeba zaakceptować, że jak jestem Ambasadorem RB to reprezentuje właśnie klimat RB.

Offline Philip van Egmond

• Gość
  • *
  • Wiadomo�ci: 17
    • Status GG
« Odpowied� #5 dnia: Wtorek, 28 Lip 2015, 14:13:35 »
klimat RB.
Przepraszam, co reprezentujesz? :D :D

A tak na serio to witaj i tutaj. ;)
/-/ Philip van Egmond