Korzystając z przerwy jaką zrobiłem sobie od władz centralnych postanowiłem popracować trochę na rzecz Wspólnoty Walencji i dać Pani Marii mocny argument przeciwko likwidacji samorządu
Wspólnota Walencji stanie się solidną wizytówką Królestwa Skarlandu i mam nadzieję, że Pani Marii spodoba się to co spotka ten region, a spotka go wiele dobrego - i kto wie może na stałe zostanę w samorządzie Wspólnoty Walencji...
Wspólnota jako region będzie kwitła a jedynymi miastami rozwijanymi jako tako będzie tylko obszar strefy metropolitalnej Walencji (Valencia - Merida - Girona), wielkim nakładem pracy powstanie wizytówka regionu czyli strona internetowa prezentującą kulturę regionu i może w niedalekiej przyszłości ponowimy próbę reaktywacji inicjatywny związanej z organizacją Expo.
Na chwilę obecną Walencja również na sportowo zwróci na siebie uwagę nie tylko Skarlandczyków ale i obywateli państw Mikroświata ponieważ reaktywowane zostaną zawody TMM (TrackMania Micronation) tak więc będzie to dobre zarówno dla regionu jak i Skarlandu.
Plan jest ambitny i liczę, że wiele z postawionych celów uda się zorganizować.