Autor W�tek: Władza  (Przeczytany 256 razy)

0 u�ytkownik�w i 1 Go�� przegl�da ten w�tek.

Offline Norbert I Catalan

• Król
  • Filar państwa
  • Wiadomo�ci: 2227
    • Status GG
    • http://www.scarlana.eu
Władza
« dnia: Niedziela, 29 Kwi 2012, 22:09:49 »
Korzystając z przerwy jaką zrobiłem sobie od władz centralnych postanowiłem popracować trochę na rzecz Wspólnoty Walencji i dać Pani Marii mocny argument przeciwko likwidacji samorządu  :D
Wspólnota Walencji stanie się solidną wizytówką Królestwa Skarlandu i mam nadzieję, że Pani Marii spodoba się to co spotka ten region, a spotka go wiele dobrego - i kto wie może na stałe zostanę w samorządzie Wspólnoty Walencji...  :D
Wspólnota jako region będzie kwitła a jedynymi miastami rozwijanymi jako tako będzie tylko obszar strefy metropolitalnej Walencji (Valencia - Merida - Girona), wielkim nakładem pracy powstanie wizytówka regionu czyli strona internetowa prezentującą kulturę regionu i może w niedalekiej przyszłości ponowimy próbę reaktywacji inicjatywny związanej z organizacją Expo.
Na chwilę obecną Walencja również na sportowo zwróci na siebie uwagę nie tylko Skarlandczyków ale i obywateli państw Mikroświata ponieważ reaktywowane zostaną zawody TMM (TrackMania Micronation) tak więc będzie to dobre zarówno dla regionu jak i Skarlandu.
Plan jest ambitny i liczę, że wiele z postawionych celów uda się zorganizować.  :)

(-) Norbert I de Catalán
Król Senior Skarlandu i Tytularny Król Francji
"¿Porqué no te callas?" - Juan Carlos I do Prezydenta Wenezueli

Offline María

• Filar państwa
  • Wiadomo�ci: 770
Re: Władza
« Odpowied� #1 dnia: Poniedzia�ek, 30 Kwi 2012, 01:05:26 »
Cytat: "Norbert I Catalan"
Korzystając z przerwy jaką zrobiłem sobie od władz centralnych postanowiłem popracować trochę na rzecz Wspólnoty Walencji i dać Pani Marii mocny argument przeciwko likwidacji samorządu  :D

Szczerze powiedziawszy, bardzo by mnie to cieszyło :)

Offline Fabio Schröder

• Mieszkaniec
  • **
  • Wiadomo�ci: 84
Re: Władza
« Odpowied� #2 dnia: Poniedzia�ek, 30 Kwi 2012, 14:08:45 »
Nie mogę się już doczekać pierwszych efektów pracy na rzecz Wspólnoty Walencji.
(–) Fabio Schröder,
mieszkaniec.