Autor W�tek: Rezygnacji z Urzędu N.Dowódcy Wielkiej Armady  (Przeczytany 254 razy)

0 u�ytkownik�w i 1 Go�� przegl�da ten w�tek.

Offline Felipe Miguel de Guzmán

• Grand
  • Zasłużony mieszkaniec
  • Wiadomo�ci: 272
Rezygnacji z Urzędu N.Dowódcy Wielkiej Armady
« dnia: Wtorek, 5 Sty 2016, 20:02:05 »
Wasza Arcykatolicka Mość,

Pragnę na ręce Waszego Majestatu złożyć urząd Naczelnego Dowódcy Wielkiej Armady. Moje obecne obowiązki nie pozwalają mi w należyty sposób sprawować tego ważnego urzędy, wiążę się to z moją działalnością w Zakonie Rycerzy Chrystusowych Ziemi Vandalskiej oraz z ostatnio uzyskaną nominacją na Wicekróla Indii Skarlandzkich. Mam nadzieję, że mój wniosek zostanie przez Wasz Majestat rzopatrzony pozytywnie, a Wasz Majestat pozostanie dla mnie łaskawa.

Z wyrazami estymy

Don Felipe Miguel de Guzmán
Hrabia Badajoz, Wicekról Indii Skarlandzkich

/-/Don Felipe Miguel de Guzmán SJ,
hrabia Badajoz

Offline Doña Leonor Catalina de Médici

• Rodzina Królewska
  • Filar państwa
  • Wiadomo�ci: 540
    • Status GG
Odp: Rezygnacji z Urzędu N.Dowódcy Wielkiej Armady
« Odpowied� #1 dnia: Wtorek, 5 Sty 2016, 21:02:09 »
Don Felipe,

przyjmujemy waszą rezygnację i dziękujemy za wierną służbę na stanowisku Naczelnego Dowódcy Wielkiej Armady. Posługa Wasza na niniejszym stanowisku przyczyniła się do nieocenionych odkryć, które przyniosły chwałę Imperium Skarlandzkiego. Jeszcze raz Wam dziękujemy, a Waszą rezygnację przyjmujemy.
Doña Leonor Catalina de Médici - Catalán

Offline Don Alberto de Orange-Nassau

• Zasłużony mieszkaniec
  • Wiadomo�ci: 248
    • Status GG
« Odpowied� #2 dnia: Czwartek, 7 Sty 2016, 07:29:02 »
Wasza Miłość,

Pragnę i ja na ręce Waszego Majestatu złożyć rezygnację - z funkcji Sekretarza ds. Finansów. Pełniony przeze mnie w Rotrii urząd Wicekanclerza sprawia, iż nie powinienem pełnić wysokich funkcji w innym państwie, zwłaszcza funkcji rządowych. Ponadto, wobec braku systemu gospodarczego i finansowego nie widzę dalszego sensu, dla mojej pracy na tym stanowisku.
Liczę na zrozumienie i przychylność Waszej Miłości w tej sprawie.

Cum maxima reverentia,
A.W. van Oranje-Nassau

PS.: Nie chcąc otwierać nowego wątku, by nie zaśmiecać Dworu Waszej Miłości, skorzystałem z istniejącego wątku.
Albert W. van Oranje-Nassau
książę Niderlandów, Oranii, Nassau i Mediolanu, hrabia Cremony, Pawii i Mantui, Książę Orański

Offline Doña Leonor Catalina de Médici

• Rodzina Królewska
  • Filar państwa
  • Wiadomo�ci: 540
    • Status GG
« Odpowied� #3 dnia: �roda, 13 Sty 2016, 19:12:50 »
Wasza Ekscelencjo, odpowiadamy z pewnym opóźnieniem lecz zważcie na obowiązki nasze, oczywiście waszą rezygnację przyjmujemy.
Doña Leonor Catalina de Médici - Catalán